Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

O tym Klubie

Podhale, tatry, małopolska. Firmy budowlane, remonty. Budujący na Podhalu. Firmy z Podhala. Dom - budować czy wynajmować? Budowa domów z bali w stylu podhalańskim i skandynawskim. Góralski dom
  1. Co nowego w tym klubie
  2. Dostalem domek od rodzicow i tez bedzie maxx rozbudowa zaczynam w nastepnym roku raba wyzna macie namiary na dobrego projektanta??
  3. Nareszcie coś się zaczęło dziać na naszym forum. Ja buduję w Białym Dunajcu -jestem na etapie wykańczania wnętrz-ufff
  4. Szukam architekta, który zrobi mi adaptację albo narysuje projekt w szkielecie drewnianym. Możecie mi kogoś polecić?
  5. Witamy My również mamy zamiar w tym roku ruszyć projekt już jest ,pozwolenie ma jakiś tydzień teraz tylko śnieg zniknie robimy drogę dojazdową i działamy. Nowy Targ okolice Kokoszkowa
  6. Jeżeli ktoś szuka ekipy budowlanej, piszcie na prv. Mogę polecić z czystym sumieniem!
  7. Chętnie dołączę do grupy Podhale. Budujemy w okolicach Jordanowa. Jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego i szykujemu się do tynków wewnętrznych. Pozdrawiam serdecznie
  8. Ponieważ ruszam z budowa na wiosnę 2013 możecie mi polecić sprawdzone (no i tanie oczywiście) hurtownie z materiałami budowlanymi w okolicach Nowego Targu?
  9. Cześć. My chcemy ruszyć na wiosnę, projekty już w starostwie czekamy na PNB. Budowa w Nowym Targu. Pozdrawiam wszystkich miejscowych
  10. Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu [email protected] Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu.
  11. Witam! Ja ciągle czekam na projekt. Działka na Hubie. Pierwsze materiały będziemy zamawiać już dziś lub jutro. Na jakim etapie jesteście? Pozdrawiam!
  12. hello ..no to ja tez jakby okolice NTargu - Krościenko n/D .. może nie tak blisko, ale myślę że dla kogoś kto mieszka np w Szczecinie, to będą okolice .. pozdrowionka
  13. Budujam. Mam pytanie jaka jest norma tynkasska ile wchodzi tynku maszynowego na m2 ile mazna zrobic tynku z worka 30kg srednia. Pilne
  14.  

• Dodaj nową pozycję...