Przegląd
O tym Klubie
- Co nowego w tym klubie
-
Witam. ODRADZAM KORZYSTANIA Z USŁUG FIRMY AQUAINVEST - MARCIN BUJAK Z OPATOWA, ZAJMUJĄCEJ SIĘ MIN. SPRZEDAŻĄ I UKŁADANIEM KOSTKI BRUKOWEJ, ODWODNIENIA, WYNAJEM SPRZĘTU BUDOWLANEGO. FIRMA PO SPARTACZENIU ROBOTY OCZYWIŚCIE UNIKA ODPOWIEDZIALNOŚCI I WYKONANIA POPRAWEK. WŁAŚCICIEL NIE ODBIERA TELEFONÓW I UNIKA KONTAKTU. Pozdrawiam forumowiczów.
-
Grupa Sieradzka:)
jablko odpowiedział ola_foczka → na topic → Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Topics
No i cisza sama sobie napisałam i sama odpisuję.:yes:Blaszaka już mam.Kupiłam II gat i z głowy. Ktos z okolic Sieradza i Wielunia budował z silikatów z Teodorów? -
jablko odpowiedział ola_foczka → na topic → Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Topics
Hej!czy ma ktos może blaszak po budowie z okolic Wielunia lub Sieradza?chętnie odkupię po rozsądnej cenie tel 725161379:) -
Wykonujemy posadzki (wylewki) maszynowe mixokretem w domach, biurach, halach, blokach. Mamy duże doświadczeniu w posadzkach maszynowych, nasze posadzki robimy z najlepszych materiałów dlatego posadzki są bardzo wytrzymałe dodatkowo wykfalifikowana ekipa zrobi posadzkę szybko, sprawnie, równo. Dojedziemy bezpłatnie do klienta w celu doradzenia i omówienia szczegółów. Firma PosGlanc to gwarancja dobrze wykonanej usługi w przystępnej cenie. Doradzimy w doborze materiałów lub sami zamówimy materiał. Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie. Zadzwoń pod numer 723-338-141 Więcej informacji na naszej stronie http://www.posglanc.pl Zapraszam do obejrzenia filmu jak wykonuje się posadzki maszynowe http://www.youtube.com/watch?v=YvCu
-
witam moge polecic firme pana Przemka z czystym sumieniem .Ekipa okazała się kompetentna solidna i uczciwa, na budowie nie było Alkoholu!. Zakres prac, koszty i termin realizacji zostały ustalone na samym począntku budowy. W czasie budowy Pan Przemek zajmował się również zapewnieniem wszelkich ,materiałów w korzystnych dla nas cenach.Firma godna polecenia,pozdrawiam tel kontaktowy do pana przemka 783280721
-
Mam do sprzedania stemple budowlane sosnowe w bardzo dobrym stanie. 1) długość 2,50 - 2,60m - ok 50 szt - cena 3,00zł/szt 2) długość 2,80 - 3,00m - ok 120szt - cena 3,50zł/szt Stemple do odbioru w Konstantynowie Łódzkim tel 500 701 601 Ogloszenie i zdjecia na tablicy -> http://tablica.pl/oferta/stemple-sosnowe-budowlane-konstantynow-l-ID17omx.html#8a056868;r:;s:
-
Karolka odpowiedział ola_foczka → na topic → Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Topics
A tu jak zwykle pustka (( -
domelek odpowiedział ola_foczka → na topic → Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Topics
Witam, znacie moze jakis dobrych dekarzy z okolic Sieradza, dzieki za odpowiedzi. -
Karolka odpowiedział ola_foczka → na topic → Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Topics
Witam )) oj dawno tu nie byłam ((( mam prośbę )) może ktoś polecić jakąś dobrą ekipę do wybudowania domu )) bo moja mnie zawodzi ((( jestem na etapie fundamentów (( z góry dzięki )) -
Łaski odpowiedział ola_foczka → na topic → Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Topics
Cześć, ja też szukam ekipy. Możesz mi podesłać jakieś sprawdzone namiary? -
Pati_D odpowiedział ola_foczka → na topic → Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Topics
Nasza Grupa coś mało aktywna. Czy wszyscy już zakończyli swoje budowy i nie chce Wam się wracać na forum? Miło jest przecież wymieniać doświadczenia. Piotr_sdz - niestety ja nie pomogę w tym temacie, bo dopiero przymierzam się do budowy. A można wiedzieć, gdzie się budujecie? -
Pati_D odpowiedział ola_foczka → na topic → Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Grupa Sieradzka:) - Sieradz i okolice Topics
Jeśli to możliwe, to poproszę o namiary na geodetę. Z góry dziękuję. -
Witajcie, od jakiegoś czasu czytam forum Muratora i dopiero teraz natrafiłam na Grupę Sieradzką, więc się do Was dołączam Póki co jesteśmy z mężem na etapie załatwiania darowizny działki od rodziców , a budowa własnego domku jest jeszcze w sferze planów. Cieszę się, że jest jakaś lokalna grupa, bo to umożliwia wymienianie się informacjami przede wszystkim o dobrych fachowcach. Ale nie tylko - również o trudach i radościach budowy w naszym regionie. Pozdrawiam wszystkich budujących w "sąsiedztwie". -
Dzięki ))) hello czy oprócz nas to już nikt tu nie zagląda ((((((((((((((((((((((((((((