Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Grupa Trzymająca Władzę
Jerzysio odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
... hop, kop, to teraz kto po3ma ? J -
Grupa Trzymająca Władzę
Jerzysio odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
... i oświadczam, że nikogo nie "ścigamy" J ... no chyba, że parę kurdupli -
Grupa Trzymająca Władzę
... no dobra.. wysłałem do Brukseli ! moja wina... ale trzeba mieć SWOICH wew Junjijewroperskiej conieeeeeee !???? GTW J -
Grupa Trzymająca Władzę
jamles odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
chcesz być winien kryzysu -
Grupa Trzymająca Władzę
Uwaga ! reaktywacja ! j -
Grupa Trzymająca Władzę
... pseprasam... a ło co choooodzi ? J -
Grupa Trzymająca Władzę
retrofood odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
3maj PPP 100,100,100 taki prosty rebus, a tu nawet nikt nie próbował rozwiązać... -
Grupa Trzymająca Władzę
kaśka maciej odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
co mianowicie myślałby kto, że taki wstydliwyś -
Grupa Trzymająca Władzę
jea odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
co mianowicie -
Grupa Trzymająca Władzę
jamles odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
chyba kogoś -
Grupa Trzymająca Władzę
jea odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
...ja, to bym chętnie coś złapał -
Grupa Trzymająca Władzę
to ja nie zaglądam co 3mam -
Grupa Trzymająca Władzę
tola odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
tylko zaglądać? -
Grupa Trzymająca Władzę
... ale my tu będziemy, profilaktycznie, oczywiście zaglądać chyba... J -
Grupa Trzymająca Władzę
retrofood odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
3maj PPP 100,100,100 -
Grupa Trzymająca Władzę
andre59 odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
demokracja, demonstracja, demontaż... wszystko do... -
Grupa Trzymająca Władzę
... a3maj ile chcesz, wew końcu jest demokracja czyyyyyyyyyyyyyyy nie ? J -
Grupa Trzymająca Władzę
magi odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
3mam dppóki mnie ktoś nie wykoleguje -
Grupa Trzymająca Władzę
... 3maj, 3maj J -
Grupa Trzymająca Władzę
magi odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
tera ja http://bi.gazeta.pl/im/1/1833/z1833751N.jpg -
Grupa Trzymająca Władzę
andre59 odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
Aaaaachhh.......... pospało się, poleniuchowało... czas po3mać WADZE coby się zanadto nie rozbrykała Witam koleżanki i kolegów we w 3maniu WADZY uczestniczących -
Grupa Trzymająca Władzę
.... ja to troszki wadzy oddałem mojej zaprzyjaźnionej po... poseł !?? pani poseł ?? posłance !!! J -
Grupa Trzymająca Władzę
tola odpowiedział a topic → Grupa Trzymająca Władzę_1 Grupa Trzymająca Władzę_1 Topics
a, tak od niechcenia... -
Grupa Trzymająca Władzę
.... ba... ...gdybyż, ach gdybyż owywczas chodziło J ... to co po3miem troszki ? -
Grupa Trzymająca Władzę
z wywczasów