Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Witam, Jako, że sprawa domu zakończona mogę polecić: Inst co , wod- kan i kominek - Pan Każmierski 505 658 983 - profesjonalne doradztwo i wykonanie, mogę polecić z czystym sumieniem, Panele: Firma Kronodom z Pszczyny, duży wybór , za panele z montażem zapłaciliśmy mniej niż za te same z marketu bez montażu. Dobry kontakt Płytki i ceramika sanit- Firma SOLID z Bierunia- ceny bardzo dobre- szybkie oferty, bez problemu wymiana błędnie przezemnie zamówionych dekorów (100 za szt Drzwi zewnętrzne i brama garażowa - Ekspert- Kęty Pozdrawiam
-
Witam Chętnie polecę dobrą i sprawdzoną firmę budowlaną która budowała mój dom. Firma Heliodor z żor. Zrobili mi średnią wycenę prac i czas w którym tego dokonają, poślizgu mieli 1 dzień ze względu na pogodę. Co więcej skasowali mniej niż założyli. na wykończenia jestem już umówiony. Gdyby był ktoś chętny to mogę przesłać nr telefonu na pw. Ja z kolei poszukuję dobrego elektryka który sprosta mojej wymyślatej żonie : (ledy, halogeny i inne światełka) rejon rybnik, żory?
-
Witam wszystkich zaczynam budowe na wiosne 2015 dom okolo 110 m2 pow uzytkowej prosty w budowie bez lukarn i balkonow dach dwuspadowy -miejscowosc skoczów bede budowal metoda gospodarcza czyli ja jako pomocnik i znajomy fachowiec od murowania + jezcze jedna osoba do pomocy jak bedzie potrzebna czy mozecie polecic jakies hurtownie i jakis tartak z w miare tanim materialem z okolic ? z racji tego ze robocizna wyjdzie mnie bardzo malo chcialem zapytac ile placiliscie za same materialy na stan sso ? z gory dziekuje za kazda informacje pozdrawiam