Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

O tym Klubie

Budowa domu Tarnów. Kompleksowe usługi budowlane, wykończeniowe, remontowe, modernizacje budynków. Remonty-budowa. Oferty sprzedaży nieruchomości. Usługi budowlane Tarnów-budowa domu, budowa obiektów, ocieplenie. Budowlane usługi wykonanie pod klucz. Tarnów, Koszyce Małe, Koszyce Wielkie, Tarnowiec, Łętowice, Lisia Góra, Ładna, Zakrzów, Pogórska Wola, Wielka Wieś
  1. Co nowego w tym klubie
  2. Potrzebujesz sprzętu budowlanego? Dobrze trafiłeś! W Brzozówce k. Tarnowa powstała wypożyczalnia. Wynajem jest najlepszym rozwiązaniem. Przemawiają za tym korzyści organizacyjne, a najważniejsze – finansowe. Sprawdź ofertę firmy Palker.pl ! W ofercie wynajmu znajdą Państwo każdy potrzebny Wam sprzęt: od maszyn do robót ziemnych i drogowych, przez sprzęt do prac betoniarskich, po urządzenia pomocnicze przy remontach, "wykończeniówce", a także sprzątaniu i czyszczeniu. Wynajem obejmuje także rusztowania. Zadzwoń lub napisz co potrzebujesz! Telefon: 666 666 275 http://www.palker.pl E-mail: wypoż[email protected] Znajdujemy się przy ul. Warszawskiej 103a w Brzozówce k. Tarnowa
  3. Witam budujących z okolic Tarnowa u nas etap fundamentów
  4. napisz konkretnie co potrzebujesz na priv to mogę ci podesłać jakieś namiary
  5. Budowę chcemy zacząć na wiosnę 2017, czy ktoś poleci jakieś solidne firmy oczywiście w rozsądnych cenach okolice Tarnowa od strony Wierzchosławic ?
  6. Budowę chcemy zacząć na wiosnę 2017, czy ktoś poleci jakieś solidne firmy oczywiście w rozsądnych cenach okolice Tarnowa ?
  7. Beton z hurtowni w Wojniczu w dobrej cenie ma murarz z okolic Wojnicza. dobrych ekip tam sporo, Oni załatwią beton ty masz to z głowy. Hurtownie w Tarnowie jest Sufigs niby wszyscy tam kupują, ale fachmani maja swoje hurtownie, tzn. Duże rabaty najłatwiej uzyskać przez ekipy. U mnie ekipa Od wylewek kupuje styro w Sufigsie po rabacie o Jakim ja mogę pomarzyć, więc najlepiej pytać ekipy o takie sprawy w trakcie ich wybierania.
  8. Ekipę murarzy mogę polecić, do podpiecia wody też mam kogoś z głową, dach taż. Chcesz to pisz na priv zaraz ci numer do Mirka wyślę. Zostało mi trochę krowi z dachu reflektuje ktoś tak w ogóle?
  9. Witam Wszystkich:) Powoli przymierzam się do budowy domu. Poszukuję Ekip budowlanych z okolic Tarnowa od strony Wierzchosławic-tam powstanie budynek. Poleci ktoś, kogoś?
  10. Witam serdecznie wszystkich,słuchajcie potrzebuję podpowiedzi;gdzie w Tarnowie,okolicach jest (jest ich sporo wiem)ale dobra,tania hurtownia skład budowlany,może market polecacie.Chcę robić instalację wodną z pp-gdzie to szukać,styropian,rury pex-al-pex do podłogówki,,farby,pianki montażowe,cementy,wsio do płytek włącznie.Gdyby ktoś coś wiedział byłbym wdzięczny.pozdrawiam.
  11. Witam szukam montażysty do pompy ciepła, macie kogoś do polecenia?
  12. Jestem nowy i mam ambitny plan na własny dom wiec moje pytanie jest proste czy ktoś sie orientuje czy jest szansa wybudować dom pasywny w 170 000 nie przekraczający 100 m2 Proszę o odpowiedzi Za wszelkie info bardzo dziękuje
  13. Nie mam weny:). Może uda mi się coś nabazgrolić jeszcze w 2014.
