Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Szukam namiarów na hurtownie z materiałami budowlanymi np. Suporex z Solbetu i bloczki M6 ewent Porotherm w rozsądnych cenach. Interesuje mnie teren Poznania i najbliższe okolice ,tak aby koszty transportu mnie nie zaskoczyły. Kogo możecie polecić ? Z jakimi hurtowniami się dobrze współpracuje ? Co sądzicie czy materiały kupować teraz czy jeszcze troszkę poczekać !!
  3. Jak się udało mspotkanie GRUPY w Brovarii. Sorrki ale my nie mogliśmy przybyć ponieważ od 17 do wczoraj mieliśmy syna w szpitalu. Nie mieliśmy głowy aby o czym innym myśleć?? Pozdrawiam wszystkich.
  4. Właśnie, właśnie! Brovaria ma kilka sal. My mamy zarezerwowaną tą w piwnicy! Nie można nie trafić.
  5. Super ekstra! Tylko pytanko - jak sie poznamy? (będe pierwszy raz) Jakiś znak rozpoznawczy? goździk w klapie czy tabliczka "zlot forumowiczów Muratora"?
  6. Myślę że krzesło zawsze można dostawić Ale mam inne pytanie: Ponieważ jestem pierwszy raz to nie wiem czy mam mieć kierowcę czy sam wrócę samochodem?
  7. Aktualizacja na dzień 14.11.2007 Brovaria; 17.11.2007 godz 18 Lista uczestników: Brzydlak Misiak Marzin Aniazpoznania + mąż Atka13 Mąż Atki Włóczykij Natus marcinor krys1 hubik + 1 pado? jaloska + mąż Razem: 16 osób, łącznie z brzydlakiem. Na tyle osób rezerwuję knajpę. Czas na zmiany mamy dziś do godz 16-tej
  8. niestety musze s wypisac ze spotkania moze uda mi s wyrwac na godzinke ale prosze mnie usunac z listy pozdrawiam goraco
  9. No nie wiem czy super knajpa - 0,5 za 120 zł ale piwo jest ok Ja też potwierdzam, nie wiem tylko czy sam...
  10. zaklepaliśmy dzisiaj z Marcinem knajpę na spotkanie ! które odbędzie sie w browarze >>Brovaria<<click 17 listopada w sobotę na tą chwile ustalona godzina 18 ew. sugestie co do godziny mile widziane ! proszę tez osoby osoby które dopisały sie do listy na Spotkanie rozpoczynających w 2007 roku - WLKP w przypadku rezygnacji o powiadomienie mnie o tym gdyż rezerwacje zrobiliśmy do 20 osób ! (jest możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości) osoby które nie dopisały sie a mają chęć na spotkanie proszę o info do środy 14 listopada !
  11. hej, hej, oczywiście od nas też ktoś będzie - jak załatwimy opiekę do dzieci to przyjdziemy oboje
  12. Krys1 - wołami Cie przywleczemy. Przyjedziemy z Misiakiem z przyczepką, obwiążemy do krzesła linami i tak postawimy na tą przyczepkę. hubik - lista jest jeszcze szeroko otwarta. Dopisuję Ciebie/Was? Pyrgon - a Tobie to ja na pytanie nie odpowiem. Pogadam z Misiakiem, może coś wyrzeźbimy. A Ty nie masz jakiejś propozycji odnośnie knajpy? Martuszek - pado - jak się budujecie, to przychodzicie obowiązkowo! Dopisuję do listy! --------------------------------------------------------------------- Aktualizacja na dzień 04.11.2007 Nowa wersja listy: Kolejny spocik: 17-go listopada 2007 Knajpa: Lista uczestników: Martuszek ? Brzydlak Misiak Marzin Aniazpoznania + mąż Atka13 Mąż Atki Włóczykij + rodzinka (?) Natus marcinor krys1 hubik + 1? pado + 1? ---------------------------------
  13. Otrzymałam zaproszenie na wesele na 17 listopada, więc niestety ale 17 XI być nie mogę, o czym z wielką przykrością informuję. Jeżeli pojawi się inny termin, to chętnie.
  14. Hej, a jednak nie dałoby rady gdzieś gdzie można by bylo obejzeć i mecz Polska-Belgia?! Żonatym i podwójnie dzieciatym, którzy nie mają wiele szans na tzw. dyspenzę, zostaje jedynie kumulacja atrakcji (np. forum + kumple +mecz) bo na więcej akcji nie ma szans.....
  15. Witam. my też rozpoczeliśmy budowę na wiosnę 2007. Budujemy w Pobiedziskach dom według projektu z muratora C20. Jesteśmy na etapie dachówki - własnie zaczeli kłaść. Jeśli lista spotkania jest nie zamknięta to z ochotą byśmy się spotkali.
  16.  

• Dodaj nową pozycję...