smit3 03.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Jakiej firmy warto kupić żarówki led, Philips czy osram?Osram jest tańszy i łatwiej kupić od Philipsa.Czekam na opinie i pomoc. Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudi82 05.09.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Co za różnica? To i to chiny (chyba, że jednak znajdziesz na którejś z nich napis inny niż "Made in P.R.C."). Ja bym kupił Philipsa, ale z przyzwyczajenia do marki a nie z powodu, że lepsze (chociaż akurat doświadczenia z ledami tych firm nie mam). Nie kupuj tylko dziadostwa po kilka zł, bo szkoda czasu na latanie i wymienianie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smit3 12.09.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 To może ktoś zna sklep ze żarówkami ledowimi Philipsa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romisznajder 21.10.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ja mam wielki sentyment do Osrama, Philipsowi jakoś nie ufam, tak samo zreszta jak innym markom, które produkują wszystko: od telewizorów i sprzętku grającego po żarówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 21.10.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ja bym wziął philipsa, jak mi nie będzie pasować to go osram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 28.10.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 jak mi nie będzie pasować to go osram Pamiętam kiedyś jak w jakimś sklepie elektrycznym wisiały dwa neony a wyglądało to tak [OSRAM] [PANASONIC] Nie sądze , żeby to była dobra reklama japońskiego producenta RTV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 21.03.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 kupowałem i te i te jakoś nie widzę specjalnej różnicy no może poza ceną, z tańszych i dobrych mogę polecić active jet. Trafiłem na nie przez przypadek i jakoś mi podpasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts