Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. i odpowiadam . Nie, w Beskidach nikt nie buduje. Możecie zamknąc tą grupę
  3. Witam POdbijam temat i dołączam do grupy bo powoli zaczynam budowę w Jaworzu k. Bielska Jak na razie finiszuje papierki a ekipy czekają na rozpoczęcie w lutym
  4. Witam, poszukuje ekipy do tynkow, wylewek i ocieplenie dachu. Czy moze ktos kogos poleciec i jak sie ceny ksztaluja bo zupelnie nie wiem..okolice Andrychowa. pozdrawiam
  5. Cześć, szukam opinii o dwóch instalatorach: Tadeusz Nowak (Górki Wlk.) i Rafał Kuźnik (Grodziec). Ktoś ma jakieś doświadczenia?
  6. ja rowniez mam pytanie czy ktos montowal okna w firmie okmar ze skoczowa ?
  7. Witam. Poszukuję sprawdzoną i solidną ekipę budowlaną do budowy małego domu w Godziszce. Jeżeli możecie kogoś polecić - piszcie śmiało.
  8. witam tez startuje od kwietnia z budowa znalazlem wiezbe w cenie 700 zl /m3 impregnowana juz i deski 550 zl m3 z impregnacja porotherm 25 E3 3,67 zl /szt bloczki fundamentowe 2,48 zl/szt teriva 2800 zl strop budynek 8x10 m stal 2,59 zl /kg mozesz napisac jakie ty masz ceny ?
  9. Ale tu cisza:sleep: Na dniach ruszam z murami w związku z tym chętnie kupię stemple budowlane w ilości około 150 sztuk. mam jeszcze pytanie czy ktoś z was kupował więźbę w taktaku w B-B przy ul.Mazańcowickiej ? macie jakieś opinie ewentualnie gdzie można zamówić dobrą niedrogą więźbę?
  10. Witam, Jako, że sprawa domu zakończona mogę polecić: Inst co , wod- kan i kominek - Pan Każmierski 505 658 983 - profesjonalne doradztwo i wykonanie, mogę polecić z czystym sumieniem, Panele: Firma Kronodom z Pszczyny, duży wybór , za panele z montażem zapłaciliśmy mniej niż za te same z marketu bez montażu. Dobry kontakt Płytki i ceramika sanit- Firma SOLID z Bierunia- ceny bardzo dobre- szybkie oferty, bez problemu wymiana błędnie przezemnie zamówionych dekorów (100 za szt Drzwi zewnętrzne i brama garażowa - Ekspert- Kęty Pozdrawiam
  11. witam czy moze ktos napisac gdzie kupic w tanie materialy do budowy domu w okolicach skoczow ,cieszyn ,bielsko wisla ? z gory dziekuje pozdrawiam
  12. Witam Chętnie polecę dobrą i sprawdzoną firmę budowlaną która budowała mój dom. Firma Heliodor z żor. Zrobili mi średnią wycenę prac i czas w którym tego dokonają, poślizgu mieli 1 dzień ze względu na pogodę. Co więcej skasowali mniej niż założyli. na wykończenia jestem już umówiony. Gdyby był ktoś chętny to mogę przesłać nr telefonu na pw. Ja z kolei poszukuję dobrego elektryka który sprosta mojej wymyślatej żonie : (ledy, halogeny i inne światełka) rejon rybnik, żory?
  13. Cześć, szukam sprawdzonej, polecanej ekipy budowlanej do budowy stanu surowego domu między Bielskiem a Skoczowem. Może ktoś z Was ostatnio coś budował, albo zna kogoś, kto budował i może kogoś polecić? Robiłem kiedyś "casting" na portalach typu "znajdź fachowca", ale to raczej porażka była.
  14. mogę polecić elektryka: Pan Piotr tel: 603849513 elewacja firma Ekobud 695171742 0 poprawek, bardzo porządni ludzie. pozdrawiam
  15. witaj ja robilem to 2 lata temu w skoczowie przepust przez row melioracyjny moge ci dac namiary do goscia nr tel 600 755 150
  16. Witam wszystkich zaczynam budowe na wiosne 2015 dom okolo 110 m2 pow uzytkowej prosty w budowie bez lukarn i balkonow dach dwuspadowy -miejscowosc skoczów bede budowal metoda gospodarcza czyli ja jako pomocnik i znajomy fachowiec od murowania + jezcze jedna osoba do pomocy jak bedzie potrzebna czy mozecie polecic jakies hurtownie i jakis tartak z w miare tanim materialem z okolic ? z racji tego ze robocizna wyjdzie mnie bardzo malo chcialem zapytac ile placiliscie za same materialy na stan sso ? z gory dziekuje za kazda informacje pozdrawiam
  17. Hej, Czy ktoś może polecić dobrą ekipę do położenia dachówki betonowej? A tak na marginesie, to ile teraz dekarze biorą za ułożenie 1m2? Czy obróbki blacharskie doliczane są osobno?
  18. Mogą być Czechowice? Jeśli tak to my kupowaliśmy tu: http://www.stalhart.pl/
  19.  

• Dodaj nową pozycję...