Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Jeśli ktoś potrzebuje (lub nie) to sprzedam barakowóz na kołach (1000zł) i złącze energetyczne budowlane (200zł) razem 1000 zł. Pytania na [email protected]
-
Witam! Drodzy forumowicze mam ogromną prośbę czy ktoś zna dobrego majstra lub ekipę polecaną, która wybudowałaby dom do stanu surowego otwartego! Pilnie poszukujemy kogoś, ponieważ nasz majster niestety przed podpisaniem umowy nagle nas poinformował, że nie znajdzie dla nas czasu i tak zostaliśmy na lodzie! Fachowiec miał znajomości wiedział gdzie w okolicach są najtańsze materiały itp..ect..Był bardzo polecany widzieliśmy już, jakie domy postawił, dlatego teraz jesteśmy w kropce! Prosimy bardzo o namiary, na priva!!! Chcemy budować w Toruniu! Z góry dziękujemy za wszelką pomoc!!
-
Witam po dłuuuugiej przerwie. Budowa nerwów pochłania sporo,ciagle cos nie tak,ale stan surowy zamkniety. Szukam agregatu tynkarskiego do wynajecia-do tynków gipsowych.Ma ktos moze namiary na wynajem tegoz sprzetu???Obdzwonilam cale kujawsko-pomorskie(na tyle na ile udalo mi sie wyszperac namiary) i nic:( bede wdzieczna za pomoc,bo ekipa fachowcow -mimo,ze koszty w porownaniu z ubiegym rokiem spadly- to jest jak dla mnie spory wydatek,a mam ludkow,którzy pracowali na tym sprzecie i robocizna bylaby gratis. pozdr dla wszystkich forumowiczow zmagajacych sie ze swoimi budowami[/b]
-
jakby ktoś chciał deski raz użyte do szalowania (ławy i stropów) to zapraszam na priv Mam też: 3 worki (po 30 kg) wapna 2 rolki papy, trochę gruzu ceglanego oraz cegły rozbiórkowej znaldzie się jeszcze lepik, Budowę zakończyłem w tym roku w wakacje, budowałem 1 rok Potrzebowałbym: - ciegieł klinkierowych - na ogrodzenie - płytek klinkierowych j.w. JesterS
-
Witam. Nasza mała grupka zapadła się gdzieś w czeluściach ciemności... Po, z jednej strony, bojach z wykonawcą (murarzem) a z drugiej dość dobrej współpracy z nim (czy to się aby nie kłóci? ), przy wydatnej pomocy Panów od dachu, dzisiaj powieszona... http://upb101.ovh.org/albums/userpics/10002/normal_wiecha.jpg jeszcze tylko poobcinać co zbędne i będzie to jakoś wyglądało. I mam nadzieję, że przed śniegami zdążą z dachówką.