Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

O tym Klubie

Budowa domów, remonty, adaptacje Kraków Wieliczka. Wieliczka, Świątniki, Mogilany, Myślenice, Janowice, Podstolice, Siercza, Biskupice, Rzeszotary, Zakliczyn. Budowa domów jednorodzinnych Kraków Wieliczka. Wieliczka, Budowlane usługi wykonanie pod klucz. Budowa domu okolice Gdowa-Wieliczki. Zlecę budowę domu jednorodzinnego.
  1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam, chciałem poprosić o polecenie sprawdzonej ekipy do wykonania SSO (fundamenty + ściany + dach). Dom będzie mieć dość skomplikowany dach (https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-sliwach-g2-me94225cbdaea9) dlatego zależy mi na doświadczonej ekipie. Przy okazji proszę również o polecenie kierownika budowy. z góry dziękuję za pomoc
  3. Witam. Mam do sprzedania dzialke budowlana w Wieliczce ul. Pasternik. Ponizej link do ogłoszenia. https://www.gumtree.pl/a-dzialki/wieliczka/do-sprzedazy-dzialka-6-65-ara-w-wieliczce-ul-pasternik/1002026326390911209304309 Pozdrawiam, Marcin
  4. Witam wszystkich, budujemy dom koło Wieliczki, obecnie SSZ i prosimy o pomoc w znalezieniu sprawdzonych fachowców od: ocieplenie, tynki, gładzie, wylewki, flizy, sufity podwieszane, stolarz, niwelacja terenu, ogrodzenia. Pozdrowienia!
  5. Witam Macie namiary na kogoś z wodociągów z Niepołomic kto zajmuje się przyłączami. Chodzi mi o kogoś z wodociągów kto jest pracownikiem a zajmuje się też "prywatnie" sprawami przyłączy.
  6. Droga Grupo Wielicka, jestem już na dość zaawansowanym stadium budowy, ale niestety mam pewne rzeczy nie zrobione. Wykonawca najzwyczajniej w świecie uciekł. Szukam kogoś kto by uzupełnił braki. Chodzi o ocieplenie budynku i montaż zewnętrznych parapetów. Niedoróbki w ociepleniu to brak styropianu przy gruncie i na balkonach. Pozostała część jest zrobiona. Proszę o info na priv lub na forum. Pozdrawiam
  7. Witam, Czy ktoś się orientuję gdzie w Małopolsce kupie perlit do zasypywania pierwszej warstwy pustaka ?
  8. Witam Czy ma ktoś z Was namiary na ekipę tynkarzy. Chodzi o tynki cementowo-wapienne. Proszę o pomoc w tej sprawie. Pozdr!
  9. Witam, z cyklu potrzebuję/szukam: - stemple 2,80 - 3,00 m - deski 32 mm - gruz - ziemię proszę o kontakt
  10. Witam wszystkich. Czy ktoś mógłby podać namiary na dobrego murarza/ekipę budowlaną? Jak ma może doświadczenie w kładzeniu muru z cegły to byłoby BOSKO!!
  11. Budujemy c32b w okolicach Wieliczki, jak ktoś chciałby się podzielić namiarami na sprawdzone ekipy od SSO najlepiej mające w portfolio wykonane płyty fundamentowe to poproszę wiadomość na priv.
  12. Witam serdecznie Forumowiczów, Jestem tu nowy jak widać, szukam pomocy. Potrzebuję ekipy budowlanej do http://archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-groszku-g2-ver-2-m40e20427a099f do Kłaja/małopolskie
  13. Witam, na wiosnę chciałabym zacząć budowę domu, ile teraz czeka się w Wieliczce na pozwolenie na budowę ?
  14. cześć, szukam sprawdzonej ekipy do ogrodzenia z klinkieru, kompleksowo z przęsłami i bramą automatyczną, czy ktoś może polecić dobrego fachowca ?
  15. Polecam Piotra Konika, tel. 887 617 916, nam robił zjazd. Wszystko zrobione jak należy. Powołaj się na Roberta z Niegowici to może jakiś rabat dostaniesz
  16. Witam wszystkich na wiosnę zaczynamy budowę domu w okolicach Wieliczki w związku z tym potrzebuje zrobić wjazd na działkę jeszcze w tym roku szukam jakiejś sensownej firmy do wykonania tego wjazdu . Pozdrawiam wszystkich .
  17. Witam. Szukam dobrej ziemi (w niewygórowanej cenie) na ogród przy budowie w Niepołomicach. Wydaje mi się, że ok. 15 ton wystarczy. Czy ktoś może kogoś polecić? Będę wdzięczna.
  18. Witajcie. Mam do sprzedania garaż plaszak 3x5m. dwuletni po jednej budowie. Kupowałem jako nówkę. Cena 600 pln, odbiór osobisty w Zakrzowie ( koło Węgrzc Wielkich) Telefon do mnie 602282633
  19. Ja również szukam kogoś polecanego, kto może zrobić tynki maszynowe (a potem wylewki) w Niepołomicach
  20. Cześć, możecie polecić kogoś do zrobienia bramy przesuwnej? Interesuje mnie usługa kompleksowa - wraz z fundamentem.
  21.  

• Dodaj nową pozycję...