Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Grupa z Żyrardowa
atsyrut odpowiedział atsyrut → na topic → Grupa z Żyrardowa Grupa z Żyrardowa Topics
Szanowni Forumowicze. Poszukuję kontaktu do: - osób prywatnych, - firm, - instytucji, które korzystały, lub korzystają z usług firmy http://WWW.JANBUD.INFO tel. 666 27 27 27 wykonujących usługi tynków wewnętrznych cementowo - wapiennych z kwarcem gotowych pod malowanie, oraz ociepleń elewacji. Firma działa na terenie Sochaczew i okolic z góry dziękuję za każdy kontakt [email protected] -
Grupa z Żyrardowa
ketjar odpowiedział atsyrut → na topic → Grupa z Żyrardowa Grupa z Żyrardowa Topics
kierownik budowy 604-719-458 -
Literówka- oczywiście szukam:)
-
Szumak sprawdzonego murarza z referencjami sprawdzonego i solidnego
-
Grupa z Żyrardowa
atsyrut odpowiedział atsyrut → na topic → Grupa z Żyrardowa Grupa z Żyrardowa Topics
pozostała mi RB-Tka na sprzedaż oraz kibelek.. czyli podstawa na początek budowy. zapraszam na PW -
Grupa z Żyrardowa
goraf odpowiedział atsyrut → na topic → Grupa z Żyrardowa Grupa z Żyrardowa Topics
pozostało mi ok 4ton kamienia typowego do oczyszczalni przydomowych; cena do uzgodnienia; do obejrzenia/odebrania w Altance koło Sochaczewa; tel 602368491 -
Grupa z Żyrardowa
Witajcie... Powoli szukam ekipy do elewacji zewnętrznej domu styropianem... ( planuje pracę zacząć na przełomie września i października) Wiem, że ekipy wolą budować ze swojego materiału bo na tym zarabiają - ale materiał mam swój. Na razie kupiłem sam styropian - resztę dokupię jak wykonawca wyliczy mi ile będzie czego potrzebował. ( no chyba ze zaproponuje lepsze ceny to wezmę jego materiał) możecie polecić jakąś firmę która jest dobra i ma konkurencyjne ceny i można obejrzeć ich pracę? Od razu napisze - że najtańsza jaką znalazłem i gotowi są robić z mojego materiału na gotowo ( z pokryciem tynkiem silikonowym) to 35 zł za metr kwadratowy... Byli też tacy co krzyczeli 80 zł z moim materiałem - ale potraktowałem to jako żart Podpowiedzcie mi proszę - czy znacie kogoś do wykonania takiej pracy ? może jakiś kontakt ? jeśli tak poproszę kontakt na priv) będę wdzięczny za każdy namiar na fachowców -
Grupa z Żyrardowa
JA mam do sprzedania skryznkę na prąd tymczasowy tzw RB- tkę - odbiór Sochaczew szczegoły na priv -
Grupa z Żyrardowa
janek1230 odpowiedział atsyrut → na topic → Grupa z Żyrardowa Grupa z Żyrardowa Topics
Mam do sprzedania betoniarkę w dobrym stanie podobno 350l na siłę Odbiór w Sochaczewie tel.696550956 -
Witajcie Niby w Żyrardowie tyle działek wykupionych, starostwo powiatowe zawalone wnioskami o pozwolenia na budowę, lada chwila domy powinny wyrastać jak grzyby po desczu. a grupy na forum nie ma Osobiście na wstępie mogę polecić biuro projektowe "Inpro" z Żyrardowa. Robią dla nas projekt indywidulany, stosują się do wszelkich naszych uwag jednocześnie doradzając co będzie najlepsze - bez nacisków, decyzję pozostawiają tak czy inaczej nam. Za dodatkową opłatą miłe Panie z tego biura załatwiają dla nas również całą papieorlogię. Jeśli ktoś chciałby namiary - proszę pisać na priva