Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam. Postanowiłem założyć grupę o trochę szerszym zasięgu dodając gminy ościenne znajdziecie ją pod tym adresem http://forum.muratordom.pl/group.php?groupid=2921 bo widzę że licho tu z dyskusją. W powyższej grupie znajdziecie ciekawą inicjatywę ZAKUP MATERIAŁÓW PO KORZYSTNYCH CENACH. Zapraszam Mariusz_W
  3. Poszukuję namiarów na ekipę budowlaną w okolicach Wyszkowa, może ktoś ma sprawdzona i niedrogą, będę bardzo wdzięczna.
  4. oooooo a ja myślałam że poproszę o namiary na ekipy z tych okolic a tu nic Buuuuuuu
  5. Witajcie. Jakoś pusto w grupie Wyszkowskiej:) albo nikt nie buduje w tej okolicy (w co oczywiście nie wierzę ) albo wszyscy są na budowach i nie mają czasu pisać Ja dopiero mam w planach rozpoczęcie budowy i co z tego wyniknie, zobaczymy. Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia w budowaniu
  6. Zapraszam wszystkich z tej okolicy budujących, tych którzy już wybudowali, oraz tych którzy mają dopiero zamiar budować. Polecajcie sobie wykonawców, przed partaczami i nieuczciwymi ostrzegajmy się.... Pozdrawiam
  7.  

• Dodaj nową pozycję...