Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. No to okazja nie byle jaka, gdy juz Alanta daje buziaka. Całus Twoj bardzo podkrecil mnie, calowac dalej musisze tez w snie.
  3. I ja również dziękuje za całusy. Tak się zastanawiam kiedy to jest, bądź kiedy było bo coś mi się wydaje że moja żona chyba zapomniała. Z drugiej strony jaki tam ze mnie chłopak dla niej. Tylko chłop, mąż i ojciec w jednej osobie. Pozdrawiam
  4. Dostalem rano od córci(lat 16) lizaczka z napisem"kocham"(zastanawiam się czy się nie pomyliła,muszę zapytać"zięcia"jakiego dostał)Mario
  5. Jak rany ! No pięknie dziękujemy Dziewczyny forumowe ! p.s. Chłopaki, czy ktoś wiedział, że dzisiaj jest Nasz Dzień
  6. Alanto , uratowałaś nasz babski i budowlany honor. Chłopaki, ja też buziaki Wam ślę. I całej reszcie budowlanej.
  7. o.... a kiedy ten dzień chłopaka czyżby dzisiaj? W każdym razie w imieniu wszystkich chłopców dzieki za pamiec, fajnie mieć niespodziewane święto.
  8. Z okazji >>Dnia Budowlańca<< serdeczne życzenia dla budujących, a z okazji >>Dnia Chłopaka<< dla naszych forumowych chłopaków całuski przesyła Alanta :smile:
  9.  

• Dodaj nową pozycję...