Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
a ja szukam do mojego słuzbowego listewke na rejestracje z napisem : "Z MIASTA ŁODZI SIE POCHODZI" widziałem juz taką w korku i mi sie strasznie spodobała
-
Ja tez jestem na tak o Lodzi (zwlaszcza, jesli mam Poznan w konkurencji).
-
Witam, Jakiś rok temu pytałem kto z szanownych Formowiczów jeździ na targi CEDE do Łodzi.Nawet fotki wklejałem by przyciągnąć tych z branży celem pogawędki stomatologiczno-obyczajowej.Niestety siakoś nikt nie chciał porozmawiać.Ale fajnie ,że choć jedna jesteś na tak o Łodzi. serdecznie pozdr.NS
-
Do Poznania będę miala trochę bliżej
-
Nigdy bym sie nie spodziewała, że na forum będzie cos o CEDE. W tym roku nie byłam ale jeździłam tam często. Szkoda, że teraz będzie w Poznaniu, w Łodzi było fajnie
-
Zamykając wątek powiem dla zainteresowanych,że po burzliwych obradach na następne targi jedziemy do......Poznania.
-
Co wystawiałeś jeżeli mogę zapytać?Może unity?Właśnie zmieniamy i szukamy tego odpowiedniego.
-
teraz będziesz miała bliżej.
-
Ja nie byłam,ale za rok do Poznania się wybieram
-
Ja byłem jako wystawca całe 4 dni
-
Ja sie nie wypowiem a sie wypowiedziałem
-
...no to w końcu był ktoś na CEDE czy nie ?
-
A po co mu było twoje zdjęcie?
-
To ja sie nie wypowiem w temacie. Jak rok temu napisalem cos o CEDE (i zebolach harcujacych po akademiku, w ktorym mieszkalem) to NS mnie wyzywal, ze jestem z Lodzi i żądał mojego zdjecia*. Wiec teraz siedze juz cicho. * Z Lodzi nie jestem, zdjecie obok.
-
On tam kanapkował, ...Ty nie wiesz. Normalnie załamka napięcie rośnie, spekulacje się mnożą...
-
On tam kanapkował, ...Ty nie wiesz. Normalnie załamka
-
Ns to się dowiem czy wolisz zostawić mnie w niepewności...?
-
Byłem i tu i tu.Nie ma sprawy temacik zamknięty.Otrzaskam się..... jeszcze mnie nie banują.Jeżeli bedzie taka okazja to coś ci przypomnę.Pamięć mam dobrą,choć dużo masła jadam i na dodatek w ogóle ze sobą nie rozmawiamy. Dz. Czyli skojarzenie ze szkołą było bardzo a propos
-
Nie jednego tylko dwóch . Ja na dwie łapy zapier...am.A może ty chcesz klawiaturę przeszlifować?.Daj adres przyjadę ze sprzętem.Okazja ....i szyć dobrze umiem .
-
w każdej chwili możemy to zmienić Jakieś przyzwoite chodaki nabyłeś czy zostało coś z hydrauliki
-
To tyyyy nie wiesz? Skoro tak to idę do kulinaria tam przynajmniej raz na 100 postów ktoś wie z czym sie to je. Normalnie mnie załamałaś.Taka postać z foruma a czegoś nie wie....focha se rzucę i nic nie dodam.Zresztą miał sie zakończyć ten watek....no chyba ,że jea będzie robił porcelankę w małych skrótach norrrmalnie :nie wiem no nie bądź taki...nie fochuj się, ja tu z doskoku bywam...mało sie wczuwam...
-
To tyyyy nie wiesz? Skoro tak to idę do kulinaria tam przynajmniej raz na 100 postów ktoś wie z czym sie to je. Normalnie mnie załamałaś.Taka postać z foruma a czegoś nie wie....focha se rzucę i nic nie dodam.Zresztą miał sie zakończyć ten watek....no chyba ,że jea będzie robił porcelankę w małych skrótach