Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam. Mam do sprzedania barakowóz, barak na budowę lub na działkę rekreacyjną. Pozostał po budowie i już nie jest potrzebny. Kontakt przez PW. Pozdrawiam
  3. Witam, Mam do odsprzedania garaż blaszany 5x3m po budowie. Miejsowość Niedrzwica
  4. Odsprzedam bramę Komfort Wiśniowskiego uchylna, montowana w otworze, szerokość 2,52 m wysokość 2,44 m; powłoka w kolorze złoty dąb, panele w układzie pionowym z automatem Optimum i prowadnicą. Cena 3000 zł + VAT
  5. Witaj! Czy ten kibelek jest jeszcze dostepny? :) Właśnie zaczynam i "stresa" przeżywam Odkupilbym też ewentualnie garaż. Pozdrawiam.
  6. Uważam , że to kwestia czasu i oswojenia się z hasłem , niekoniecznie musimy sprzedawać , możemy oddać zbędne rzeczy. Zostają nam po budowie kibelek, drzwi budowlane , gruz ktoś kto zaczyna budowę może dużo skorzystać
  7. sporo osób bierze materiały na WZ-tki i zwraca to, co zostanie.. może stąd te niepowodzenie
  8. Pomysł był dobry, ale patrząc na ilość wpisów chyba się nie udało
  9. Wzorem grupy wrocławskiej, proponuję wpisywać tutaj materiały budowlane, które pozostały po budowie, a możecie odstąpić innym inwestorom. Myślę, że to pomoże wielu pozwbyc się zalegającego materiału budowlanego, a innym nabycie go po atrakcyjniejszej cenie.
  10.  

• Dodaj nową pozycję...