Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

O tym Klubie

Hurtowanie budujemydom. kto buduje dom w okolicy Tarnowa małopolska. budowa i remont domu jednorodzinnego to nowe wyzwanie:) Firmy i usługi w Tarnowie
  1. Co nowego w tym klubie
  2. Potrzebujesz sprzętu budowlanego? Dobrze trafiłeś! W Brzozówce k. Tarnowa powstała wypożyczalnia. Wynajem jest najlepszym rozwiązaniem. Przemawiają za tym korzyści organizacyjne, a najważniejsze – finansowe. Sprawdź ofertę firmy Palker.pl ! W ofercie wynajmu znajdą Państwo każdy potrzebny Wam sprzęt: od maszyn do robót ziemnych i drogowych, przez sprzęt do prac betoniarskich, po urządzenia pomocnicze przy remontach, "wykończeniówce", a także sprzątaniu i czyszczeniu. Wynajem obejmuje także rusztowania. Zadzwoń lub napisz co potrzebujesz! Telefon: 666 666 275 http://www.palker.pl E-mail: wypoż[email protected] Znajdujemy się przy ul. Warszawskiej 103a w Brzozówce k. Tarnowa
  3. Odświeżyłem namiary w pierwszym poście.
  4. Cześć, Poszukuję solidnej ekipy do wybudowania domu 154 m projekt Bella 3 z dobredomy - w tym roku chciałbym zrobić fundamenty w 2018 mury z dachem - w lokalizacji Dąbrówka Szczepanowska - poszukuję też solidnego kierownika budowy z uprawnieniami który by przypilnował od czasu do czasu tego stadka budowlańców - możecie kogos polecić ? Acha materiał dostarczam ja.
  5. Budowę chcemy zacząć na wiosnę 2017, czy ktoś poleci jakieś solidne firmy oczywiście w rozsądnych cenach okolice Tarnowa ?
  6. zajmujesz się też doborem paneli fotowoltaicznych i ich doborem
  7. Mozecie polecic jakiegos dobrego hydraulika? Buduje w Zbylitowskiej Górze.
  8. Jak jest tu ktoś kto ma WM z reku to proszę o kontakt
  9. Zapomniałem o tym wątku, i pisałem właśnie na drugim. Może by tak scalić oba hm? Będzię żywiej. Właśnie zaczęliśmy budowę i będę tu cześciej, tzn przynajmniej raz w tygodniu:D , w planach energooszczędnie, Znacie kogoś kto zrobi mi tanio OZC dla domu? Pytałem w lipcu o cenę projektu WMech i dostałem dwie z kosmosu. Jedna od firmy z Mościć na 2000zł druga w hurtowni went. na Kwiatkowskiego 1500 zł, kupiłem ze swojej pracowni za 398 zł. Budowa energooszczędnego domu w Tarnowie będzie ciekawa. Już czuje się kosmita:D, Jest tu ktoś z podobnymi planami?
  10. Na SNIEZNOBIALA LISTE wpisuje PANA STANISLAWA WISNIEWSKIEGO 660 - 972 - 144 i Jego ekipe - Ocieplenie domu , tynk zewnetrzny , podbitka , gladzie ..... fachowiec jakiego juz teraz trudno spotkac . Prace rozpoczynaja Panowie przed 7 rano .... koncza poznym wieczorem , pracuja 6 dni w tygodniu , po kazdym dniu pracy sprzataja teren budowy , zadnego alkoholu !!!!! . Sumienni , uczciwi ( sami moga zostac na budowie - bez dozoru ) , pomocni ( po material podjada do hurtowni jak zajdzie taka potrzeba ) . W tej chwili chlopaki skonczyli u mnie gladzie ..... mozecie powolac sie na EDYTE .
  11. witam czy ktos miał przyjemnosc wspołpracowac z ta firma budowlana "SP BUD" p.Satnisław Borowiec ze Szczepanowic (okolice Brzeska)....?
  12. Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu [email protected] Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu.
  13. kolega spać po nocy chyba nie może pozdr
