Berenika 26.09.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Co możecie powiedzieć o jakości grzejników Vasco? Bardzo mi się podoba ich wzornictwo- zwłaszcza model Tulipa i Carre- poziome, oraz łazienkowe Malva i bonsai (chromowane). Ładne grzejniki ma też Zender. Wiadomo, kobiecy punkt widzenia. Tylko czy ładne znaczy również dobre w tym przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 27.09.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Ja mam Vasco kanałowe, koszt za 3 grzejniki jakies 6 tys a jakość tragiczna, także nie polecam. Wszystko ładnie wygląda na folderach, a w rzeczywistości to tandeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 27.09.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 musze przyznać, że były najładniejsze grzejniki łazienkowe, jakie widziałem. Były koszmarnie drogie. Wybrałem polskie Enix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts