Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. jesli to ma byc bezpośrednio pod Szczecinem i z dobrą infrastrukturą ... stawiam na kanały jakaś studzienka kanalizacyhna w centrum - powinno byc spoko ... p.s. byle tylko szczur w palec nie dziabnął ...
  3. Bitter jechałam oststnio po 7 rano w stronę prawobrzeża....rano nie da rady dojechać do miasta w te 20 min. Kliniska są fajną miejscowoscia- ale jednak do centrum to kawał drogi jest....jezdze czasmai do kumpeli do rurzycy....porazka odległość... Mysle ze najlepszym miejscem byłoby takie ze rzut beretem do centrum....a jednak wieś... Stawiam na swoje Koscino - mieszkam w zatoce leśnej...do centrum 8 km...sklep ,szkola podstawowa, gimnazjum tzw zerówka, przychodnia,apteka i kościól...na osiedlu plac zabaw dla dzieciakow i boisko do piłki. ale nie ma co polezmizować dla każdego jego miesjce zamieszkania bedzie najwłaściwszym...
  4. Witam, jestem ciekaw gdzie się znajduje według Was najlepsze miejsce do zamieszkania pod Szczecinem. Pod uwagę należałoby wziąć dojazd, okolicę infrastrukturę itp. Ja stawiam na zapewne nietypową miejscowość jaką są Kliniska Wielkie. Atuty: - Dojazd do prawobrzeża 10 minut drogą S3 - Dojazd do centrum 20 minut - Na miejscu szkoła podstawowa, gimnazjum, piekarnia, sklepy spożywcze, apteka itp
  5.  

• Dodaj nową pozycję...