Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam wszystkich na forum. Proszę o wszelkie informacje i/lub kontakt od osób, które padły ofiarą nieuczciwości p. Arkadiusza Rutkowskiego reprezentującego firmę EKODOM DOMY DREWNIANE z Przywidza! Czuję, że padłam ofiarą mojej łatwowierności. Chciałabym się zapytać np. kto to jest Robert Rutkowski, bo ja mam kontakt z Arkadiuszem (kim on jest w tej firmie- jakim prawem ją reprezentuje) a w CIDG wpisany jest Robert? No i jak sobie z tym panem poradzić, bo zaczął się czarny scenariusz - telefon milczy, termin dawno przeleciał itd. Będę bardzo wdzięczna za kontakt i ew. pomoc w rozwiązaniu tej zagadki. Może ktoś z Was lub z waszych znajomych, którzy mieliby jakiekolwiek informacje na temat tych panów, zechcieliby się ze mną podzielić swoją wiedzą - będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam.
  3. czesc! Zaczynamy na wiosne 2016 tez zastanawiamy sie nad firma budowlana P.H.U. Mardom czy ktos ma jakies doswiadczenia czy zanacie ta firme??
  4. witam wszystkich chciałem się przypomnieć że istnieje montuje systemy centralnego odkurzacza oraz sprzedaje odkurzacze centralne jeżeli macie jakieś pytania to piszcie z chęcią wam pomoge
  5. Witajcie, Jestesmy z mezem na etapie projektu budowlanego, robiy projekt indywidualny, bo mamy nietypowa dzialke na skarpie w Gdyni Wiczlinie i gotowce nijak sie nadawaly. Wiosna chcemy zaczac budowe. Szukamy rzetelnej i dobrej cenowo firmy ktora zrobi nam dom pod klucz. Przegladalam forum, cos tam znalazlam ale w sumie niewiele konkretow. Czy macie jakies doswiadczenia z firmami ponizej? Kogo polecacie a kogo zupelnie nie? Jaki wyszedl wam koszt za m2 pow. uzytkowej lub netto? abikon invest-mar czucha dom holda bigrem archibudowa djmonolit arminski michalczyk z gory dzieki za pomoc!
  6.  

• Dodaj nową pozycję...