Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam, od poniedziałku mam do sprzedania barak tzw starego typu /z półokrągłym dachem/ kolor blu laguna;) Mieści się w nim do 7 robotników, nie cieknie ma instalację elektryczną. W razie potrzeby mogę pomóc w transporcie /niezbędny duży samochód z HDS'em/. Poza tym: Dachówka karpiówka Koramic naturalna cegła - 900 szt + po kilka szt. dodatków. Pustaki stropowe Certus 8 palet Pustaki keramzytowe działowe produkcji Leier - 400 szt. Tanio oddam:D Mogę pomóc w transporcie. Więcej info na prv. Wszystko w Strudze r
  3. Witam. Pozdrawiam grupę z Radzymina . Co prawda to prawda nie jestem z Radzymina ale planuję budowe w 2008 w Czarnowie 12km za Radzyminem. Piękne okolice. Kupie deski, szalunki , stęple budowlane. Cześć.
  4. Nikogo nie ma z Radzymina? Nie wierzę!
  5. Jeszcze raz! Czy jest ktoś z Radzymina???
  6. dobra będę nieustępliwy i już! to bedzie dobra Grupa! czekam na Was!
  7. hop, hooooooooooooooop! Radzyminiacy! wiem, że tu jesteście! dołączcie! pozdr, GrzesioO
  8. Witam serdecznie, Otóż stałem się posiadaczem działki w Radzyminie, mam już wszystkie papiery, projekt jest w adaptacji, niedługi składam wniosek o pozwolenie na budowę. Zauważyłem sporo postów osób z Radzymina pod Warszawą. Nie znalazałem zaś tematu o Nas "Radzyminiakach", czyli inauguruję Grupę Radzymińską! Radzyminiacy Drodzy! Łączmy się! [kto pierwszy się dołączy?] Pozdrawiam serdecznie GrzesioO
  9.  

• Dodaj nową pozycję...