Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

O tym Klubie

Klub Budujących Dom. Budowa domów w Mszanie Dolnej. Budujemy w Mszanie Górnej. remonty, kompleksowe wykończenia wnętrz w Mszanie Dolnej. Sąsiedzi i budujący w Mszanie Dolnej i okolicy.
  1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu [email protected] Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu.ujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu.
  3. Szukających ekipy do tynków, zapraszam na http://www.power-tynk.pl
  4. Witam wszystkich, Chciałbym się też zacząć budować w Mszanie ale na razie nie mamy jeszcze działki - macie może do polecenia jakieś ciekawe opcje? Interesuje mnie działka 10-20 arów i niezbyt daleko od centrum.
  5. Właśnie szukam hydraulika w tej pieknej okolicy, a potem tynki i podłogi. Z góry dziekuje za ciekawe namiary na priva [email protected]
  6. Wspaniała droga przez administracyjną mękę do własnch czterech ścian... jużn na finiszu... Pozdrawiam
  7. Hej My mamy stan surowy zamkniety,budujemy w Mszanie Dolnej Pozdrawiam
  8. Mamy stan więcej niż surowy, więc mogę podpowiadać, może komuś moje doświadczenia się przydadzą. 1. Okna - Oknoplast - LIMANOWA, Pan Grzegorz Koczwara - terminowo i przede wszystkim bardzo, bardzo solidnie i fachowo. 2. Wylwki - firma Pana Z. z Limanowej - solidnie, szybko, bezproblemowo i równiuteńko. Robią też tynki z mixkreta, ale o tym dowiedziałam się za późno. 3. Elewacja - firma Pana K. z Łostówki - solidnie, szybko i fachowo. Doradzą. Też budują, ale u mnie ktoś inny to robił. 4. Materiały - najtaniej wyszło w Osielcu i Zamieściu.
  9. Czy w tym rejonie nikt nie buduje i nie planuje budowy?
  10. Mam nadzieję, że odnajdą się na forum osoby budujące w Mszanie i okolicach i będziemy sobie pomagać i wspierać się.
  11.  

• Dodaj nową pozycję...