Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
BUDUJACY W 2008r - szukam!!
waldibmw odpowiedział a topic → BUDUJACY W 2008r - szukam!! BUDUJACY W 2008r - szukam!! Topics
Ja caly czas sie wacham niemam mediow poza woda.Zastanawiam sie nad ekogroszkiem i kominkiem dla ozxdoby,lub gaz z butli i kominek z plaszczem wodnym Dworek ma 300 m na dole -
efilo odpowiedział a topic → BUDUJACY W 2008r - szukam!! BUDUJACY W 2008r - szukam!! Topics
Jaki domek to możesz zobaczyć u mnie w dzienniku. Jest wklejona wizualizacja. Projekt indywidualny więc linka do pracowni podesłać się nie da A co do ogrzewania - u nas do wyboru do koloru - mamy wszystkie media w drodze łącznie z c.o. Wybraliśmy gaz ziemny - bezobsługowy Będzie też kominek ale raczej jako dekoracja i przytulne miejsce niż jako kotłownia. W prawie całym domu będzie podłogówka. A Ty? -
waldibmw odpowiedział a topic → BUDUJACY W 2008r - szukam!! BUDUJACY W 2008r - szukam!! Topics
Jaki budujersz dom i czym go bedziesz ogrzewala??? -
z moto to tak jak z orgazmem albo sie ma i lubi albo nie -
efilo odpowiedział a topic → BUDUJACY W 2008r - szukam!! BUDUJACY W 2008r - szukam!! Topics
Może spróbuj na forum łódzkim http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka,t1303-10740.htm Możliwe też że nie ma tu nikogo z Twoich okolic. Motorki super, ale... niebezpieczne. Strasznie się boję jak mnie taki mija żeby się nie wywrócił i żebym mu krzywdy nie zrobiła. Zwłaszcza że często szaleją między samochodami. Żeby nie było - sama uwielbiam czuć wiatr we włosach Ale nie praktykuję -
oczywiscie przy moto to ja ( mam ich pare sztuk} Lubisz moto??? -
wez mi wytlumacz pokoleji comam zrobic zeby znalezc ludzi z e swojej okolicy,oczywiscie budujacych ,razem razniej Pozatym mam pytanie sama budujesz??/ pozdrawiam Waldi -
P.S. Waldi... mam propozycję. Może przerób ten wątek na budujących w 2008 gdziekolwiek. Dużo osób tu zagląda, ale widząc jak wąskie są Twoje poszukiwania nikt się nie odzywa co Ty na to? -
Ja też Cię lubię Jak to Ty przy motorze to wyglądasz na strasznie sympatycznego gościa Będę Ci kibicować. Zakładasz dziennik budowy? Wtedy inni forumowicze mogą śledzić Twoje poczynania... no i podpowiedzą czasem coś mądrego -
Dzieki za pomoc ,szkoda ze niejeste blize ,juz Cie lubie -
Waldi założyłeś dwa podobne wątki i temat żadnego z nich nie pasuje do treści. Trzeba było założyć wątek 'Wieluń - budowa 2008' czy coś w tym stylu Ja będę budować w 2008 jak pewnie więcej osób. Ale nie w Wieluniu P.S. Niezła bryka