Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Grupa trzymająca władzę
matka dyrektorka odpowiedział a topic → GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ Topics
ja jako pierwszy sekretarz o obowiązkach przypominam . jakiś zjazd nadzwyczajny by cza zrobić ino nie wiem w czyich to kompetencjach a wpie.rzać bym się komuś nie chciała -
Grupa trzymająca władzę
retrofood odpowiedział a topic → GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ Topics
Właśnie Rada zatwierdziła cię na ten stołek. Gratulacje. -
Grupa trzymająca władzę
Darex odpowiedział a topic → GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ Topics
to ja chce duzo władzy - mało roboty Widzę dla siebie stołek v-ce prezesa. Tylko v-ce. Ambicja mi nie pozwala brac niższego stanowiska -
Grupa trzymająca władzę
retrofood odpowiedział a topic → GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ Topics
noooo... kazdy bierze tyle "wadzy" ile udźwignie (bo trza ją trzymać tą "wadzę" nie? i tyle roboty ile... zechce -
Grupa trzymająca władzę
agnieszkakusi odpowiedział a topic → GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ Topics
hmmm, a roboty to dużo? -
Grupa trzymająca władzę
"w miarę" -
Grupa trzymająca władzę
agnieszkakusi odpowiedział a topic → GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ Topics
a te stołki to w miarę opłacalne? -
Grupa trzymająca władzę
no, ale jest jeszcze parę wolnych stołków, są amatorzy? (mogą być zawodowcy ) -
Grupa trzymająca władzę
przygotowywałem nominacje, bo dziś zmiana władzy czujcie się mianowani na stanowiska. -
Grupa trzymająca władzę
matka dyrektorka odpowiedział a topic → GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ Topics
retro halo ojcze założycielu jesteś ??? władza nam z rąk się wymyka ... zrób coś ratuj !!! -
Grupa trzymająca władzę
krys1 odpowiedział a topic → GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ Topics
To ja bym chciała zaproponować swoją kandydaturę na główną księgową, bo widzę, że stanowisko jeszcze nie obsadzone. Acha i chcę mieć swoje biuro. -
Grupa trzymająca władzę
to co z tm pierwszym sekretarzem ale nie sekretarką -
Grupa trzymająca władzę
gogo5660 odpowiedział a topic → GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ Topics
Słabnie?! Ona nigdy nie miala władzy retrofood to moze załozymy kolejna wiesz taka cicha opozycje i bedziemy wytykac Ich błedy -
Grupa trzymająca władzę
czy taka GTW ma pierwszego sekretarza ? bo ja zawsze chciałam... -
Grupa trzymająca władzę
Tamta jest małoliterowa (taka półliterowa) i juz słabnie. -
Grupa trzymająca władzę
Majka odpowiedział a topic → GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ Topics
chyba pod numerem 2 http://forum.muratordom.pl/post931795.htm?highlight=trzymaj%B1ca%20w%B3adz%EA#931795