Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witajcie drodzy forumowicze, Mysle, ze czas zmienic temat na bardziej aktualny "czy ktoś z okoloc Wrocławia zaczął budowę wiosną 2007 i będzie kontynuował w 2008"
  3. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek A można wiedzieć orientacyjnie ile sobie za to "suuuper" zawołali?? Głównie chodzi mi o cenę położenia pokrycia i jego rodzaj.. My, druga strona Odry - Siechnice. Rozglądam sie również za ekipą, ale na wiosnę... A jak piszesz, że są rewelacyjni - serducho się raduje Aga Hej, Płaciłem 60 zł za metr za kompletny dach ale to cena z zeszłego roku. Z tego co wiem to teraz jest 70-80 zl. Moim zdaniem warto Pozdrawiam Jacek
  4. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek A można wiedzieć orientacyjnie ile sobie za to "suuuper" zawołali?? Głównie chodzi mi o cenę położenia pokrycia i jego rodzaj.. My, druga strona Odry - Siechnice. Rozglądam sie również za ekipą, ale na wiosnę... A jak piszesz, że są rewelacyjni - serducho się raduje Aga
  5. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek Czy możesz sprawdzić jeszcze raz nr telefonu bo ten jest błedny,zgłasza się nauka jazdy Upss przepraszam...nr.tel to 608225305. Jeszcze raz sooory. Tak wieżbe też kładą.Kompleksowo, łącznie z rynnami i oknami Pozdrawiam no i życzę szczęścia w znalezieniu wykonawcy Jacek
  6. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek Czy możesz sprawdzić jeszcze raz nr telefonu bo ten jest błedny,zgłasza się nauka jazdy
  7. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek A więźbe też układają?Zaraz z samego rana dzwonię,dzięki za namiar
  8. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek
  9. Spokojnie, to ponad rok. Głowa do góry. Teraz zostanie Wam juz tylko dach, a potem - jak mówią co niektórzy - to z górki Hej, Spróbuj w tartaku Drewbud koło Leśnicy niestety nie mam numeru Jest tanio no i może termin będzie. Tylko "ścigaj" go jak się dogadasz bo kręci z terminami pozdrawiam Jacek
  10. Kochani Czy u kogoś kończą może dach i jest wolny,bo moi wystawili mnie do wiatru a umówieni byliśy jeszcze w styczniu. Pomóżcie proszę.
  11. Teraz widać gdzie przeniosła się grupka "budowniczych". A ja myślałam że to jakieś wakacje budowlane. A tak serio to jestem na etapie zamawiania więźby a czas oczekiwania to około jeden miesiąc. My chcemy zadaszyć w tym roku a dopiero kończymy fundament. Ale jak to mówi koleżanka Andżelika - głowa do góry. Pozdrowionka.
  12. Angelika dziękuję za słowa otuchy. Jak nie jesień 2008 to wiosna 2009- przynajmniej koszty ogrzewania zimą odejdą Jak tam walka z kredytem, ja zacznę szukać pod koniec roku. Pozdrawiam
  13. Spokojnie, to ponad rok. Głowa do góry. Teraz zostanie Wam juz tylko dach, a potem - jak mówią co niektórzy - to z górki
  14. Witam wszystkich , dawno mnie nie było, było to spowodowane kilkoma sprawami. Jesteśmy teraz w trakcie układania stropu, oczywiście wszystko robimy sami, więc czasowo się to wydłuża. Zamierzaliśmy zadaszyć w tym roku, ale jak zadzwoniłam do tartaku niedaleko Miękinii to aż mnie zatkało- więźba na zapisy na przyszły rok Budowę chcielibyśmy zakończyć tak na jesień przyszłego roku, ale mam wątpliwości czy zdążymy. Pozdrawiam
  15. Proponuję wskoczyć na grupę wrocławską tam więcej się dizeje. Ja niestety nie pomogę, nie wiem gdzie znaleźć to czego szukasz. Ale spróbuj zapytać w Betardzie z Długołęki może oni to mają. pozdrawiam
  16. Kto wie gdzie można we Wrocławiu lub bliskich okolicach kupic tuby (tuleje) szalunkowe i gotowe głowice betonowe do zrobienia kolumny? Wdzięczna będę za namiary. pozdrówka!
  17. Xena z Xsary 692 433 018- nasz hydraulik, niestety imienia nie znam Generalnie on współpracuje z wykonawcą kompleksowym, ale możesz zapytać. Fachowiec rewelacyjny, nie zauważylismy ani jednej puszki, butelki, kluczyka od puszki - poprostu nic. A ja niesety nie potrzebuję samego rzeczoznawcy tylko podwyższenie wyceny w banku. Jestem zalamana, nie wiem co robić
  18. Angeliko ja dalej trzymam kciukory! Xeno, polecilabym Ci mojego hydraulika, ale sie boje, bo to dobry fachowiec i w swieto potrafi przyjsc popracowac, ale no wlasnie ale duzo piwa pije...
  19. anjamen, nie dziękuję za wsparcie i życzenia (by nie zapeszać), ale już mam serdecznie dość tego wszystkiego.
  20. Witam, witam sąsiadkę, jaki projekt wybraliscie? pozdrawiam i powodzenia z PKO BP-ogolnie mam pozytywne wrazenia, oprocz ostatniej mojej wizyty. wchodze do pokoju i mowie czego potrzebuje, a pani do mnie: -trzeba poczekac na sofie wyszlam z pokoju i mysle na jaka Sofie?za ile bedzie? wiec wchodze znowu i pytam -o ktorej bedzie pani Sofia? babka spojrzala na mnie jak na idiotke i tlumaczy ze sofa to kanapa (jakbym nie wiedziala
  21.  

• Dodaj nową pozycję...