Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. 51 do 49 dla kobiet, ale dobrze, że nasze Panie tak się budowami interesują
  3. Kurcze - tutaj Nawet z dwoma moimi chłopakami jesteśmy do tyłu (105 - 100). Ale coś mi się wydaje, że faceci "wolą być z tyłu". Chyba, że to "inne płcie" wspomagają kobiety - przecież klechy też budują.
  4. Nooo... zawsze twierdziłem, że budowanie to przyjemność
  5. też zagłosowałam i kobietek coś więcej, ale mój mąż też czasem wsadzi nosek w forum
  6. 51% Kobiet 48% Mężczyzn, ale 1% wciąż brak.
  7. Brawo kobiety przeważają .....tak dalej miłe panie ....tak dalej
  8. Jestem 98 kobietą. Kobiety biorą góre.
  9. Kobiałki zdecydowanie prowadzą. Panowie, do roboty!
  10. 95 kobieta .Pozdrawiam poprawiając statystykę na naszą korzyść.
  11. Dołożyłem i swój głos do męskiego sztapelka. Wszystkich Głosów : 184 Mężczyźni 90 - 48% Kobiety 94 - 51%
  12. Kurde, musze sie rozgladnac za jakas znajoma, moze tez wstapi na droge do sukcesu i popchnie swojego mezczyzne, no i juz nasz wskaznik wzrosnie BABY DO DZIELA niecha kazda zrobi to samo i bedziemy robic za popychaczy no i procent napewno sie podniesie Zycze Wam kochane kobitki duzo szczescia w Nowym Roku,szampana na tacy i uwienczenia pracy.Kobieta
  13. W końcu Kopernik i Einstein była kobietą.
  14. Jest nas o 5 więcej Kurcze, coś faceci nadganiają....
  15. Droga do sukcesu jest pelna kobiet popychajacych mezczyzn Baby gora -Kobieta
  16. No wyniku zapomniałem podać. Na razie jest 91 - 78 dla pań. Ale panowie wolniej czytają i to pewnie tyllko dlatego Pozdroofka
  17. Są są tylko wszyscy mają już swoich facetów hiihii. Zagłosowałem ale panowie i tak dostajemy w ... no baty dostajemy od Pań. Pozdrawiam wszystkich Góris
  18. Ha! I co Wy na to 50 do 48. Pozdrawiam P.S Oczywiście , że jestem kobietą.
  19. No to jeszcze ja się dopisałam - jestem 89-ta
  20. 1% toż to przecież margines, a margines rzadko kto uwzględnia.
  21. Ten 1% to czujący się inaczej, też ludzie i mają swoje prawa, tylko dlaczego nie sa uwzględniani w statystykach... ???
  22.  

• Dodaj nową pozycję...