Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam Wszystkich Właśnie za chwilę zaczniemy się budować, projekt prawie przyklepany pytanie do Was mam: czy ktokolwiek mógłby polecić dobrych murarzy co wiedzą jak zrobić dom energooszczędny i będą samowystarczalni? Niestety nie mam czasu na wizytowanie budowy ponieważ pracuję poza Biłgorajem(taki los:)) a żonie da się wszystko wcisnąć więc musieliby sami kupować materiały i nie spartolić budowy. Do tego planuję pompę ciepła z pionowym odwiertem i rekuperator i to myślę powinno wystarczyć przy dobrze wyizolowanym domu. Aaa projekt to Milena:) Pozdrawiam
  3. Jest jeszcze tartak na Rogalach, Łupikasza, przy remizie OSP. No i na Zagumniu(a może to Gromada) przy głównej po lewej stronie obok betoniarni, ja tam kupowałem.
  4. Polecam tartak p. Łukasika z Gromady. Zamawiałem u niego tarcicę i jestem zadowolony ze współpracy.
  5. Dzień dobry wszystkim. Poszukuje ekipy do zrobienia płotu. (siatka + podmurówka i kawałek muru oporowego) oraz murarzy do postawienia domu Czy ma ktoś doświadczenia z ekipą p Ceglowskiego? Jak cenowo czy "idzie się dogadać" ? Kogo polecilibyscie do dachu? Jaki tartak do zamówienia więżby?
  6. przywitałem się na forum witam więc grupę Biłgoraj .. łączmy się jak jak cegły betonem.. hehe i wspierajmy
  7. Uff już myślałam że nikt się nie odezwie pozdrawiam A.
  8. Witam Wprawdzie rzadko "wypowiadam się na forum ale często tu zaglądam. Jestem również z Biłgoraja . Teraz jesteśmy z mężem na etapie wykańczania wnętrza .Pati
  9. Witam wszystkich, dopiero dziś trafiłam na tą grupę, więc się podpinam, mieszkamy w Biłgoraju - budujemy poza miastem (zrobione fundamenty). Rozglądamy się za ekipą od dachu bo murarzy mamy, macie jakieś namiary na solidnych wykonawców, w przyzwoitej cenie?
  10. Nie mam jeszcze hydraulika, przymierzam się dopiero. Nie ma kogoś więcej z Biłgoraja. Poszukuję drzwi, jakie polecacie i gdzie. Na razie zastanawiam się nad drewnianymi od stolarza z Dereźni, pan Niemiec: http://www.drzwi-niemiec.pl/ Co o nich myślicie, może ktoś ma??
  11. Witam! Szukam godnego polecenia hudraulika. Macie jakieś namiary? Pozdrawiam.
  12. Wiem ze Glazura Królewska ma to nieodpłatnie, jesli zrobi sie u nich zamówienie na jakąś kwote.
  13. Pewnie znalazły by się osoby. Nie wiem czy jest u ans takie coś. Ja jeszcze nie na tym etapie, ale raczej nie będę korzystał, sam sobie zrobię.
  14. Mam pytanie. Jak zapatrujecie się na kwestie aranzacji\projektowania łazienek. Czy na naszym terenie byłoby zainteresowanie taką usługą?
  15. Bo to nie Biłgoraj tylko bliska okolica, 5 km w stronę Ciosmów ;) Czekam więc na dzienniki innych osób z naszej ziemi
  16. Cze Ktosiek. Domek jak sie patrzy, powiedz gdzie to sie pobudowales bo jakos nie rozpoznalem okolicy? W sprawie okien to niestety nie pomoge. Pozdrawiam. Mam nadzieje ze ta gruba nabierze rozpedu.
  17. Cze Amelia. Miło że się pojawiłaś. Na jakim etapie budowy jestes?
  18. Właśnie dzisiaj trafiłam na to forum a budujemy się w Biłgoraju
  19. Witam szacowne grono. Ostatni wpis jest sprzed epoki lodowcowej, czy odwiedzacie jeszcze GRUPĘ BIŁGORAJ??
  20. Witam po długiej przerwie. I od razu pytanie: Chodzi o stolarkę drewnianą: Czy znacie jakieś opinie na temat zamojskiej firmy "Stolarz"? Jakich regionalnych producentów stolarki okiennej i drzwiowej polecacie?
  21. Dz za odpowiedz a może znajdzie się jeszcze ktos u kogo robił p.Cegłowski i cos wiecej powie o nim
  22. Seblo-na temat schodów drewnianych nic nie wiem-u nas są betonowe. Co do tynków gipsowych mam dwa namiary: Bielak-696446554 i Rosołowski-606531281. Ponoć są w porządku. Lontel-jak napisałam wczesniej: ponoć Cegłowski ma firmę dosyć nowoczesną-lubi wszelkie nowości i robi porządnie. Tyle wiem-jeszcze aż tak się tym nie interesowałam. Pozdrawiam
  23. Czy możecie polecić p.Cegłowskiego z Biłgoraja do robienia ocieplenie,czy coś słyszeliście o nim proszę o odpowiedz
  24. Witajcie Poproszę zorientowanych o jakieś namiary na sprawdzoną ekipę od tynków gipsowych. I jeszcze jedno prośba: jeśli znacie - również sprawdzonych - wykonawców schodów drewnianych, to będę wdzięczny za namiary. Pozdrawiam
  25.  

• Dodaj nową pozycję...