Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. forum_user

Cede

a ja szukam do mojego słuzbowego listewke na rejestracje z napisem : "Z MIASTA ŁODZI SIE POCHODZI" widziałem juz taką w korku i mi sie strasznie spodobała
  3. mmmad

Cede

Ja tez jestem na tak o Lodzi (zwlaszcza, jesli mam Poznan w konkurencji).
  4. niktspecjalny

Cede

Witam, Jakiś rok temu pytałem kto z szanownych Formowiczów jeździ na targi CEDE do Łodzi.Nawet fotki wklejałem by przyciągnąć tych z branży celem pogawędki stomatologiczno-obyczajowej.Niestety siakoś nikt nie chciał porozmawiać.Ale fajnie ,że choć jedna jesteś na tak o Łodzi. serdecznie pozdr.NS
  5. Maxtorka

Cede

Do Poznania będę miala trochę bliżej
  6. e.kala

Cede

Nigdy bym sie nie spodziewała, że na forum będzie cos o CEDE. W tym roku nie byłam ale jeździłam tam często. Szkoda, że teraz będzie w Poznaniu, w Łodzi było fajnie
  7. niktspecjalny

Cede

Zamykając wątek powiem dla zainteresowanych,że po burzliwych obradach na następne targi jedziemy do......Poznania.
  8. niktspecjalny

Cede

Co wystawiałeś jeżeli mogę zapytać?Może unity?Właśnie zmieniamy i szukamy tego odpowiedniego.
  9. niktspecjalny

Cede

teraz będziesz miała bliżej.
  10. urszulak

Cede

Ja nie byłam,ale za rok do Poznania się wybieram
  11. forum_user

Cede

Ja byłem jako wystawca całe 4 dni
  12. niktspecjalny

Cede

Ja sie nie wypowiem a sie wypowiedziałem
  13. kubaimycha

Cede

...no to w końcu był ktoś na CEDE czy nie ?
  14. forum_user

Cede

A po co mu było twoje zdjęcie?
  15. mmmad

Cede

To ja sie nie wypowiem w temacie. Jak rok temu napisalem cos o CEDE (i zebolach harcujacych po akademiku, w ktorym mieszkalem) to NS mnie wyzywal, ze jestem z Lodzi i żądał mojego zdjecia*. Wiec teraz siedze juz cicho. * Z Lodzi nie jestem, zdjecie obok.
  16. joan

Cede

On tam kanapkował, ...Ty nie wiesz. Normalnie załamka napięcie rośnie, spekulacje się mnożą...
  17. jea

Cede

On tam kanapkował, ...Ty nie wiesz. Normalnie załamka
  18. joan

Cede

Ns to się dowiem czy wolisz zostawić mnie w niepewności...?
  19. jea

Cede

Nooo, to można powrzucać...
  20. forum_user

Cede

Byłem i tu i tu.Nie ma sprawy temacik zamknięty.Otrzaskam się..... jeszcze mnie nie banują.Jeżeli bedzie taka okazja to coś ci przypomnę.Pamięć mam dobrą,choć dużo masła jadam i na dodatek w ogóle ze sobą nie rozmawiamy. Dz. Czyli skojarzenie ze szkołą było bardzo a propos
  21. niktspecjalny

Cede

Nie jednego tylko dwóch . Ja na dwie łapy zapier...am.A może ty chcesz klawiaturę przeszlifować?.Daj adres przyjadę ze sprzętem.Okazja ....i szyć dobrze umiem .
  22. selimm

Cede

łopata mi została ...
  23. jea

Cede

w każdej chwili możemy to zmienić Jakieś przyzwoite chodaki nabyłeś czy zostało coś z hydrauliki
  24. selimm

Cede

menadżer mopa ?
  25. joan

Cede

To tyyyy nie wiesz? Skoro tak to idę do kulinaria tam przynajmniej raz na 100 postów ktoś wie z czym sie to je. Normalnie mnie załamałaś.Taka postać z foruma a czegoś nie wie....focha se rzucę i nic nie dodam.Zresztą miał sie zakończyć ten watek....no chyba ,że jea będzie robił porcelankę w małych skrótach norrrmalnie :nie wiem no nie bądź taki...nie fochuj się, ja tu z doskoku bywam...mało sie wczuwam...
  26. niktspecjalny

Cede

To tyyyy nie wiesz? Skoro tak to idę do kulinaria tam przynajmniej raz na 100 postów ktoś wie z czym sie to je. Normalnie mnie załamałaś.Taka postać z foruma a czegoś nie wie....focha se rzucę i nic nie dodam.Zresztą miał sie zakończyć ten watek....no chyba ,że jea będzie robił porcelankę w małych skrótach
  27.  

• Dodaj nową pozycję...