Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Witam, Moze ktos z juz pobudowanych ma do odstapienia na stale lub na jakis czas betoniarke 150l do tynkow tradycyjnych??
-
Dołączam się do osób ostrzegających przez Stanisławem Zbigniewem Pieńkowskim. Niestety ja też miałam "przyjemność" korzystać z jego usług. Nie dosyć, że narobił multum błędów wykonawczych to jeszcze zszedł z budowy i nie wywiązał się z umowy. Zorientował się, że nie wydoi więcej kasy więc zaczął szukać następnego inwestora. Zostawił nas z niedokończonym stropem i ma wszystkom w d...e. To najzwyklejszy PARTACZ I OSZUST. Omijajcie go z daleka. pozdrawiam
-
już jakiś czas temu to pisałam, ale może ktoś potrzebuje: ja polecam naszych murarzy budują w okolicach Warszawy już kilka dobrych lat i z pan majster ma syna, który również jest murarzem i ma swoją ekipę, z tego co wiem, to syn ma chyba nawet wolny termin na jesieni, bo wcześniej umówiony inwestor się rozmyślił jak widać nie tylko wykonawcy nawalają
-
musisz być bardzo wściekły skoro 2 x w jednym wątku gościa przedstawiasz współczuję znam ten ból
-
dzięki za ostrzeżenie opisz gościa w niesolidnych wykonawcach w odpowiednim wątku
-
Uwaga na tego człowieka Zakład Usługowy Ogólno-Budowlany, Hydrauliczno-Elektryczny Stanisław Zbigniew Pieńkowski Puznówka 164A 08-440 Pilawa "Firma" działa na terenie: Białołęki, Starej Miłosnej, Sulejówka, Halinowa, Okuniewa, Garwolina, Pilawy oraz Janek i Nadarzyna. Firma musiała zmienić adres - poprzednio była zarejestrowana na terenie Sulejówka Właściciela można poznać po sumiastych wąsach, białym Audi A8 i skórzanych spodniach i po tym że przed rozpoczeciem prac żąda bardzo wysokiej zaliczki. Niroboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!e dajcie się nabrać i nie płaćcie ani grosza przed ukończeniem
-
witamy zalozyciela grupy i jak sie mieszka? moze pochwalisz sie jakimis fotkami? Ja swojego glazurnika bardzo nie polecam, wrecz stanowczo odradzam. PRYMUS, Ty tez sie dawno postepami nie chwaliles...
-
dawno tu nie zaglądałem niedługo minie rok jak mieszkamy u siebie szukamy glazurnika do położenia płytek na tarasie i zabieramy się za ogród pozdrawiam wszystkich budujących w okolicach Janek
-
a my walczymy z papierkowa robota....
-
cos sie ostatnio grupa nie chwali postepami ja niestety nie mam czym, bo moj glazurnik sie nie spisal i zostawil nas z rozgrzebana robota...
-
mam ogłoszenie, naszym murarzom wypadła jedna budowa i w ziązku z tym mają wolny termin jeśli ktoś potrzebuje to , budują w okolicach Warsawy już kilka dobrych lat, u mnie kończa gdzieś pod koniec września
-
Dawidy Bankowe, ul. Szlachecka
-
Jak najbardziej pasują, witamy w grupie A gdzie dokladniej w Dawidach?
-
Witajcie, A gdzie kończą się "okolice Janek"? My będziemy budować się w Dawidach gm. raszyn i nie bardzo mogę zlokalizować, do której grupy należymy.... Ale okolice Janek chyba najbardziej pasują
-
PRYMUSTo super , ze masz taka fajna ekipe , tacy ludzie zawsze jednak maja prace. Milo slyszec cos takiego na tym forum , gdzie przewaznie sie narzeka. W sprawie dachu to polecam Ci jednak Statka Zapolski i spolka. Maja lepsze ceny niz Dabrowicz , bylam tu i tu zanim kupilam dachowke. Nie pamietam czy dawalam Ci namiar 022 855 51 58. Pan Sebastian tam obsluguje milo forumowiczow. Polowa grupy piaseczynskiej u Niego kupowala.
