Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Do dachu polecam Myszaka.
-
Witam Wszystkich Właśnie za chwilę zaczniemy się budować, projekt prawie przyklepany pytanie do Was mam: czy ktokolwiek mógłby polecić dobrych murarzy co wiedzą jak zrobić dom energooszczędny i będą samowystarczalni? Niestety nie mam czasu na wizytowanie budowy ponieważ pracuję poza Biłgorajem(taki los:)) a żonie da się wszystko wcisnąć więc musieliby sami kupować materiały i nie spartolić budowy. Do tego planuję pompę ciepła z pionowym odwiertem i rekuperator i to myślę powinno wystarczyć przy dobrze wyizolowanym domu. Aaa projekt to Milena:) Pozdrawiam
-
Jest jeszcze tartak na Rogalach, Łupikasza, przy remizie OSP. No i na Zagumniu(a może to Gromada) przy głównej po lewej stronie obok betoniarni, ja tam kupowałem.
-
Polecam tartak p. Łukasika z Gromady. Zamawiałem u niego tarcicę i jestem zadowolony ze współpracy.
-
Dzień dobry wszystkim. Poszukuje ekipy do zrobienia płotu. (siatka + podmurówka i kawałek muru oporowego) oraz murarzy do postawienia domu Czy ma ktoś doświadczenia z ekipą p Ceglowskiego? Jak cenowo czy "idzie się dogadać" ? Kogo polecilibyscie do dachu? Jaki tartak do zamówienia więżby?
-
przywitałem się na forum witam więc grupę Biłgoraj .. łączmy się jak jak cegły betonem.. hehe i wspierajmy
-
Uff już myślałam że nikt się nie odezwie pozdrawiam A.
-
Witam Wprawdzie rzadko "wypowiadam się na forum ale często tu zaglądam. Jestem również z Biłgoraja . Teraz jesteśmy z mężem na etapie wykańczania wnętrza .Pati
-
Witam wszystkich, dopiero dziś trafiłam na tą grupę, więc się podpinam, mieszkamy w Biłgoraju - budujemy poza miastem (zrobione fundamenty). Rozglądamy się za ekipą od dachu bo murarzy mamy, macie jakieś namiary na solidnych wykonawców, w przyzwoitej cenie?
-
Nie mam jeszcze hydraulika, przymierzam się dopiero. Nie ma kogoś więcej z Biłgoraja. Poszukuję drzwi, jakie polecacie i gdzie. Na razie zastanawiam się nad drewnianymi od stolarza z Dereźni, pan Niemiec: http://www.drzwi-niemiec.pl/ Co o nich myślicie, może ktoś ma??
-
Witam! Szukam godnego polecenia hudraulika. Macie jakieś namiary? Pozdrawiam.
-
Grupa biłgoraj
Grzechu 1719507303 odpowiedział pniowek → na topic → GRUPA BIŁGORAJ GRUPA BIŁGORAJ Topics
Wiem ze Glazura Królewska ma to nieodpłatnie, jesli zrobi sie u nich zamówienie na jakąś kwote. -
Pewnie znalazły by się osoby. Nie wiem czy jest u ans takie coś. Ja jeszcze nie na tym etapie, ale raczej nie będę korzystał, sam sobie zrobię.
-
Grupa biłgoraj
Grzechu 1719507303 odpowiedział pniowek → na topic → GRUPA BIŁGORAJ GRUPA BIŁGORAJ Topics
Mam pytanie. Jak zapatrujecie się na kwestie aranzacji\projektowania łazienek. Czy na naszym terenie byłoby zainteresowanie taką usługą? -
Bo to nie Biłgoraj tylko bliska okolica, 5 km w stronę Ciosmów ;) Czekam więc na dzienniki innych osób z naszej ziemi
-
Grupa biłgoraj
Cze Ktosiek. Domek jak sie patrzy, powiedz gdzie to sie pobudowales bo jakos nie rozpoznalem okolicy? W sprawie okien to niestety nie pomoge. Pozdrawiam. Mam nadzieje ze ta gruba nabierze rozpedu. -
Grupa biłgoraj
Cze Amelia. Miło że się pojawiłaś. Na jakim etapie budowy jestes? -
Właśnie dzisiaj trafiłam na to forum a budujemy się w Biłgoraju
-
Grupa biłgoraj
Witam szacowne grono. Ostatni wpis jest sprzed epoki lodowcowej, czy odwiedzacie jeszcze GRUPĘ BIŁGORAJ?? -
Witam po długiej przerwie. I od razu pytanie: Chodzi o stolarkę drewnianą: Czy znacie jakieś opinie na temat zamojskiej firmy "Stolarz"? Jakich regionalnych producentów stolarki okiennej i drzwiowej polecacie?
-
Nikt wiecej nie słyszał?
-
Dz za odpowiedz a może znajdzie się jeszcze ktos u kogo robił p.Cegłowski i cos wiecej powie o nim
-
Seblo-na temat schodów drewnianych nic nie wiem-u nas są betonowe. Co do tynków gipsowych mam dwa namiary: Bielak-696446554 i Rosołowski-606531281. Ponoć są w porządku. Lontel-jak napisałam wczesniej: ponoć Cegłowski ma firmę dosyć nowoczesną-lubi wszelkie nowości i robi porządnie. Tyle wiem-jeszcze aż tak się tym nie interesowałam. Pozdrawiam
-
Czy możecie polecić p.Cegłowskiego z Biłgoraja do robienia ocieplenie,czy coś słyszeliście o nim proszę o odpowiedz
-
Witajcie Poproszę zorientowanych o jakieś namiary na sprawdzoną ekipę od tynków gipsowych. I jeszcze jedno prośba: jeśli znacie - również sprawdzonych - wykonawców schodów drewnianych, to będę wdzięczny za namiary. Pozdrawiam