Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. ja mogę polecić do wykończeniówki nie wiem czy mogę pisać dane personalne, to może tylko nr. telefonu: 692 648 367 rejon-małopolska
  3. temat szybko zgasł a przecież każdy Inwestor ma szerek namiarów i uwag którymi mógłby się podzielić z sąsiadami budującymi swoje domki i domy marzeń, Przyśli Inwestorzy łatfiejszy by mieli kontakt z Wykonawcami polecanymi i tymi których inni każą omijać. Pozdrawiam i powodzenia Kuba
  4. Już był taki wątek WYKONAWCA DOSKONAŁY.....LUB MNIEJ i został zlikwidowany ja proponuję na każdej grupie założyć taki temat jak wasz - jak już się upieracie
  5. Tak jak nadmienił FOXSTER chodzi by w jednym miejscu mogli Inwestorzy zapoznać fachowców polecanych lub nie, tutaj jest miejsce dla furmanowiczów z poleceniami po co mają biegać po grupach, a jeszcz jedno nadmieniajmy rejon owego wykonawcy by darmo nie dzwonić do ludzi z daleka na 10m2 glazury lub sufitu podwieszanego albo balustrady chyba, że mamy dla nich zagłębie prac. Polecenia od Inwestorów a nie od wykonawców.
  6. A czy nie godzi sie samemu chwalić, to raczej poproście inwestorów by was pochwalili (jeśli zasłużyliście )w tym wątku. Bo inaczej zrobi nam sie tutaj drugie allegro. Jestem za tym aby chwalipięty wykasowywać (niech założą inny wątek z reklamą ) bo chyba autor tego wątku nie to miał na wyśli,wystarczy przeczytać z uwagą. Dziękuję i przepraszam urażonych forumowiczów,ale chciałbym zkorzystać z tego wątku w przyszłości i niechce mi się odsiewać potem samozachwaleńców od tych polecanych,sprawdzonych
  7. Polecam usługi projektowania wnętrz (poza swoimi ) i systemów szklanych : p. Maria Turżańska 694 936 932
  8. Polecam Projektanta "swojego" Wiesław Drausal tel.609724828 biuro.85 6763217 szybko ,dokładnie i na temat,durzy wybór domów drewnianych,polecam.
  9. Dotej pory nie spotkałem się z brakiem informacji o fachowcach polecanych i tych opisywanych co podpadli u Iwestorów. A jednak co raz trafia się ktoś co szuka fachowców może udostępnicie się w tym temacie Inwestorzy sami wystawią laurki. Po nikach lub imionach albo telefonach. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusi.
  10.  

• Dodaj nową pozycję...