Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. A czy jest ktoś może kto buduje przemyślany I w województwie lubelskim, mazowieckim; pozdrawiam wszystkich budujących ten domek
  3. Hejka Kaktusikm:) dziękuję bardzo z podpowiedź może to będzie jekiś rozwiązanie:) pozdrawiam
  4. Ja tez zamierzam w tym roku zacząć budowę "przemyślanego" w wersji C. Miałam podobny problem jak Ty - zobaczyć w realu.......tez nie widziałam na forum nikogo z mojej okolicy.....problem rozwiązał się gdy oddaliśmy projekt do adaptacji.......nasz architekt podpowiedział nam w jakiej okolicy znaleźć nasz domek ( zn. podobny bo inny wariant) a dalej to już sami trafiliśmy....Może spróbujcie w taki sposób podpytać.........pozdrawiam
  5. No i mam problem...., czyżby nikt nie budował w mojej okolicy Przemyslanego? wielka szkoda:(
  6. Witam serdecznie, poszukuję osób, które budowały lub są w trakcie budowy domu wg projektu Muratora Przemyślany M42:) my z mężem chcemy w tym roku "ruszyć" z budową, niestety nie mągę nawiązać kontaktu z osobami w naszej okolicy, które budowały ten domek:( czyżby nie było takich osób? chcielibyśmy zobaczyć jak wyglada w realu:) proszę o kontakty z Sandomierza,Tarnobrzega,Stalowej Woli, Rzeszowa i ich okolic. czekam:)
  7.  

• Dodaj nową pozycję...