Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. OO matko nawet nie zauważyłem wpisu. Nie jesteśmy z Łodzi ale trzeba zamienić ciasne już trochę 47.5 m2 na coś większego. Jak duży dom budujecie ? Kto wam buduje ?
  3. po roku ktos sie znalazl:-) my planujemy dach pokryty papą w tym roku:-) Z Aleksandrowa jesteście?
  4. Idzie wiosna trzeba odkopać wątek. Kto buduje lub zaczyna tak jak ja ? My planujemy budowę dopiero na okolice czerwca ale już załatwiamy pewne sprawy. Może jakieś ekipy do polecenia ?
  5. ja co prawda nie buduje w Aleksandrowie ale wykonuje posadzki i wylewałem w Aleksandrowie i okolicach wiele domów. Więc budujących zapraszam do skorzystania z moich usług.
  6. Witam, Melduje się. Ja będę budował się w Aleksie. Na razie walka z dokumentami itp. Pozdrawiam wszystkich walczących
  7. Witam jeśli ktoś z łodzi i okolic potrzebuje certfikat energetyczny do odbioru domku to zapraszam na priv
  8. Witam Czy ktoś miał do czynienia z firmą budowlaną z Aleksandrowa Łódzkiego - " Twoja Chata"? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
  9. Może łatwiej będzie Ci tutaj: http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka-ciekawe-czy-jest-ktos-spoza-lodzi,t14252.htm Wprawdzie to nie tylko Aleksandrów ale może kogoś znajdziesz.
  10. W Aleksandrowie łódzkim powstaje dużo domów, mimo to nikt nie chce pogadać. LUDZIE ODEZWIJCIE SIĘ
  11. Ciekawe czy ktoś buduje lub mieszka w nowym domu w aleksandrowie lub okolicach. Ja mieszkam na rudzie bugaj.
  12.  

• Dodaj nową pozycję...