Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Jeśli chodzi o świadectwo, to polecam się. Kontakt [email protected]
-
gala - za dwa dni wstawiają mi okna, potem wchodzi elektryk, więc spokojnie zdażę sprawdzić jego pracę przed Waszym grudniem Oczywiście podam namiary i cenę. Tylko się przypomnij za jakiś czas, bo nasza grupa nie jest na topie i mogę zapomnieć. A wiesz, że zapomniałam o Ulikowie?! Sprawdzę jeszcze Żarowo i Strachocin, jak podpowiedziałaś. Wczoraj stanęło jednak na kominku z PW, więc zdun już mi nie potrzebny, ale kafle nadal tak. Mnie sie marzą białe kafle, proste, ewentualnie jakieś dekory na krawędziach. Dzięki za pomoc, pozdrawiam.
-
julieta myślę że w grudniu zaczniemy ten etap ale obecnie zbieram namiary. Mąż już jakieś namiary ma ale chętnie skorzystam z twoich doświadczeń. Jeżeli nie sprawi Ci to problemu to podaj ich numer podzwonimy zobaczymy kto i za ile? Mam nadzieję, że napiszesz czy jesteś zadowolona z ceny i pracy? Co do pytania o zduna to ja nie mam bladego pojęcia czy tacy jeszcze są, ale słyszałam że w Żarowie mają kominki i przeróżne obudowy do nich w tym kaflowe to może i mają kogoś kto to wykonuje. Sprawdź jeszcze w Strachocinie i w Ulikowie tam też mają kominki i obudowy. Nawet reklamują się w kwartalniku "Świat Kominków".U mnie do kominka jeszcze daleko . Na razie to podglądam kominki innych i za każdym razem zmieniam wirtualny wygląd mojego. O kaflach też myślałam takich w kolorze kości słoniowej z rzeźbieniami, ale jaki będzie to zobaczymy z czasem. Powodzenia w poszukiwaniach.
-
Gala - a na kiedy potrzebujesz, na już? Bo my wchodzimy z elektryką za paręnaście dni i wtedy dopiero będę mogła lub nie doradzić tę osobę Napisałam już na G. szczecińskiej, ale tu też zostawiam pytanie: proszę o kontakt do dobrego zakładu zduńskiego z okolic Stargardu, Szczecina, tak aby zdun chciał i był w stanie dojechać, i rzucić okiem na dom. Chciałabym kominek kaflowy, albo w ogóle kominek po prostu obłożony kaflami, najchętniej aby nie był tylko atrapą, ale i pogrzał pokój dzienny, a może i cały dom, w razie awarii prądu (piec gazowy). Pozdrawiam.
-
Witaj Build. Mogę tylko powiedzieć o własnych doświadczeniach. Po odwiedzeniu wielu biur i wstępnych rozmowach zdecydowaliśmy się na Prabuckich. Nie żałujemy. Dotrzymali terminów i ustalonej ceny. Załatwili wszystko co było potrzebne do złożenia dokumentacji w starostwie i uzyskania pozwolenia. Ale sam popytaj tu i tam o ceny i terminy. Powodzenia.
-
Witam Rozglądam się za architektem do adaptacji możne ktoś poleciłby mi kogoś dobrego i niedrogiego (mam nadzieję ze to możne iść w parze) czytałem wcześniejsze wątki o Panu B. i Pani M. ale w sumie nie było tam nic konkretnego. Poza tym myślę ze jeśli ktoś jest sumienny odpowiedzialny itp. tym bardziej należy go chwalić natomiast partaczy i niesłownych ludzi odradzać - aby inni nie dali się na nich złapać. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.