Przegląd
O tym Klubie
Budowa domów, remonty, adaptacje Kraków Wieliczka. Wieliczka, Świątniki, Mogilany, Myślenice, Janowice, Podstolice, Siercza, Biskupice, Rzeszotary, Zakliczyn. Budowa domów jednorodzinnych Kraków Wieliczka. Wieliczka, Budowlane usługi wykonanie pod klucz. Budowa domu okolice Gdowa-Wieliczki. Zlecę budowę domu jednorodzinnego.
- Co nowego w tym klubie
-
Witam, chciałem poprosić o polecenie sprawdzonej ekipy do wykonania SSO (fundamenty + ściany + dach). Dom będzie mieć dość skomplikowany dach (https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-sliwach-g2-me94225cbdaea9) dlatego zależy mi na doświadczonej ekipie. Przy okazji proszę również o polecenie kierownika budowy. z góry dziękuję za pomoc
-
Droga Grupo Wielicka, jestem już na dość zaawansowanym stadium budowy, ale niestety mam pewne rzeczy nie zrobione. Wykonawca najzwyczajniej w świecie uciekł. Szukam kogoś kto by uzupełnił braki. Chodzi o ocieplenie budynku i montaż zewnętrznych parapetów. Niedoróbki w ociepleniu to brak styropianu przy gruncie i na balkonach. Pozostała część jest zrobiona. Proszę o info na priv lub na forum. Pozdrawiam