PIOT_R 04.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Proszę o podpowiedź: Mam łazienkę z oknem "wychodzącym" na okna sąsiadów. Powoduje to pewien dyskomfort podczas korzystania z tak ważnego pomieszczenia w domu.Jaką szybę wstawić ,żeby przy zapalonym świetle móc czuć się swobodnie w tym pomieszczeniu ? Dzięki:Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Też mam ten problem ,wstawiłam lustrzankę ale przy zapalonym świetle to nie zdaje egzaminu -efekt wręcz odwrotny.A swoją drogą po co w dzień zapalać światło?Mam okno 150x150 i w dzień jest zupełnie jasno,wieczorem spuszczam roletę i po kłopocie.Wracając do pytania - może jakiś dość gęsty witraż zrobić albo nakleić na szybę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 albo mleczna albo ornamentowa (sa takie zespolonki) a jesli juz masz okno to zawsze mozesz nakleic folie matowa - tylko lepiej niech to zrobi fachowiec wraz z wyjeciem szyby - wtedy listwy przyszybowe folie zabezpiecza ci ja przed oderwaniem (latwe przy PVC skomplikowane i raczej nierealne przy drewnianych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 04.05.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Naklej folię "w mrozy" na normalną szybę. Do kupienia u magików co przyciemniają szyby samochodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOT_R 04.05.2005 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Dzięki za podpowiedzi,chyba będzie folia.Przy szybie zespolonej , klei się ją od wewnątrz? Czy po obu stronach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.05.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 niestety nie da juz rady wewnatrz pakietu od wewnatrz pomieszczenia i trzeba uwazac by czyms ostrym nie przeciac pozniej w trakcie eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts