Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Wieszajmy lampki! Idą święta! Życzę wielu niegasnących iskierek nadziei
  3. Witam zakupiłem wkład kominkowy World Kamin HF 1300 WK to jest zmienik SUPRA OREA 58 chciałbym rozprowadzić ogrzewanie z tego kominka systemem DGP ale bez płaszcza wodnego do ogrzewania jest około 100m2 jakie materiały państwo polecacie Obudowę znalazłem taką OBUDOWA KOMINKOWA SAHARA KOMINKA Do tego turbin AN1 400 m3/h DARCO 150 mm Wentylatory firmy EBM papst 4865Z FILTR POWIETRZA OKRĄGŁY OCYNK FOK 125 lub FOK 150 (do wyboru) ŚR. WEJ./WYJ. 124 mm lub 148 m Automatyczny regulator obrotów z cyfrowym wyświetlaczem temperatury RC-03 - ARO TITANUM To nad takim zestawem myśłęm ale teraz nie wiem czym to rozprowadzić wiem ze powietrze zimne doprowadzę do kominka zewnątrz profilem płaskim ale co dalej czy lepiej rozprowadzić to profilem płaskim czy rurą spiro w wełna mineralną .Chyba że ktoś ma jeszcze jakieś inne rozwiązania to proszę mi napisać byłbym wdzięczny za każdy szczegół za każda poprawkę
  4. witam Włocławek umarł? Nikt nic nie buduje? Ja startuje niedługo i szukam składu budowlanego z rozsądnymi cenami-może ktoś coś polecić?
  5. Nikt. No może jakiś wykonawca czasami tylko. 10 postów przez rok
  6. Chyba faktycznie nikt juz tutaj nie zaglada ;p szkoda
  7. Hello Witam wszystkich z grupy wloclawskiej Zwlaszcza tych dopiero rozpoczynajacych budowę ;D My stawiamy domek wg. projektu Archonu w czarnuszcze 2 G2 i jestesmy na etapie stanu surowego zamknietego Jak do tej pory jestesmy bardzo zadowoleni z wykonawcow, szczegolnie z dekarza. Poszukujemy jakiegos sprawdzonego architekta/projektanta wnetrz ma ktos namiary? mozecie kogos polecic albo podpowiedziec kogo omijac z daleka? xD Pozdrawiam
  8. Pawel Bernacki 501139987 domy od a-z. my robimy wylewki zapraszam http://www.posadzkiplock-teka.pl
  9. Dom w świetliku G2 z Archonu, wiosną ruszamy a jak Twoja budowa? co budujesz i gdzie?
  10. Mam pozwolenie na budowę i wiosną ruszamy! Dom w świetliku G2 z Archonu. Jestem na etapie poszukiwania ekipy - jedna firma już wyceniła, druga jest w trakcie, trzeci ma przyjść jutro. Macie kogoś godnego polecenia ? Buduję we Włocławku, wszelkie podpowiedzi dotyczące hurtowni, wykonawców, cen mile widziane
  11. Jeżeli potrzebujecie kogoś na posadzki, tynki maszynowe, hydraulikę prosze o kontakt 723-338-141 ja robie tylko posadzki ale współpracuje z kilkoma firmami godnymi polecenia
  12. Witam czy buduje ktoś w okolicach Włocławka domek APS161???? Pozdrawiam
  13. Witam szukam instalatora Rekuperatora oraz GWC
  14. Witam.Mam pytanie-czy moze ktos ma namiar na dobrą i tanią firmę od studni-potrzebuję wykonać studnię w okolicach Dobrzynia nad Wisłą
  15. a co bedziecie budować ? u nas jutro wchodzi geodeta w poniedziałek- wtorek koparkowy
  16. Ja dopiero sie rozkręcam i prawdopodobnie ruszę wiosną więc liczę na wsparcie doświadczonych inwestorów
  17. W tym roku kryzys nie tylko na rynku ale i FM umiera na grupie Toruńskiej kilka wpisów w ciągu miesiąca na Bydgosko-Toruńskiej niewiele lepiej a Włocławek to jak widać.
  18. Czy kojąży ktoś firmę tynkarską KAL-TECH Adrian Kalka z Inowrocławia - może u kogoś aktuanie wykonuje prace Bardzo chętnie zobazce ich pracę, porozmawiam z inwertorem
  19. Wykonujemy posadzki (wylewki) maszynowe mixokretem w domach, biurach, halach, blokach. Mamy duże doświadczeniu w posadzkach maszynowych, nasze posadzki robimy z najlepszych materiałów dlatego posadzki są bardzo wytrzymałe dodatkowo wykfalifikowana ekipa zrobi posadzkę szybko, sprawnie, równo. Dojedziemy bezpłatnie do klienta w celu doradzenia i omówienia szczegółów. Firma PosGlanc to gwarancja dobrze wykonanej usługi w przystępnej cenie. Doradzimy w doborze materiałów lub sami zamówimy materiał. Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie. Zadzwoń pod numer 723-338-141 Więcej informacji na naszej stronie http://www.posglanc.pl Zapraszam do obejrzenia filmu jak wykonuje się posadzki maszynowe http://www.youtube.com/watch?v=YvCu
  20. Znajdziesz bez problemów kryzys na całego. Naszą mogę polecić ale tani to oni nie są.
  21. Podaj namiary, jak możesz. Szkoda, że nie rezerwowałam ich jak zaczęłam załatwiać działkę...
  22. Sprawdzone ekipy nie istnieją. Każda ma jakieś ALE. Znam jedną, ale trzeba ją rezerwować z dwuletnim wyprzedzeniem. Formalności załatwisz w jakieś 3-4 miesiące
  23. Wystarczy sprawdzić różnicę wysokości do najbliższej rzeki/jeziora. Prawa strona Wisły jest po prostu wysoko, mimo wszystko uważam, że warto zainwestować we własne ujęcie, choćby na cele ogrodu
  24. Witam, zaglądam tu już od jakiegoś czasu i podczytuję. Dwa lata zajęło mi załatwienie wszystkich formalności odnośnie działki (przyłączenie, podzielenie itp.) ale jestem już szczęśliwą posiadaczką kawałka ziemi na której stanie nasz wyczekany i wymarzony dom. Teraz etap załatwiania przyłączy i pozwolenia na budowę. Budowa wg. projektu Dom w świetliku G2 z Archonu. Podeślijcie mi namiary na sprawdzoną ekipę budowlaną. Ile u was trwało załatwienie przylączy i pozwolenia na budowę we Włocławku?
  25.  

• Dodaj nową pozycję...