Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. moja już jest na składzie - rupp rubin 13v czarny kryształ. Za ok 3 tyg będzie można obejrzeć - zapraszam . Mam nadzieję, że jeszcze przed wielkim śniegiem...
  3. trochę temat rozpoznałem, więc jak masz ochotę to parę adresów mogę podać w okolicach Wwy. Dodatkowo kolega podesłał mi kilka zdjęć, więc myślę, że się nie obrazi jak prześlę dalej. podaj adres to prześlę do Ciebie.
  4. również podpisuję się pod prośbą bo też borykam się z wyborem owych dachówek PROSIMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zarzućcie nas fotkami albo chociaż cosik
  5. Proszę o pilną pomoc. Zastanawiamy się właśnie nad wyborem dachówki, podoba nam się kolor czarny/zbliżony do czarnego glazurowany. Chcielibyśmy zobaczyć jednak jak to wygląda w rzeczywistości na całości dachu w połączeniu z murami. Czy szanowni/e forumowicze/ki mogą pomóc: podesłać zdjęcia/ linki lub adres gdzie można podjechać w okolicach Wwy i taki dachi zobaczyć (dachówka RUPP czarny brylant lub czarny kryształ, czy ROBEN Fleming Tobago)?
  6.  

• Dodaj nową pozycję...