  14. Witam Czy ktoś może kojarzy firmę budowlaną Pana Bogdana Knapa z Mokrzysk k. Bochni ???
  15. Witam jestem z Tarnowa. Wykonuję w okolicy instalacje elektrycze i alarmowe. Solidnie i w przyzwoitej cenie. Bardzo dobra jakość materiałów , pomiary i odbiór do ZE. Zapraszam na stronę http://www.elektyk-eltom.pll lub tel. 508848609 Szybko i solidnie. Każda instalacja indywidualnie wyceniana wg potrzeb klienta. Pozdrawiam
  16. Witam również jestem z Tarnowa. Wykonuje wokolicy instalacje elektrycze i alarmowe. Firma solidna zero problemów robie w Koszycach i w stronę Sącza też. Bardzo dobra jakość materiałów na wszystko fakturka vat i odbiór do ZE. Zapraszam na stronę http://www.elektrotec.cba.pl lub tel. 508848609 Na stronie zdjęcia gotowych instalacji Szybko i solidnie. Każda instalacja indywidualnie wyceniana wg potrzeb klienta. Dla kilku zleceń mogę zejść z ceny o jakieś 500 zł więc można kilka domów umawiać. Pozdrawiam
  17. Dzięki wielkie!! Już mamy firmę zaklepaną. Ma nam postawić stan surowy otwarty. Zobaczymy jak nam wyceni wykończeniówkę i będziemy wtedy decydować - czy ta sama firma czy inna. Ale dzięki za odpowiedź. Słyszałam od kilku fachowców, że grzejniki i piece mają podrożeć po kwietniu, więc warto zakupić - jeśli ktoś ma w planie. Zaznaczam - jest to informacja od fachowców - nie gwarantuję, że stanie się tak, jak mówią.
  18. Solidna i sprawdzona firma: Firma Projektowo Budowlana inz. Edward Solak z Rzuchowej tel. do biura 146746549
  19. Witaj. Niestety nie pomogę Ci. My zdecydowaliśmy się na mechaniczną wentylację, ale na razie bez GWC. Poszukujemy sprawdzonej ekipy budowlanej - macie kogoś godnego polecenia?
  20. Witam wszystkich Tarnowiaków i z okolic. Również zamierzamy się budować na wiosnę. Przeglądam wiele stron lecz brak mi informacji zwrotnej od użytkowników. Czy ma ktoś Gruntowy Wymiennik Ciepła GWC - jak to się sprawdza (interesuje mnie tylko lato), jaki koszt budowy, jakiego typu.
  21. Witam chce zaczac budowe w Tarnowie czy ktos moze polecic mi jakas firme budowlana?Mam dzialke i plan na dom wszystko gotowe do budowy.Dzieki i pozdrawiam
  22. Można wiedzieć gdzie się budujesz?
  23. Kurcze u nas konserwator zabytków też "opiniuje" te papiery. Nawet nie straszcie,że przez niego tak długo może zejść z pozwoleniem. Teren ma świeży plan zagospodarowania, konserwator uczestniczył przy ustalaniu planu. I powinno się na wytycznych od niego tylko skończyć. Wstępnie mam w piśmie od konserwatora, że budynek mieszkalny ma być od wjazdu na działkę a gospodarczy z tyłu (bo będzie też gospodarczy). i dom ma być na planie prostokąta z dwuspadowym dachem, żeby się w krajobraz wkomponował. Narazie nasze papiery były w ZUDP. I tam się przyczepili że budynek gospodarczy wg nich za mały chcemy. Koszmar. Póki co nie znalazłam nigdzie wymogów odnośnie minimalnych wymiarów budynków gospodarczych, (my chcemy 36m2 plus stryszek), jeśli się ktoś orientuje to proszę pisać.
  24. Witaj ! Nie strasz mnie zamierzam w tym roku jeszcze przykryć ..... pzdr
  25. Z tym szybkim załatwieniem papierów to się troszkę przeliczysz. U mnie trwało to prawie rok! Najgorszy był konserwator, jeśli nie masz działki w terenie zabytkowym to może krócej.
  26.  

• Dodaj nową pozycję...