Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. ja jako pierwszy sekretarz o obowiązkach przypominam . jakiś zjazd nadzwyczajny by cza zrobić ino nie wiem w czyich to kompetencjach a wpie.rzać bym się komuś nie chciała
  3. Właśnie Rada zatwierdziła cię na ten stołek. Gratulacje.
  4. to ja chce duzo władzy - mało roboty Widzę dla siebie stołek v-ce prezesa. Tylko v-ce. Ambicja mi nie pozwala brac niższego stanowiska
  5. noooo... kazdy bierze tyle "wadzy" ile udźwignie (bo trza ją trzymać tą "wadzę" nie? i tyle roboty ile... zechce
  6. no, ale jest jeszcze parę wolnych stołków, są amatorzy? (mogą być zawodowcy )
  7. przygotowywałem nominacje, bo dziś zmiana władzy czujcie się mianowani na stanowiska.
  8. retro halo ojcze założycielu jesteś ??? władza nam z rąk się wymyka ... zrób coś ratuj !!!
  9. To ja bym chciała zaproponować swoją kandydaturę na główną księgową, bo widzę, że stanowisko jeszcze nie obsadzone. Acha i chcę mieć swoje biuro.
  10. Słabnie?! Ona nigdy nie miala władzy retrofood to moze załozymy kolejna wiesz taka cicha opozycje i bedziemy wytykac Ich błedy
  11. czy taka GTW ma pierwszego sekretarza ? bo ja zawsze chciałam...
  12. Tamta jest małoliterowa (taka półliterowa) i juz słabnie.
  13. chyba pod numerem 2 http://forum.muratordom.pl/post931795.htm?highlight=trzymaj%B1ca%20w%B3adz%EA#931795
  14. Tyle grup budujących działa już na forum, ale... może by zbudować jeszcze jedną??? Mogę przyjąć na... członka. Zgłaszajta się bez nadmiernej krępacji.
  15.  

• Dodaj nową pozycję...