Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
5 latek na forum no i minął kolejny roczek.. nawet się nie obejrzałem kiedy, oj leci ten czas strasznie szybko, cóż przez ten roczek się wydarzyło: było kolejne spotkanie forum, na który m poznałem nowych fajnych ludzi, jak również odświeżyłem znajomość z tymi których znałem już wcześniej... Znowu kilka budów obejrzałem... Dziecko mi urosło... domek też... wreszcie widać (co prawda jeszcze w oddali) powoli koniec budowy, pewnie jeszcze z roczek będziecie musieli sie ze mną męczyć pozdrawiam maksiu
-
To niegłupie Poddaję do przemyślenia Redakcji Maksiu, mam nadzieję, że się nie ugotowałeś podczas podróży PS Zdradzicie, co to za plany? Nie ugotowałem się, bo pędziłem moim klamotem jak dziki, godzina czterdziesci i byłem na miejscu :D A co do planów, no cóż... nie mogę nic powiedzieć, tylko autor pomysłu jest tu władny udzielić informacji :D ale wiedz ze plany sa calkiem konkretne i realne :D pozdrawiam m.
-
Ja bym raczej stwierdził że 4 latka to dopiero wyjście z pieluszek , w gwarze budowlanej może stan surowy zamknięty, grupa szczecińska wyraża to mówiąc PRAOJCZE. Jakby tego stanu nie nazywać to do dziadka jeszcze Ci trochę Maksiu brakuje więc czasem byś nie myślał o odpoczynku pamiętaj że jesteś jeszcze w wieku produkcyjnym . Dużo uśmiechu oraz kolejnych latek życzy niemowlę forum-owe