Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. 51 do 49 dla kobiet, ale dobrze, że nasze Panie tak się budowami interesują
  3. Kurcze - tutaj Nawet z dwoma moimi chłopakami jesteśmy do tyłu (105 - 100). Ale coś mi się wydaje, że faceci "wolą być z tyłu". Chyba, że to "inne płcie" wspomagają kobiety - przecież klechy też budują.
  4. też zagłosowałam i kobietek coś więcej, ale mój mąż też czasem wsadzi nosek w forum
  5. Brawo kobiety przeważają .....tak dalej miłe panie ....tak dalej
  6. 95 kobieta .Pozdrawiam poprawiając statystykę na naszą korzyść.
  7. Dołożyłem i swój głos do męskiego sztapelka. Wszystkich Głosów : 184 Mężczyźni 90 - 48% Kobiety 94 - 51%
  8. Kurde, musze sie rozgladnac za jakas znajoma, moze tez wstapi na droge do sukcesu i popchnie swojego mezczyzne, no i juz nasz wskaznik wzrosnie BABY DO DZIELA niecha kazda zrobi to samo i bedziemy robic za popychaczy no i procent napewno sie podniesie Zycze Wam kochane kobitki duzo szczescia w Nowym Roku,szampana na tacy i uwienczenia pracy.Kobieta
  9. Droga do sukcesu jest pelna kobiet popychajacych mezczyzn Baby gora -Kobieta
  10. No wyniku zapomniałem podać. Na razie jest 91 - 78 dla pań. Ale panowie wolniej czytają i to pewnie tyllko dlatego Pozdroofka
  11. Są są tylko wszyscy mają już swoich facetów hiihii. Zagłosowałem ale panowie i tak dostajemy w ... no baty dostajemy od Pań. Pozdrawiam wszystkich Góris
  12. Ha! I co Wy na to 50 do 48. Pozdrawiam P.S Oczywiście , że jestem kobietą.
  13. 1% toż to przecież margines, a margines rzadko kto uwzględnia.
  14. Ten 1% to czujący się inaczej, też ludzie i mają swoje prawa, tylko dlaczego nie sa uwzględniani w statystykach... ???
  15.  

• Dodaj nową pozycję...