  14. faktycznie cisza jakby w Tarnowie i okolicach nikt nie budował, ale w Twoim dzienniku też coś ucichło
  15. chętnie odkupię wełnę do izolacji poddaszy. Jak ktoś ma resztki to pisać, ależ tu cisza ......
  16. Post stary ale jak ktoś poszukuje hurtowni w Tarnowie to proszę pisać do mnie. Postaram się pomóc. Jestem pracownikiem jednej z nich ....
  17. Po okresie świąteczno-noworocznym + kilkudniowy wypad w górki czas wracać do spraw budowlanych Z oknami zdążyliśmy przed świętami, 23-go grudnia panowie montowali tymczasowe drzwi wejściowe. Tuż po sylwestrze panowie z INTERPROF zainstalowali pancerze rolet a dziś montaż pierwszych parapetów wewnętrznych i drzwi "technicznych" czyli 2szt. drzwi do pracowni. Jutro cd. instalacji wentyl. mechanicznej i spotkanie z drugim panem "od łazienki" i będzie trzeba zdecydować komu powierzyć ściany, podłogi, umywalki, wannę etc. Tak więc trochę się dzieje, chociaż więcej w strefie załatwiania, dogrywania, negocjowania ... Pozdrawiam
  18. nic sie nie bój niedługo wpadne po okna:D, no cóż hałpa zadaszona stoi i trzeba okna drzwi wstawić i dopiero można coś robić więcej na wiosne. teraz czas na troche innych spraw
  19. To było dawno i nie pamiętam ale cwaniaka znają widze też inni więc coś jest na rzeczy:cool:
  20. Czyżby pan Tomasz? Znam osobę, która pracowała kiedyś w Ceg Budzie... Zawsze sprawdzajcie materiał i certyfikaty. Różne rzeczy się tam dzieją... Pozdrawiam
  21. Witam, my budujemy w Zbylitowskiej Górze, troszkę budowa się opóźniła - problemy z dostępem do drogi... ehhh Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, gmina przejęła odcinek prywatny drogi i zaczęliśmy Mam pytanie odnośnie ogrzewania, interesują mnie inwestorzy z Tarnowa, którzy ogrzewają domek pompą ciepła, jest ktoś taki tutaj ? Pozdrawiam
  22. To, że ja się czepiałem nie oznacza, że ktoś inny może mieć pozytywne doświadczenia:), Mamy wolny rynek i to co mi spasowało komuś innemu może się nie podobać. i na odwrót
  23. Było super cieplutko, oczywiście jak na zimę, tylko kilka dni śniegu, oczywiście mówię o Tarnowie:) Całą zimę przejeździłam rowerem
  24. A propos hurtowni budowlanych to my większość materiałaów budowlanych kupowaliśmy z CegBud-u w Krzyżu ( nie wiem czy to ten sam skład o którym wspomina byggmol ). W naszym przypadku nie mamy się do czego przyczepić a bywało, że np. awaryjnie potrzebowaliśmy elementu komina i pan zdemontował nam go z ekspozycji. Jedyne ale, to to, że w soboty nie było transportu i bywało, że sami dowoźić materiały na budowę. (Chociaż podobno soboty bez transportu to norma również w innych składach budowlanych). W SUFIGSIE też byliśmy na początku, obsługa ok. jednak w CegBudzie mąż wynegocjował lepsze warunki. P.S. Miło, że się coś ruszyło w postach Jak złapię chwilę to napiszę więcej... Pozdrawiam ... Jadę na budowę , u nas trwa drugi tydzień tynkowania
  25. Dzieki za informacje ,mam wycene tylko z Sufiksu tam brałam materjały na fundamenty . Teraz czas na sciany i dach . Nie chcę sie opierać na jednej wycenie . A jeszcze jedno zna ktoś dystrybutora na cegłe EDER w Małopolsce . Przeszukałam setki stron ale to co znalazłam jest nie aktualne . A ze Śląska nie opłaca sie sprowadzać .
  26.  

• Dodaj nową pozycję...