Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
zdjęcia na forum
bobiczek odpowiedział bobiczek → na topic → zdjęcia na forum zdjęcia na forum Topics
Chciałem tylko nieśmiało przypomnieć - kto był konstruktywnym autorem i pomysłodawcą dzisiejszych dzienników budowy i galerii - Pozdrawiam -
zdjęcia na forum
Mis Uszatek1719499023 odpowiedział bobiczek → na topic → zdjęcia na forum zdjęcia na forum Topics
Oj Luśko! Nie zestarzałem się nagle i bez okresu przejściowego tylko wyrażam mój sprzeciw wobec galopującej gówniażeryzacji naszego życia codziennego. Naprawdę, nie wszystko musi być podporządkowane gustom i przyzwyczajeniom dzieciarni. Szata graficzna jest jedną z takich rzeczy. Ta, która jest, bardzo mi odpowiada, bo jest przejrzysta. A jeśli już coś zmieniać, to rzeczy, o które My, FORUMOWICZE, prosimy od ładnych kilku miesięcy. Usza(tek)nowania -
popieram..........
-
Oj Misiu Uszatku, czy z powodu odnalezionych faktur na gaz tak się błyskawicznie zestarzałeś? I to od razu na Starego Niedźwiedzia??? Żadnego okresu przejściowego????
-
zdjęcia na forum
Mis Uszatek1719499023 odpowiedział bobiczek → na topic → zdjęcia na forum zdjęcia na forum Topics
Niech Redakcja NIE ZMIENIA szaty graficznej forum!!!! Ja sie ZABIJE jesli tu tez wszystko zacznie mrugac, skakac, pełgac i znikac! Tu sa tez starsi ludzie!!!! Slepi!!! Powolni!!!! Chorzy na Parkinsona!!! Tak jak jest - JEST DOBRZE. Z powazaniem - Stary Niedzwiedz -
zdjęcia na forum
Kasiorek odpowiedział bobiczek → na topic → zdjęcia na forum zdjęcia na forum Topics
Mnie również ten pomysł się podoba. Co prawda w najbliższych dniach będę próbowała założyć swoją stronę internetową,ale było by miło oprócz postów zobaczyć ich autorów i ich osiągnięcia budowlane -
Jestem za zmaina ...i za umieszczaniem zdjątek naszych domów i nas samych:smile:)
-
zdjęcia na forum
Griszka odpowiedział bobiczek → na topic → zdjęcia na forum zdjęcia na forum Topics
widzę, że Redakcja Szanowna od 2 lat nie zmieniła szaty ani możliwości forum. Jest w tej chwili tyle dostępnych na zasadzie OpenSource, że jest w czym przebierać. Nie wiem czy Redakcji zależy na tego typu pomysłach, może dlatego, że jest on darmowy, a nie obłożony prenumeratą. Skoro darmowy to nie oznacza, że Szanowna Redakcja może tylko zmieniać szatę graficzną tego z czego ma pieniądze...... Ale z forum też są pieniądze, jest to pewien "feedback" z działaności redakcji Murator, są publikowane sondaże etc. Redakcjo - zmień coś też dla nas - nie tylko myśl o werjsach papierowych. pozdrawiam, Griszka (jeszcze prenumerator Muratora) -
I jeszcze jeden pomysł mi przyszedł. Że może by w profilu użytkownika zrobić miejsce na wrzucenie paru zdjęć ? [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Maco dnia 2002-04-11 20:23 ]
-
Dobry pomysł. A jeśli Murator z tych czy innych względów nie odpowie to myślę, że pomysł Tomka jest równie dobry. Na przykład Onet.pl oferuje bezpłatne virtualne fotoalbumy, gdzie nie trzeba żadnej WIEDZY żeby swoje zdjęcie wstawić. Można założyć jedno konto i ... używać <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Maco dnia 2002-04-10 17:56 ]</font>
-
Widzę, że temat umiera śmiercią naturalną a admin milczy. Szkoda, idea fotografii tego o czym tutaj z takim zacięciem dyskutujemy jest przecież godna realizacji Pozdrawiam
-
Popieram, chętnie zobaczyłabym jak idzie budowanie innym i sama podzieliłabym się swoimi osiągnięciami
-
zdjęcia na forum
Frankai odpowiedział bobiczek → na topic → zdjęcia na forum zdjęcia na forum Topics
Lullabysta - powoli z tymi zdjęciami, bo nam się skrzynki pozapychają. Jedne zdjątko to 200kB. -
zdjęcia na forum
lullabysta odpowiedział bobiczek → na topic → zdjęcia na forum zdjęcia na forum Topics
Niech każdy założy skrzynkę emaliowaną, w niej adresy nasze sobie zapiszemy i będziemy naciskać"prześlij wszystkim", albo tylko wybranym osobom, co nam się tylko podoba. pzdrw Artur -
Dlaczego bez "króliczków" i innych "kotek"?!? A powaznie - jest to tylko propozycja. Stworzenie strony (jeżeli znasz np. podstawy Word-a) nie jest problemem a można na niej zaprezentować np. całą historię budowy wg uznania. Jak znam życie nikomu z Redakcji nie będzie się chciało (czyt: opłacało) prowadzić takiej galerii. Obym się mylił. Nadal jestem zainteresowany pomysłem (w obojętnie jakiej formie).
-
zdjęcia na forum
Frankai odpowiedział bobiczek → na topic → zdjęcia na forum zdjęcia na forum Topics
Alanta - jaki bałagan? Każdy np. miałby możliwość wrzucenia 3 zdjęć i nie miałby żadnego wpływu na formę przezentacji. Zdjęcia po wrzuceniu podlegałyby cenzurze, żeby nie pokazywać "króliczków" i innych "kotek". -
No właśnie, a wiecie jaki byłby bałagan
-
zdjęcia na forum
TomekM - taka możliwość jest od początku. Chodzi o jedno miejsce i automat. Ja nie zakładałem nigdy stron www i choć jak przypuszczam jest to proste tak trywialnie proste, że dobrze wytresowana małpa może to zrobić, to ... mi się nie chce. -
JA JESTEM PRZECIW!!! ....No dobra żartuję. Pomysł bardzo dobry i chętnie się przyłączę. Jeżeli redakcja nie zareaguje na nasz pomysł każdy może założyć swoją stronę WWW i podać na forum adres. Co wy na to?
-
zdjęcia na forum
forum_user odpowiedział bobiczek → na topic → zdjęcia na forum zdjęcia na forum Topics
No dobra - a KTO JEST PRZECIW ? -
zdjęcia na forum
Krzysztof odpowiedział bobiczek → na topic → zdjęcia na forum zdjęcia na forum Topics
Ja również jestem za! -
zdjęcia na forum
pitbull odpowiedział bobiczek → na topic → zdjęcia na forum zdjęcia na forum Topics
OK -
Popieram jak najbardziej pomysł ze zdjęciami jest bardzo dobry.
-
zdjęcia na forum
Agnicha odpowiedział bobiczek → na topic → zdjęcia na forum zdjęcia na forum Topics
super pomusł - do tego kto zechce zamieści swoje zdjęcie i zawsze będzie wiadomo - kto jest kim i co robi -
Popieram - narazie zdjęcie mojej działki to nic pięknego ..ale buzia...