Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. A ja na wiosnę startuję w Grzędzicach I też szukam sprawdzonej i zaufanej ekipy do SSZ. Moglibyście kogoś polecić? Dziżki za każde INFO. pzdr
  3. Witam, na wiosnę zaczynamy budowę w Lipniku. Grupa odżyje i pomoże znaleźć wykonawców na stan surowy?
  4. Witam poszukuję namiaru na dobrą, sprawdzoną i atrakcyjną cenową (mam nadzieję że to sie nie wyklucza) ekipę do wybudowania stanu surowego zamknietego Stargard lub z okolic. Czy ktos moglby mi kogos polecic?
  5. Ten gościu z maila to mój mąż. Cena za śe zależy od wielkości i konstrukcji obiektu. Za domek będzie ok 600pln. Tel 501 946 853
  6. Jeśli możecie to podeslijcie namiary na te osoby oraz ceny. Macie może namiar na kominiarza? Bo te papiery także potrzebuję. Dzieki.
  7. Akurat juz znalazłem gościa który mi zrobi ŚE A tak z ciekawości... ta osoba z maila ile bierze za ŚE?? pozdrawiam m.
  8. Czołem macie może namiary na kogoś kto robi tanio świadectwa energetyczne? potrzebuje na tak zwaną sztukę do odbioru domu, jak najtaniej pozdrawiam maksiu
  9. Wykonawca wybrany - więc pytanie nieaktualne. Możesz coś więcej napisać też jestem zainteresowana
  10. Witajcie Stargardzianie i sąsiedzi Podpowiedzcie gdzie mozna kupić lub kto wykona ładne drzwi sosnowe, wybarwiane.
  11. M3Jeszcze raz wielkie dzięki za namiary julieta Mam nadzieję że Ty również coś podeślesz A jak kominek ? Kupiony?
  12. gala - za dwa dni wstawiają mi okna, potem wchodzi elektryk, więc spokojnie zdażę sprawdzić jego pracę przed Waszym grudniem Oczywiście podam namiary i cenę. Tylko się przypomnij za jakiś czas, bo nasza grupa nie jest na topie i mogę zapomnieć. A wiesz, że zapomniałam o Ulikowie?! Sprawdzę jeszcze Żarowo i Strachocin, jak podpowiedziałaś. Wczoraj stanęło jednak na kominku z PW, więc zdun już mi nie potrzebny, ale kafle nadal tak. Mnie sie marzą białe kafle, proste, ewentualnie jakieś dekory na krawędziach. Dzięki za pomoc, pozdrawiam.
  13. julieta myślę że w grudniu zaczniemy ten etap ale obecnie zbieram namiary. Mąż już jakieś namiary ma ale chętnie skorzystam z twoich doświadczeń. Jeżeli nie sprawi Ci to problemu to podaj ich numer podzwonimy zobaczymy kto i za ile? Mam nadzieję, że napiszesz czy jesteś zadowolona z ceny i pracy? Co do pytania o zduna to ja nie mam bladego pojęcia czy tacy jeszcze są, ale słyszałam że w Żarowie mają kominki i przeróżne obudowy do nich w tym kaflowe to może i mają kogoś kto to wykonuje. Sprawdź jeszcze w Strachocinie i w Ulikowie tam też mają kominki i obudowy. Nawet reklamują się w kwartalniku "Świat Kominków".U mnie do kominka jeszcze daleko . Na razie to podglądam kominki innych i za każdym razem zmieniam wirtualny wygląd mojego. O kaflach też myślałam takich w kolorze kości słoniowej z rzeźbieniami, ale jaki będzie to zobaczymy z czasem. Powodzenia w poszukiwaniach.
  14. Gala - a na kiedy potrzebujesz, na już? Bo my wchodzimy z elektryką za paręnaście dni i wtedy dopiero będę mogła lub nie doradzić tę osobę Napisałam już na G. szczecińskiej, ale tu też zostawiam pytanie: proszę o kontakt do dobrego zakładu zduńskiego z okolic Stargardu, Szczecina, tak aby zdun chciał i był w stanie dojechać, i rzucić okiem na dom. Chciałabym kominek kaflowy, albo w ogóle kominek po prostu obłożony kaflami, najchętniej aby nie był tylko atrapą, ale i pogrzał pokój dzienny, a może i cały dom, w razie awarii prądu (piec gazowy). Pozdrawiam.
  15. Witam ponownie. Potrzebuję namiary na elektryka i hydraulika z uprawnieniami. Uczciwych i niedrogich. O tynkarzy na razie nie pytam,żeby nie przedobrzyć ale jak ktoś ma takich i podzieli się informacjami to chętnie. Pozdrawiam.
  16. Ja też nie miałam pewności czy dostanę jakąś odpowiedź. Całe szczęście, że są osoby które mimo ukończonych domów podpowiedzą i doradzą.
  17. Witaj Build. Mogę tylko powiedzieć o własnych doświadczeniach. Po odwiedzeniu wielu biur i wstępnych rozmowach zdecydowaliśmy się na Prabuckich. Nie żałujemy. Dotrzymali terminów i ustalonej ceny. Załatwili wszystko co było potrzebne do złożenia dokumentacji w starostwie i uzyskania pozwolenia. Ale sam popytaj tu i tam o ceny i terminy. Powodzenia.
  18. Witam Rozglądam się za architektem do adaptacji możne ktoś poleciłby mi kogoś dobrego i niedrogiego (mam nadzieję ze to możne iść w parze) czytałem wcześniejsze wątki o Panu B. i Pani M. ale w sumie nie było tam nic konkretnego. Poza tym myślę ze jeśli ktoś jest sumienny odpowiedzialny itp. tym bardziej należy go chwalić natomiast partaczy i niesłownych ludzi odradzać - aby inni nie dali się na nich złapać. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
  19. Dzięki serdeczne za odpowiedź. To jednak zamówię okna z Framxu. Mam nadzieję że ekipy montujące są już lepsze.
  20. Mialem okna Framexu w mieszkaniu. Co do okien, to zarzutow nie mam, ale ekipy montazowe to mieli (przynajmniej 4 lata temu) totalnie beznadziejne. pozdrawiam Konrad
  21. gala jest takie przysłowie ;;kto pyta nie błądzi ;; tez budowałem ,buduje koło reptowa i materiały zwoziłem ze szczecina [ bud. drewniany ]
  22. Tyle osób się buduje w Stargardzie a w temacie cisza Szkoda,liczyłam na waszą pomoc. Grupy Szczecińskiej nie pytałam bo tam małe prawdopodobieństwo że ktoś robi takie zakupy w Stargardzie. A może warto?Pozdrawiam.
  23.  

• Dodaj nową pozycję...