Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam, poszukuję solidnej i sprawdzonej osoby do położenia płytek w łazience, możecie kogoś polecić?
  3. Jeśli ktoś potrzebuje (lub nie) to sprzedam barakowóz na kołach (1000zł) i złącze energetyczne budowlane (200zł) razem 1000 zł. Pytania na [email protected]
  4. Ja tam czasmi przejeżdżam - jak nie zapomnę to spiszę w przyszłym tygodniu Cieszę się i już z góry dziękuję Przepraszam, że się nie odzywałem, ale kupowałem od nich ziemię (workowaną przez nich) i strasznie zachwaszczona była więc nie wiem czy warto...
  5. Ja tam czasmi przejeżdżam - jak nie zapomnę to spiszę w przyszłym tygodniu Cieszę się i już z góry dziękuję
  6. W Niemczu na płocie u ogrodnika wisi banner z numerem telefonu. A jest tu ktoś z Niemcza, coby mi podał ten numer?
  7. Witam i pytam Czy wiecie, gdzie w okolicy Bydgoszczy można dostać parę wywrotek zwykłej urodzajnej ziemi (nie torfu) do ogrodu? Będę wdzięczna za namiary.
  8. Ja również nadal szukam - na razie jakieś 2 miesiące to trwa... Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zamknę ten etap.
  9. Witam! Drodzy forumowicze mam ogromną prośbę czy ktoś zna dobrego majstra lub ekipę polecaną, która wybudowałaby dom do stanu surowego otwartego! Pilnie poszukujemy kogoś, ponieważ nasz majster niestety przed podpisaniem umowy nagle nas poinformował, że nie znajdzie dla nas czasu i tak zostaliśmy na lodzie! Fachowiec miał znajomości wiedział gdzie w okolicach są najtańsze materiały itp..ect..Był bardzo polecany widzieliśmy już, jakie domy postawił, dlatego teraz jesteśmy w kropce! Prosimy bardzo o namiary, na priva!!! Chcemy budować w Toruniu! Z góry dziękujemy za wszelką pomoc!!
  10. Telefon był na aukcji Allegro z września, więc może nadal aktualny - trzymam kciuki. Citro,mam dług wdzięczności u Ciebie,bo namiar okazał się strzałem w 10!!! DZIĘKI
  11. dzieki Citro,na Przemysłowej pytałam 2 dni temu i niestety,a ten drugi tel. -próbuje własnie sie połaczyc,moze akurat.
  12. A pytałaś tu: TECHNETMB oferuje maszyny budowlane, drogowe i komunalne oraz wynajmuje sprzęt wyburzeniowy. Bydgoszcz, ul. Przemysłowa 8, tel. 052 3799053 albo tu: Wynajem agregatu tynkarskiego firmy Kaleta A-4; Tel. 512-346-095 ?
  13. Witam po dłuuuugiej przerwie. Budowa nerwów pochłania sporo,ciagle cos nie tak,ale stan surowy zamkniety. Szukam agregatu tynkarskiego do wynajecia-do tynków gipsowych.Ma ktos moze namiary na wynajem tegoz sprzetu???Obdzwonilam cale kujawsko-pomorskie(na tyle na ile udalo mi sie wyszperac namiary) i nic:( bede wdzieczna za pomoc,bo ekipa fachowcow -mimo,ze koszty w porownaniu z ubiegym rokiem spadly- to jest jak dla mnie spory wydatek,a mam ludkow,którzy pracowali na tym sprzecie i robocizna bylaby gratis. pozdr dla wszystkich forumowiczow zmagajacych sie ze swoimi budowami[/b]
  14. Dzięki A na zdjęciu to morda moja kochana - kotka przygarnięta w grudniu 1997 r. http://img234.imageshack.us/img234/4619/kotecek1dw6.jpg
  15. jakby ktoś chciał deski raz użyte do szalowania (ławy i stropów) to zapraszam na priv Mam też: 3 worki (po 30 kg) wapna 2 rolki papy, trochę gruzu ceglanego oraz cegły rozbiórkowej znaldzie się jeszcze lepik, Budowę zakończyłem w tym roku w wakacje, budowałem 1 rok Potrzebowałbym: - ciegieł klinkierowych - na ogrodzenie - płytek klinkierowych j.w. JesterS
  16. Witam. Nasza mała grupka zapadła się gdzieś w czeluściach ciemności... Po, z jednej strony, bojach z wykonawcą (murarzem) a z drugiej dość dobrej współpracy z nim (czy to się aby nie kłóci? ), przy wydatnej pomocy Panów od dachu, dzisiaj powieszona... http://upb101.ovh.org/albums/userpics/10002/normal_wiecha.jpg jeszcze tylko poobcinać co zbędne i będzie to jakoś wyglądało. I mam nadzieję, że przed śniegami zdążą z dachówką.
  17.  

• Dodaj nową pozycję...