Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Szukam namiarów na hurtownie z materiałami budowlanymi np. Suporex z Solbetu i bloczki M6 ewent Porotherm w rozsądnych cenach. Interesuje mnie teren Poznania i najbliższe okolice ,tak aby koszty transportu mnie nie zaskoczyły. Kogo możecie polecić ? Z jakimi hurtowniami się dobrze współpracuje ? Co sądzicie czy materiały kupować teraz czy jeszcze troszkę poczekać !!
-
Aktualizacja na dzień 14.11.2007 Brovaria; 17.11.2007 godz 18 Lista uczestników: Brzydlak Misiak Marzin Aniazpoznania + mąż Atka13 Mąż Atki Włóczykij Natus marcinor krys1 hubik + 1 pado? jaloska + mąż Razem: 16 osób, łącznie z brzydlakiem. Na tyle osób rezerwuję knajpę. Czas na zmiany mamy dziś do godz 16-tej
-
zaklepaliśmy dzisiaj z Marcinem knajpę na spotkanie ! które odbędzie sie w browarze >>Brovaria<<click 17 listopada w sobotę na tą chwile ustalona godzina 18 ew. sugestie co do godziny mile widziane ! proszę tez osoby osoby które dopisały sie do listy na Spotkanie rozpoczynających w 2007 roku - WLKP w przypadku rezygnacji o powiadomienie mnie o tym gdyż rezerwacje zrobiliśmy do 20 osób ! (jest możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości) osoby które nie dopisały sie a mają chęć na spotkanie proszę o info do środy 14 listopada !
-
Krys1 - wołami Cie przywleczemy. Przyjedziemy z Misiakiem z przyczepką, obwiążemy do krzesła linami i tak postawimy na tą przyczepkę. hubik - lista jest jeszcze szeroko otwarta. Dopisuję Ciebie/Was? Pyrgon - a Tobie to ja na pytanie nie odpowiem. Pogadam z Misiakiem, może coś wyrzeźbimy. A Ty nie masz jakiejś propozycji odnośnie knajpy? Martuszek - pado - jak się budujecie, to przychodzicie obowiązkowo! Dopisuję do listy! --------------------------------------------------------------------- Aktualizacja na dzień 04.11.2007 Nowa wersja listy: Kolejny spocik: 17-go listopada 2007 Knajpa: Lista uczestników: Martuszek ? Brzydlak Misiak Marzin Aniazpoznania + mąż Atka13 Mąż Atki Włóczykij + rodzinka (?) Natus marcinor krys1 hubik + 1? pado + 1? ---------------------------------