smutna lidka 14.07.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ...i odwrotnie...i Na Jak w Nazwie Własnej bardzo proszę, jeśli ktoś wie...to podstawowa czynność w mojej pracycałymi dniami tylko zamieniami zamieniami zamieniam to znaczy...od dwóch miesięcy mam MOW 2007i nie zamieniam tylko szukam zamieniaczai zrobiły mi sie naprawdę duże zaległoscinie mówiąc już o debecie mogę tylko dodać, że w MOW-starej daty-nie wiem jakiej zamieniacz był w FORMACIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RysieK 14.07.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 CześćZaznacz teskt i shift + F3. Naciskając shift + F3 będziesz kolejno "przechodzić": wielkie litery, małe litery, I litery duże*. * jak zaznaczysz pojedyńcze zdanie, to z wiekiej litery zacznie każdy wyraz. Jak zaznaczysz kilka zdań, to zamieni litery tylko w I wyrazie zdań. Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 14.07.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Cześć Zaznacz teskt i shift + F3. O kurcze - trochę klepię w Wordzie ale tej sztuczki nie znałem. Może dlatego, że nie była potrzebna. Dobrze wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 15.07.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Cześć Zaznacz teskt i shift + F3. Naciskając shift + F3 będziesz kolejno "przechodzić": wielkie litery, małe litery, I litery duże*. * jak zaznaczysz pojedyńcze zdanie, to z wiekiej litery zacznie każdy wyraz. Jak zaznaczysz kilka zdań, to zamieni litery tylko w I wyrazie zdań. Rysiek kocham Cię Rysiu :***************************************** dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts