Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Grupa Sowio Wolska
Liseczek odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
Mieszkam sobie jakiś czasw tych Cybulicach Małych swoją drogą. Wcześniej temat już wynikł ale uspokojony go zaniechałem. Chodzi mi dokładnie o przetwórnię pasz "Rut-Pasz". Działała sobie taka radośnie w Cybulicach i smrodziła niemiłosiernie. Swego czasu dowiedziałem się że właściciel wszelkie pozwolenia posiada a mieszkańcy już próbowali wieś "odsmrodzić" (czyt zakazać właścicielowi działalności" ale się nie dało. Potem wyszło, że z powodów różnych przetwórnia kończy działalność i od początku roku 2011 przestaje działać. Słychać również było że aktualnie właściciel pozwoleń na tą działalność już nie posiada. Niestety od jakiegoś czasu smrodek padliny pojawia się znów. O dziwo w weekendy (czyżby działalność nielegalna). Czy ktoś może wie jaki jest aktualnie status tej przetwórni oraz jak przyszłościowow sprawa wygląda? -
Grupa Sowio Wolska
tomekatm4 odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
Witam wszystkich Poszukuję ziemi do obsypania fundamentów - budowa okolice Leszna -
Grupa Sowio Wolska
Liakon odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
Witam ! Sporo czasu minelo od postu adebkowskiego i jakas dziwna cisza w grupie sowiowolskiej, pomimo ze sporo domków w Sowiej Woli i okolicy sie buduje. U adebkowskiego krzaki juz dawno wyciete a domek stoi pod dachem. Moja budowa tez jest w Cybulicach, aktualnie robi się więźba. Gdyby ktoś potrzebował stemple to na sprzedaż mam około 180 sztuk o długości 2,85 m. Mogę sprzedać w całości lub ile komu potrzeba. Cena 4,5 zł za sztuke do negocji w zależności od ilości. Polecam bo nie są to jakieś cienkie psztyczki tylko porządne grube sosnowe stemple. http://wszechnica.nazwa.pl/maciek/images/DSCF4862.jpg Telefon: 501 922 889. Pozdrawiam, Grzegorz -
Grupa Sowio Wolska
adebkowski odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
Witam, Jestem na etapie skladania pozwolenia na budowe i jak sie uda w przyszlym roku bede startowal w Cybulicach. Chcialem jednak wczesniej poczyscic dzialke bo jest troche gruzu, krzakow itp... zna ktos kogos sensownego? -
Grupa Sowio Wolska
Niebieska_2004 odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
Ha - tego sama nie wiedziałam ale w końcu wymyśliłam (będzie nawiązuwać do elewacji) i w końcu udało mi się znaleźć wykonawcę. -
Grupa Sowio Wolska
Grzegorz Saczek odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
A jakie to ma być ogrodzenie? -
Grupa Sowio Wolska
Niebieska_2004 odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
Witam, Nasz domek się wykańcza i dotarlismy wreszcie do etapu ogrodzenia z przodu. Niestety brak materiału, wykonawcy a nawet pomysłu Czy ktoś mógłby mnie poratować i polecić sprawdzoną firmę wykonującą ogrodzenia? Pozdrawiam, Ania -
Grupa Sowio Wolska
saank odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
PILNE! Mam do sprzedania garaż balszany 5x3m, stan idealny, prawie nowy. do odebrania w Dziekanowie Nowym, cena 999 zł - do negocjacji tel 501-118-118 -
Grupa Sowio Wolska
ambroma odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
Szukaj na forum, jest tu wielu sprawdzonych fachowców. Ja swoich specjalistow od dachu nie polecam, bo strasznie nieterminowi byli Powodzenia. PS jak będziesz chciał dobrych tynkarzy cement-wap. to zgłos się. -
Grupa Sowio Wolska
monique_apple odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
alez zagląda tylko my z naszym wykonawca w Sądzie wyladowalismy jak cos bedziemy wiedziec o innych to damy znac, pozdrawiamy, -
Grupa Sowio Wolska
Liseczek odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
Czyżby? na forum już nikt nie zagląda? Czy może nikt nie ma dachu i stąd milczenie na moje pytanie;) -
Grupa Sowio Wolska
Domek powoli się stawia w Cybulicach. Z uporem maniaka trzymam się technologii Thermomur;) Przypominają mi sie dziecięce czasy zabawy klockami;) Gdyby nie pogoda to by pewnie więcej juz stało. A tak własnymi rękami we dwóch z ojcem powoli stawiamy domek. Fundamenty staneły szybko, ściany się powoli budują, już podniosły się na dwa metry przeszło. Dla mnie to wiele bo sam je stawiam;) I tak powoli szukam kogoś kto zrobi to czego sam nie dam rady. I tak pytam czytających: Czy macie może namiar do kogoś kto zrobiłby mi więźbę a później położył dachówkę na to. Szukam jakiegoś naprawdę godnego zaufania gościa no i oczywiście mozliwie najtańszego. -
Grupa Sowio Wolska
monique_apple odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
Haaalooooo, a gdzie to sie wszyscy podziewaja ??? wiosna w pelni a tu u nas na forum kompletna ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaaaa Grzesiu, czy Wy sie tu jeszcze pokazujecie? wiem, ze pewnie zajec macie mnostwo, ale chałupka taaaaaka pusta stoi ... pozdrawiamy -
Grupa Sowio Wolska
witam, ano z ta kanalizacja to jest tak: zebranka nt. byly jeszcze w 2008 przed wakacjami, obecnie mamy oplacony projekt doprowadzajacy (koszt - jakies chyba 250zl), choc najpierw podobno glowna droga pojdzie, idzie im to jak krew z nosa, niestety, dziur narobili, ze ho ho, szczegolow szukaj: http://www.czosnow.pl/news.php pozdrawiamy majowo -
Grupa Sowio Wolska
jogi8 odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
Witam Wszystkich ponownie! Mam pytanko czy coś wiecie na temat kanalizacji w Sowiej Woli Folwarcznej bo żadko tam przebywam i ostatnio widziałem że coś ciągną w wioskach wcześniejszych. -
Grupa Sowio Wolska
ambroma odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
-
Grupa Sowio Wolska
Witam czy ktokolwiek budował, buduje lub będzie w najbliższym czasie budował z thermomuru lub może w podobnym systemie np izodom. Szukam wszelkich danych na taki temat. Doświadczeń z budowy i z mieszkania. No i szukam kierownka budowy, który ma doświadczenie w domach w tym systemie Info proszę bezpośrednio na maila [email protected] pozdrawiam Liseczek -
Grupa Sowio Wolska
Ja również chciałam się przywitać ze wszystkimi Już niedługo rozpoczynamy budowę w Jesonce więc postanowiłam przyłączyć się do Grupy Sowiowolskiej. Pozdrawiam, Ania -
Grupa Sowio Wolska
Witamy rownież, do Kaliszek córcie do przedszkola wozimy, ale w sumie sama wioske omijamy boczkiem, kiedys tez szukalismy tam miejsca, ale w koncu na Sowia Wole padlo, niestety ekipy polecic nie mozemy, obecnie sie z nia sadzimy, nawet musimy sie pochwalic, ze pierwsza sprawa z Sokulskim wygrana, choc jeszcze apelacje przed nami wiec to jeszcze nie koniec, na czarnej liscie o Adamie Sokulskim mozna sobie poczytac i o jego obecnej firmie Faberdom, ale to tak przy okazji, ostrzezenie, bo na firmy absolutnie uwazac trzeba, kazdy z nas tu zapisanych ma swoje te dobre i te zle doswiadczenia... ale koniec o tym, a za Maja dolaczamy prosbe o czeste wizyty na forum, bo faktycznie sie LENIWIE (zimowo) zrobilo... pozdrawiamy i powodzenia zyczymy, polecamy sie na przyszlosc, co mozemy to pomozemy monika i jjj -
Grupa Sowio Wolska
PeWu odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
Dzięki! Faktycznie sporo tam kontaktów można znaleźć. Jak na razie zajmujemy się całą papierkologią. Obecnie budujemy jedynie swoje wyobrażenie na temat tego, co ma powstać Pozdrawiam -
Grupa Sowio Wolska
Witamy i zapraszamy do aktywnego udziału na forum, bo nasza grupa bardzo leniwa jest Co do ekip, to szukaj tu na forum http://forum.muratordom.pl/solidni-warszawa-i-okolice,t61043.htm Bierz ludzi sprawdzonych i z polecenia. Pozdr. -
Grupa Sowio Wolska
PeWu odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
Witam grupę sowiowolską! My będziemy się budować w Kaliszkach (niedaleko ). Na razie jesteśmy na etapie projektu. Oto to, co wybraliśmy: http://wuwo.home.pl/project.php?cat=2&project=75 Jeśli macie sprawdzonych projektantów i ekipy do stanu surowego, to bardzo bym prosił o jakieś kontakty. Pozdrawiam! -
Grupa Sowio Wolska
patty odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
Macie może namiar na szklarza w okolicy. Potrzebuję lustro szklane na wymiar w ramie drewnianej, które będzie pełniło funkcję drzwi do pomieszczenia pod schodami -
Grupa Sowio Wolska
Gasol odpowiedział Liseczek → na topic → Grupa Sowio Wolska Grupa Sowio Wolska Topics
Dzieki! -
Grupa Sowio Wolska
Kilka postow wyżej masz telefon do p.Grzegorza z Brzozówki. Myślę, że będzie mógł Ci pomóc.