Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
a ja sobie dzisaj siadam i co widze sympatyk ... hyh raptem 2 dni i jaki postep )no nic gratuluje sam sobie skromnosc to moje 2 imie ) na pierwsze mam Marcin
-
Spoko Śnieżny Krasnoludzie. Tylko nasza aktywność pozwoli doszlusować do elyty. Ale ważnym jest też żeby nie pisać bzdur.
-
a będziecie pamiętać o nas - "młodych"????? dziadki??? pozdrowka snow
-
Yemiołka - chodziło mi o - cytuję - "wrrr..."
-
taa, chodzi Ci o moje umaszczenie, czy jak?? [wrrr....]
-
Yemiołka - był wątek o psie upodabniającym się do swego pana, ale nie było jeszcze o pani upodabniającej się do swojego psa. A propos słyszałaś, że Łajka żyła w Kosmosie znacznie krócej niż zeznawali przedtem? Raptem kilka godzin.
-
Macias - ja jestem na to zbyt porządny, ale nie powiem okazje były. Jak opowiadam ludziom historie z tego pobytu, to ubaw mają niezły. Co do United Colors of Benetton, to żadnych "pingwinów" nie całowałem.
-
O, juz nie. Teraz to juz rekordzista. Najaktywniejszy to sie potwierdzilo z paluszkami Rekordzista, no tak Unitetcolors (chinki,angielki,kolega). <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Macias dnia 2002-10-31 14:24 ]</font>
-
A gdzie moczysz te paluszki? no przyznaj sie. Musisz byc w tym naprawde dobry. Ale to nie mi oceniac, moze kobietka Twojego zycia. Ups man nadzieje ze sie nie obrazisz za troszke smialosci. Pozdrawiam Cie serdecznie. Maciej
-
Yemiołka - na takie życzenia nieźle się musiałem napracować. Uff !!! Wiesz ile czasu muszę moczyć opuszki palców po takim stukaniu, że o masażu nadgarstków nie wspomnę.
-
i tylko Tobie życzą miłego dnia!! wrrrrrrr
-
Dziuba, ja też będę już niedługo domownikiem podwójnym I wirtualnie i w rzeczywistości. Tak więc dołączymy do Ciebie
-
Uwazaj bo Cie trzeba bedzie przekluc Skromnosc i cnota to wazna zaleta, dla poniektorych, zadna podnieta, pare literek kolo nazwiska, zabrac literki a czar juz pryska Memento morii
-
A ja się bardzo dobrze czuję będąc Domownikiem (już niedługo podwójnym... )
-
Macias - tam na górze, to czuję się jak ekshibicjonista albo aktor - wszyscy na Ciebie patrzą, a Ty się czujesz jakoś dziwnie boś niezwyczajny. Dobrzykowice - skromność to podstawa
-
Panie i Panowie generalowie, Elito jak to jest tam na szczycie. Nie zapomnicie o nas maluczkich. Pozdrawiam Plutonowy Maciej
-
Dzięki. Kiedyś myślałem, że 1000 wypowiedzi to trzeba "zarobić" siedząc dniami i nocami... A teram widzę, że to jakoś samo wychodzi jak się człowiek wciągnie w różne rozważania i dyskusje... A licznik może stanął ?
-
Frankai, potwierdzam w całej rozciągłości Pozdrowionka i gratulacje !!!!
-
Dziewczyny - a ja jestem najaktywniejszy
-
MAco, ale dlaczego wszystkie Twoje ostatnie posty mają informację o 1000 postach? Pospieszyłam się czy spóźniłam z gratulacjami?
-
MACO!!! gratulejszyn! Ale się cieszę, że udało mi się Ciebie złapać w rewanżu Drogi Sąsiadku. Witaj w elytce.
-
A ja chyba jakiś schizo jestem... zmienia mi się szybko..
-
Jasne, ciemne, schłodzone czy grzane z sokiem malinowym?