Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Jaka płeć przeważa na forum ?
retrofood odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
teraz na to mówią "forum"? -
mik99 odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
51 do 49 dla kobiet, ale dobrze, że nasze Panie tak się budowami interesują -
Olsen odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
Ja tez glosowalem Olsen -
zdzichu odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
Kurcze - tutaj Nawet z dwoma moimi chłopakami jesteśmy do tyłu (105 - 100). Ale coś mi się wydaje, że faceci "wolą być z tyłu". Chyba, że to "inne płcie" wspomagają kobiety - przecież klechy też budują. -
kwiatkor odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
Nooo... zawsze twierdziłem, że budowanie to przyjemność -
bobo30 odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
też zagłosowałam i kobietek coś więcej, ale mój mąż też czasem wsadzi nosek w forum -
tdxls odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
51% Kobiet 48% Mężczyzn, ale 1% wciąż brak. -
Gierga odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
Brawo kobiety przeważają .....tak dalej miłe panie ....tak dalej -
Dąbrowa odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
Jestem 98 kobietą. Kobiety biorą góre. -
tomek1950 odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
Kobiałki zdecydowanie prowadzą. Panowie, do roboty! -
Madziasta odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
Baba nr 97. Pogłebiamy przewage. -
nowaczka odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
95 kobieta .Pozdrawiam poprawiając statystykę na naszą korzyść. -
maciunio odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
Dołożyłem i swój głos do męskiego sztapelka. Wszystkich Głosów : 184 Mężczyźni 90 - 48% Kobiety 94 - 51% -
tampiko odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
Kurde, musze sie rozgladnac za jakas znajoma, moze tez wstapi na droge do sukcesu i popchnie swojego mezczyzne, no i juz nasz wskaznik wzrosnie BABY DO DZIELA niecha kazda zrobi to samo i bedziemy robic za popychaczy no i procent napewno sie podniesie Zycze Wam kochane kobitki duzo szczescia w Nowym Roku,szampana na tacy i uwienczenia pracy.Kobieta -
tdxls odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
W końcu Kopernik i Einstein była kobietą. -
AgnesK odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
Jest nas o 5 więcej Kurcze, coś faceci nadganiają.... -
tampiko odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
Droga do sukcesu jest pelna kobiet popychajacych mezczyzn Baby gora -Kobieta -
Góris odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
No wyniku zapomniałem podać. Na razie jest 91 - 78 dla pań. Ale panowie wolniej czytają i to pewnie tyllko dlatego Pozdroofka -
Góris odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
Są są tylko wszyscy mają już swoich facetów hiihii. Zagłosowałem ale panowie i tak dostajemy w ... no baty dostajemy od Pań. Pozdrawiam wszystkich Góris -
joanka77 odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
No to jeszcze ja się dopisałam - jestem 89-ta -
1% toż to przecież margines, a margines rzadko kto uwzględnia. -
Krystian odpowiedział a topic → Jaka płeć przeważa na forum ? Jaka płeć przeważa na forum ? Topics
Ten 1% to czujący się inaczej, też ludzie i mają swoje prawa, tylko dlaczego nie sa uwzględniani w statystykach... ???