Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Chętnie wymienię doświadczenia. Domek o pow. 52,2 m "CO1 pod tęczą" zamierzają budować moje dzieci (synowa, syn z malutką córeczką). Mówią, że musi im wystarczyć bo taki będzie budżet. W 1996 roku budowałam wg projektu Muratora 145 m, ale byliśmy już z mężem po 40 tce . Kibicuję wszystkim młodym - i nie tylko - odważnym. Powodzenia.
-
Zależy jakie kto ma potrzeby, niektórzy chcą mieć dodatkowy pokój-gabinet (tak jak my) albo na przyszłość dla np. babci... różnie bywa, ja też nie jestem zwolenniczką mnożenia metrażu w nieskończoność, ale nie może być na styk, bo a nuż przybędzie nadprogramowy członek rodziny Wszystko racja dlatego jeśli będzie trzeba da się u nas zaadoptować strych. Na razie nie widzę sensu. Nasza rodzina to ja i mąż (dzieci w planie, ile????? nie wiem) Będą to się będziemy rozbudowywać Babcie mają swoje "posiadłości"
-
Co znaczy niewielkie? Dla mnie domek, który wybrałam jest w sam raz znaczy się przestronny - Rumiankowa Chata Atrium 117 m. pow. użytkowej + piwnica ale ostatnio wszyscy mi wciskają kity, że do 150 metrów to maluteńkie domeczki Nie dajmy się zaszufladkować dom ok. 100 metrów jest w sam raz a nie za mały http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-359,399,61,parter.html