Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
grupa wielkopolska
aniaitomek odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
sprzedam, zamienię, odstąpię.... ROBEN PIEMONT ANTRACYT dachówka ceramiczna 29 sztuk, kolor antracyt + 3 gąsiory deski szalunkowe styropian Poznań, Szczepankowo kontakt 509 427 531 -
grupa wielkopolska
szopen odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Mam do sprzedania coś ze dwie palety silki. Stoją na palecie od pół roku na dworze przykryte folią. Oddam w dobre ręce za stówkę, pod warunkiem, że ktoś sam po nie przyjedzie i je zabierze. Kontakt na priva. -
grupa wielkopolska
Artur Siwek odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
witam minelo troche czasu od daty ogloszenia , ale moze ma pan jeszcze te okna dachowe o rozmiarach55x70? -
grupa wielkopolska
marekwl odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Witam Może tutaj mi ktoś pomoże.Potrzebuje dobrej ekipy do ocieplenia domu jeszcze przed zimą.Ocieplenie styropianem okolice Poznania. -
grupa wielkopolska
VIEVIORA odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Witam Wszystkich! Wprawdzie już mieszkam i samą budowę mam już za sobą ale poszukuję dobrej firmy brukarskiej. Poprzednie dwie zwiały zostawiając mi w okól domu wielkie GGGGGGGGG. Czy ktoś mógłby mi kogoś polecić? Jeśli ktoś potrzebuje mogę polecić paru fachowców, z których usług korzystałam i jestem zadowolona. Dziękuję za wszelkie namiary. -
grupa wielkopolska
eilian odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Ratunku! Moja ekipa od wykończeniówki okazała się totalną wtopą, pilnie szukam kogoś kto dokończy po nich robotę: płyty KG, szpachlowanie, ale i trochę murarki, bo mam kilka ścian do wyburzenia (to jest remont a nie pierwotna budowa). Jeśli znacie jakiegoś kumatego fachowca, to proszę dajcie namiar, mieszkam w gm. Pobiedziska. -
grupa wielkopolska
GKacha odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Witam serdecznie! Poszukuję firmy, która potrafi zamontować w stropie gęstożebrowym haki o bardzo dużej wytrzymałości (ok. 600 kg) w okolicach Swarzędza. Potrzebuję zawiesić w domu sprzęt do ćwiczeń i nie bardzo wiem do kogo się zwrócić z tym problemem. Może wiecie gdzie kogoś takiego szukać -
grupa wielkopolska
KaiM odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Koncepcja usunięcia drewnianych słupów ze strychu chyba muszę zacząć od projektanta konstruktora - możecie kogoś polecić? szukam konstruktora który podejmie się usunięcia dwóch słupów drewnianych 14/14 na strychu nieużytkowym. Chciałbym je zastąpić jedną lub dwoma stalowymi przyporami, które będą rozpierać się o wieńce na ściankach kolankowych i będą schowane w zabudowie g-k dachu. Kwestia policzenia takiej zmiany i zaprojektowania sposobu jej instalacji. Chciałbym uniknąć rozbierania dachu. -
grupa wielkopolska
lukasz860910 odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
do posadzek polecam PosGlanc, więcej na http://www.posglanc.pl -
grupa wielkopolska
haniahm odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Witam, buduję dom w Chybach od października 2013 z generalnym wykonawcą. Mamy zamiar wprowadzić się w listopadzie tego roku. Kierownikiem budowy jest osławiony Zbyszko Konieczny . Jak skończymy będę mogła napisać kogo szczególnie polecam, może komuś się przyda. Pozdrawiam -
grupa wielkopolska
Adam1982 odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
witam czy ktoś z okolic Poznania ma u siebie położoną dachówkę "MONZAplus Maduro glazurowana" pozdrawiam Adam -
grupa wielkopolska
idka odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Mam ten sam problem. dzisiaj rozmawiałam z szefem dużej firmy budowlanej, który ma swój dom zbudowany właśnie z silki. powiedział, że poroterm i silka to "jeden pies" , jeżeli jednak inwestor lubuje się w wieszaniu zdjęć i półeczek na ścianie, to niech nie bierze porotermu, bo trzeba się sporo natrudzić, żeby coś powiesić. -
grupa wielkopolska
sława05 odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Witam, budujemy od października 2013 Aktualnie poszukuję sprawdzonej firmy do zaprojektowania wentylacji maechanicznej. Jeśli znacie kogoś, proszę o namiary na priv. Pozdrawiam -
grupa wielkopolska
Gość odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Dołączę się do pytania. -
grupa wielkopolska
mms1719512120 odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Witajcie Pozdrowienia na początku dla wszystkich użytkowników. Piszemy nocną porą z WAŻNYM zapytaniem - czy ktoś może budował w okolicy Poznania, Śremu, Środy Wlkp. dom z silki. Rozpoczynamy budowę w tym roku i ciągle bijemy się z myślami o materiale. Chcielibyśmy poznać opinie kogoś kto wybudował i już użytkuje dom z silki. Jak się ona sprawdza w codziennej eksploatacji domu? Podajemy naszego maila [email protected] - będziemy wdzięczni za wszelkie uwagi i cenne rady w temacie silki ( na forum lub na maila) Pozdrawiamy Marta i Mirek -
grupa wielkopolska