-
podpowiadając to jak bedziesz jechała od strony Dawid Drogą Hrabską, miniesz po lewo skrzyzowanie z ul . Willową oraz po lewo bedzie take osiedle domów segmentowanych jedziesz jeszcze kawalek prosto i po prawej bedzie stał zielony pojemnik na śmieci przy drewnianym ogrodzeniu za tym ogrodzeniem skręcasz w prawo i wjeżdżasz w drogę dojadową do naszej posesji... z samej Drogi Hrabskiej budowy praktycznie nie widać... powodzenia
-
No dzieki, cieśle sa od samego początku mam jedna ekipę na całość od fundamentów po wykończenie wewnątrz prakycznie oddają mi dom pod klucz bez kuchni i łazienek, jak na razie jestem nadal w wielkim szoku ich jakością i rzetelnością, wyobrażcie sobie że dotrzymali słowa i mamy cene z listopada 2006, ponadto fachowo doradzają i robią wiele rzeczy dodatkowych (np dali dodatkowe ławy których nie było w projekcie) mój kier jest także w szoku, wczesniej wplacilem im tylko zaliczke i zaczeli prace bez podpisania umowy - wyrobili dom i przed pierwsza transza praktycznie skonczyli fundamenty - mówie ekipa zloto jak na razie, nie wymieniam nazwy bo prosili aby ich na ogóle nie reklamować - praktycznie i tak nie maja terminów na najbliższe 2 lata...
-
Dobrze, mam nadzieje, ze w ciagu tygodnia bedzie konczyl. Na razie nie pokazuje zdjec bo jeszcze nic nie jest skonczone, jak juz zafugujemy to sie pochwale PRYMUS, ostatnio bylismy na objezdzie i nie znalazlam tej Twojej budowy, pewnie dlatego ze jest daleko od drogi, ale tego sie doczytalam po fakcie. Nastepnym razem bede sie lepiej rozgladac
-
wow Prymus Pieknie wyglada Kiedy ciesle wchodza ? Czy to ta sama ekipa bedze robila dach? Duzy taras dobra rzecz,bedziesz na pewno zadowolony. Goomsiu jak idzie?
-
No dziekuje za miłe słowa nie mam niestety żadnej wizualizacji, generalnie dom bedzie parterowy z zintegrowanym garażem na 2 samochody, w środku 4 pokoje 2 łazienki kuchnia salon pom gospodarcze i garderoba i to wszystko w 200 m zabudowy. Z przodu nawiązywać bedzie do klimatu dworkowego, ponadto bedzie także duży zadaszony taras (ponad 28m) i do tego troche mniejszy słoneczny.... nowa fotka - ściany zewnętrzne już stoją http://img171.imageshack.us/img171/7398/domre9.jpg Shot at 2007-08-18
-
no PRYMUSIE, bardzo ladnie ten Twoj dom sie zapowiada, masz jakis projekt do tego, pochwalilbys sie? Obecny stan to tak dosc nowoczesnie wyglada, bardzo ciekawie A nasz domek to nie jest duzy, 125 metrow ma + garaz kilka swoich. Ale dosc rozlozysty jest. I teraz dziala w nim glazurnik od rrmi
-
Zapytam , ale mysle , ze w kazdej wolnej chwili mozesz podjechac i mozemy isc popatrzec . Teraz sasiedzi wyjechali przypomnialo mi sie , ale dom stoi i widac z daleka. Chyba , ze prosciej bedzie Co zobaczyc na Pulawskiej w skladzie. Ta blacha jest inna od tradycyjnej , wystepuje w malych arkuszach , czyli sa mniejsze straty . Jesli to co widac na zdjeciu to bedzie kolor elewacji to faktycznie ciemna zielen nie bardzo podchodzi. Na wystawce napulawskiej jest taki kolorek , ktory fajnie by pasowal ,moim zdaniem. Pomaranczowo - brazowy tak mniej wiecej Nie ciemny.
-
o chętnie podpytaj a ja dam znać jakby była mozliwosci i bede miał czas, dom generalnie jest budowany w technologii sumikowo-łątkowej nie tradycyjny szkielet po tych balach w środek idzie ocieplenie folia itp i wykończenie wewnętrzne...
-
Prymus jesli chcesz na zywo zobaczyc szary z posypka to moge zapytac sasiadke czy da rade wpasc na ogledziny. Wyglada bardzo ladnie. Widze , ze budujesz szkielet. Sluze porada. Mieszkalam w szkielecie ladnych kilka lat
-
Blache z posypka mozesz zobaczyc u Statka forumowego na Pulawskiej. Podaje telefon do Niego 022 585 51 58 Zapolski i Spolka , znajdziesz w niecie. Tez kupowalam u nich dachowke , jestem zadowolona z obslugi. Blacha z posypka wyglada ladnie ,jedz popatrzec. Potrzebuje kominiarza Dzieku piekne za namiar pewnie jutro lub w sobote podjade obejrzeć, generalnie mam coraz wiekszy dylemta zawsze mayśleliśmy o zielonym dachy ale kolor domu wyszedl dosc ciemny i boje sie ze ciemna zieleń na dachu przytłoczy budynek wiec teraz szukam jakiego klasycznego kloloru dachówki (ceglasty) ale w sumie idealna byłaby blachodachówka właśnie imitująca gont z posypka np jasno szara.... nie wiem musze jaką wizulizacja sobie strzelić