Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek A można wiedzieć orientacyjnie ile sobie za to "suuuper" zawołali?? Głównie chodzi mi o cenę położenia pokrycia i jego rodzaj.. My, druga strona Odry - Siechnice. Rozglądam sie również za ekipą, ale na wiosnę... A jak piszesz, że są rewelacyjni - serducho się raduje Aga Hej, Płaciłem 60 zł za metr za kompletny dach ale to cena z zeszłego roku. Z tego co wiem to teraz jest 70-80 zl. Moim zdaniem warto Pozdrawiam Jacek
-
Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek A można wiedzieć orientacyjnie ile sobie za to "suuuper" zawołali?? Głównie chodzi mi o cenę położenia pokrycia i jego rodzaj.. My, druga strona Odry - Siechnice. Rozglądam sie również za ekipą, ale na wiosnę... A jak piszesz, że są rewelacyjni - serducho się raduje Aga
-
Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek Czy możesz sprawdzić jeszcze raz nr telefonu bo ten jest błedny,zgłasza się nauka jazdy Upss przepraszam...nr.tel to 608225305. Jeszcze raz sooory. Tak wieżbe też kładą.Kompleksowo, łącznie z rynnami i oknami Pozdrawiam no i życzę szczęścia w znalezieniu wykonawcy Jacek
-
Teraz widać gdzie przeniosła się grupka "budowniczych". A ja myślałam że to jakieś wakacje budowlane. A tak serio to jestem na etapie zamawiania więźby a czas oczekiwania to około jeden miesiąc. My chcemy zadaszyć w tym roku a dopiero kończymy fundament. Ale jak to mówi koleżanka Andżelika - głowa do góry. Pozdrowionka.
-
Witam wszystkich , dawno mnie nie było, było to spowodowane kilkoma sprawami. Jesteśmy teraz w trakcie układania stropu, oczywiście wszystko robimy sami, więc czasowo się to wydłuża. Zamierzaliśmy zadaszyć w tym roku, ale jak zadzwoniłam do tartaku niedaleko Miękinii to aż mnie zatkało- więźba na zapisy na przyszły rok Budowę chcielibyśmy zakończyć tak na jesień przyszłego roku, ale mam wątpliwości czy zdążymy. Pozdrawiam
-
Xena z Xsary 692 433 018- nasz hydraulik, niestety imienia nie znam Generalnie on współpracuje z wykonawcą kompleksowym, ale możesz zapytać. Fachowiec rewelacyjny, nie zauważylismy ani jednej puszki, butelki, kluczyka od puszki - poprostu nic. A ja niesety nie potrzebuję samego rzeczoznawcy tylko podwyższenie wyceny w banku. Jestem zalamana, nie wiem co robić
-
Witam, witam sąsiadkę, jaki projekt wybraliscie? pozdrawiam i powodzenia z PKO BP-ogolnie mam pozytywne wrazenia, oprocz ostatniej mojej wizyty. wchodze do pokoju i mowie czego potrzebuje, a pani do mnie: -trzeba poczekac na sofie wyszlam z pokoju i mysle na jaka Sofie?za ile bedzie? wiec wchodze znowu i pytam -o ktorej bedzie pani Sofia? babka spojrzala na mnie jak na idiotke i tlumaczy ze sofa to kanapa (jakbym nie wiedziala