lukasz860910 odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
firma z śremu bardzo solidna i fachowa może w lesznie też buduja nie wiem robią po różnych miastach 606 169 263 -
grupa wielkopolska
cybermercs30 odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
witam jestem z leszna wlkp szukam firmy która mi wybuduje dom do stanu developerskiego znacie jakies firmy co myślicie o firmie mytkowski z komornik miał ktoś z nim do czynienia czekam na pomoc pozdrawiam piszcie na [email protected] -
grupa wielkopolska
pumbat odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Witam w 2014 mam zamiar zacząć wykańczać swój domek W powiecie Tureckim Zajmuje się ubezpieczeniami, instalacjami elektrycznymi oraz hydraulicznymi Jeżeli ktoś poszukuje pomocy w zakresie pewnych prac rozpiske zostawie poniżej Mam nadzieje że doświadczenie naszej firmy pomoże nie jednej osobie w naszej okolicy. Oferujemy pomocy w powiecie Tureckim i Kolski:) Możliwość nawet wykonania prac w dalszej okolicy:) Instalacje Hydrauliczne: • wykonywanie przyłączy wod-kan • budowa pionów kanalizacyjnych • budowa podejść do armatury łazienkowej • montaż osprzętu hydraulicznego • montaż przydomowych oczyszczalni ścieków • budowa instalacji do uzdatniania wody • remonty instalacji •biały montaż(prysznice umywalki zestawy wc ) • instalacje grzewcze: • centralne ogrzewanie • ogrzewanie podłogowe • budowa instalacji w kotłowni • montaż urządzeń grzewczych • budowa instalacji hybrydowej panele PV(fotowoltaika +pompa ciepła+wiatrak) NOWOŚĆ!!! Instalacje Elektryczne - ISTALACJE MIESZKANIOWE - NOWE INSTALACJE DOMÓW INTELIGENTNYCH - INSTALACJE PRZEMYSŁOWE - INSTALACJE ODGROMOWE I UZIEMIAJĄCE - INSTALACJE DOMOFONOWE - OŚWIETLENIE ULICZNE - INSTALACJE HYBRYDOWE PV+WIATRAK - INSTALACJE FOTOWOLTAICZNE (NOWOŚĆ!!!) - INSTALACJE SAT - SERWIS I PRZERÓBKI INSTALACJI - ODBIORY I POMIARY - ODBIÓR I POMIARY. kontakt: 603-336-511 Tomek -
grupa wielkopolska
maciek_michal odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Witam, szukam zaufanego dostawcy ceramiki i armatury. Czy ktoś zna Łazienki z pomysłem (Wichrowa 28, Poznań)? -
grupa wielkopolska
K2_P odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Witam, jeżeli potrzebujesz jeszcze pomocy to napisz. Wszystko zależy od tego czego oczekujesz od kierownika. W standardzie otrzymuje się kierownika w cenie 3500 tj 3 przyjazdy po 500zł (fundamenty, strop, dach i wpisy końcowe). Jeżeli poszukujesz osoby zaangażowanej w temat to stawki zaczynają się od 2000-2500zł. Co do geodety ważne jest czy chcesz mieć podwójne tyczenie budynku tj. pierwsze wyznaczenie jako obrys potem zdjęcie humusu a drugie tyczenie narożników już na gruncie właściwym. -
grupa wielkopolska
r.zielas odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
A poleci mi ktoś dobrego Kierownika budowy i geodetę z Poznania, bo chcemy w końcu ruszyć z umową i szukam kogoś kto pomoże. -
grupa wielkopolska
wlkptak odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Witam, buduję dom w okolicy Poznania gm. Komorniki, powiedzcie mi czy cena projektu przyłącza wod-kan + uzgodnienia 1200 netto to duzo?? pozdrawiam wszystkich budujących -
grupa wielkopolska
stam222 odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Witam wszystkich. Jako, że zaczynamy budowę w tym roku (2013) chciałbym zapytać czy znacie ekipę do SSO solidną, bezproblemową i w miare za niską cenę? Wybraliśmy dom z kolekcji Muratora http://projekty.muratordom.pl/projekt_noc-ksiezycowa,1260,0,0.htm?=Prze%C5%9Blij+zapytanie&sd_0=&sd_1=&knd_1=&pz_1=&pz_0=&pc_0=&pc_1=&k_1=&k_0=&gd_0=&gd_1=&web_0=&web_1=&knd_0=&v=1&wsk_1=&wsk_0=&p_0=&p_1=&a=&c=&wk_1=&wk_0=&o=&q=noc+ksi%C4%99%C5%BCycowa&wef_0=&wef_1=&t=1&wo_1=&wo_0= a budować się będziemy w okolicach Lubczykowej. Pozdrawiam -
grupa wielkopolska
bit512 odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Mam do sprzedania stemple budowlane po 1ej budowie. Odbiór osobisty Trzemeszno koło Gniezna tel. 784402289 -
grupa wielkopolska
Babar odpowiedział aniaitomek → na topic → grupa wielkopolska_1 grupa wielkopolska_1 Topics
Witajcie , Buduje od kwietnia 2011 r ,do dzis jeszcze przechodze "droge przez meke"gdyz mialam bardzo duzo zlych niespodzianek z projektem,wykonawcami itd.Teraz robie juz dach,napewno bedzie dobrze zrobiony bo i firma dekarska renomowana i sprawdzona.Po dachu wstawiam okna ktore juz czekaja na montaz od poltora miesiaca i nastepny etap to tynki cementowo wapienne.Poszukuje wiec solidnego i umiarkowanego w cenie wykonawce.Przy okazji :jak wysoko cenia sobie tynkarze wykonanie 1m2 tynku przy ilosci 442 m2.Bede potrzebowala tez posadzkarza mixokretem ale z moim juz kupionym styropianem,i izolacja przeciwwilgociowa folia ktora moge kupic.Tez szukam ceny za 1 m2 i ewentualnie jakies dane adresowo-telefoniczne z pobliza inwestycji. Moja budowa to okolice Ostrowa Wlkp. Dziekuje za jakakolwiek podpowiedz i zycze nowobudujacym spokojnej budowy. Mile wszystkich pozdrawiam. Barbara