Barth3z 15.09.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Czy ktoś miał okazję skorzystać z oferty tej firmy ? Jak wygląda drewno które stosują, jak z jakością ? A przede wszystkim, czy są konkurencyjni cenowo ? Mile widziane będą zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.09.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Ja korzystalem.Zdjęcia u mnie w dzienniku na stronie 14. Do drewna, wykonania nie dam zastrzeżen.Cenowo OK. Zapytaj, kto będzie montowal, bo oni mają chyba podwykonawców.U mnie był to TechDrew i szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barth3z 15.09.2014 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Ja korzystalem. Zdjęcia u mnie w dzienniku na stronie 14. Do drewna, wykonania nie dam zastrzeżen. Cenowo OK. Zapytaj, kto będzie montowal, bo oni mają chyba podwykonawców. U mnie był to TechDrew i szczerze polecam. Dzięki za info ! Już do ciebie zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts