Consponsa 07.10.2016 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Kolejny problem i prośba o rady. Mam w kuchni parapet z konglomeratu, który niestety koliduje mi z przyszła zabudową mebli kuchennych. Chciałabym skrócić parapet o całą lub prawie całą cześć wystającą z wnęki okiennej czyli około 7cm. Poszukałam lokalnych firm i producentów parapetów, poradzili mi żeby taki parapet wykuć i przyjechać a oni za grosze dotną go do odpowiedniej szerokości. Teraz mam pytanie:- trzeba go wykuwać? Nie można tego zrobić na miejscu bez kucia? Jeśli tak, znacie jakiś prosty sposób na cięcie lub firmy z Krakowa, która by się tego podjęła?- jeśli trzeba wykuć, jak to zrobić? Odkuć go naokoło? Jeśli tak, to później jak osadzić znowu? Jakiś klej montażowy, pianka? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts