Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SATURN ARKADIA -UWAGA NA ICH TRANSPORT!!!

Recommended Posts

WITAJCIE

Chciałabym uprzedzić ewentualnych klientów SAturn Arkadia - żeby się dobrze zastanowili zanim zamówią transport Saturna

Niedawno kupwałam tam prallkę - przy okazji zamawiania towaru handlowiec powiedział dostawa za 3 dni .Płaci się za dostawe z góry dodatkowo 30 zł - przy okazji płacenia za towar .Potem takiego naciagnietego delikwenta wysyła się do punktu obsługi klienta - gdzie okazuje się że dostawa jest nie za 3 dni tylko za 5 - na szczeście można umówić datę -ale nie godzinę dostawy

Oni mają 8 godzinne okna dostaw - PIERWSZY RAZ Z TYM SIĘ SPOTKAŁAM A Z RÓZNYMI FIRMAMI DOSTARCZAJACYMI MIAŁAM DO CZYNIENIA

Ale nic- mozna dostać numer do firmy transportowej i umowić godzinę dostawy -A GUZIK WCALE NIE MOŻNA

JAK SIĘ DODZWONIŁAM PO 15 PRÓBACH DO KIEROWCY TO SIĘ OKAZAŁO ŻE TELEFON JEST TYLKO PODAWANY PO TO BY KIEROWCA POINFORMOWAŁ O KTÓRJ PRZYJEDZIE -A TY KLIENCIE RÓB CO CHCESZ

ZAPACIŁAEŚ Z GÓRY I MAMY CIE W NOSIE

Dlatego ostrzegam wszystkich potencjalnych klintów SATURNA żeby zanim zdecyują się na zamówinie transporu dokładnie dopytali się w punkcie obsługi klienta jak wygląd dostawa towaru

i wzięli poprawkę na zapewnienia obsługi

Ja w każym razie nigdy więcej w Saturnie nie zamówię ich transportu

Mało tego że wprowadzają w bład to jeszcze mają bardzo niesympatycznych kierowcow