Przegląd
O tym Klubie
Sąsiedzi z Łodzi i okolic Łodzi. Wojwództwo łódzkie
- Co nowego w tym klubie
-
Witam serdecznie Jeśli byłby ktoś zainteresowany kupnem glazury to proszę o kontakt Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
-
Witam, potrzebuję porady. Mieszkam w domku jednorodzinnym (budował go mój teść) i chodzi o kaloryfery. To są kaloryfery płytowe i do regulacji ciepła służą jakieś czerwone pokrętła (jedna strzałka jest do plusa druga strzałka jest do minusa) - znaczy tak twierdzi mój teść. Ale jak za bardzo się je odkręci to one schodzą. Czy to są takie prymitywne termostaty czy tylko takie zaślepki na zawór regulujący?
-
Witam wszystkich poszukuje dobrej ekipy budowlanej z doświadczeniem w murowaniu ścian z silikatów. Wschód Łodzi , okolice Stróży i Wiśniowej Góry. będe bardzo wdzięczny za pomoc.
-
Witam, poszukuję firmy do zrobienia obudowy kominka. Takiej, co to przede wszystkim fachowo doradzi i estetycznie wykona. Planuję cały słup zrobić betonem architektonicznym, ale nie mam pojęcia czy to się nada. Chodzi o samą obudowę, kominek już działa od 4 lat.
-
chciałbym wybadać trochę nastroje osób - myślę nad rozpoczęciem kooperatywy budowlanej od 2020 roku (koniec max 2023), projekt, dokładne miejsce etc to wszystko w fazie analizy. Pytam bo nosze się z pomysłem. Czy jednak wszyscy samodzielnie?
-
Witam, Planuję budowę domu z tego projektu http://www.naszprojekt.pl/projekt-hg-i22/index.html w województwie Łódzkim. Czy ktoś może polecić sprawdzone ekipy budowlane z naszego województwa które by wybudowały SSO + pokrycie dachu?
-
Witajcie, czy ktoś tu jeszcze zagląda w 2019? to mój pierwszy post na stronie grupy łódzkiej, mimo, że wiele razy zaglądałam na nią i korzystałam z waszych poleceń i zawsze były to strzały w dziesiątkę Bardzo dziekuję Mam prośbę , chciałam się przymierzyć do wykonania w tym roku opaski wokół domu oraz zrobienia podjazdu, czy możecie polecić sprawdzoną ekipę, która wykonałaby to dobrze i za rozsądna cenę??? Dziękuje i pozdrawiam;-)
-
Witam, Szukam niedrogiego architekta do adaptacji domu gotowego, i geodety budowa okolice konstantynowa- lutomierska, moze ktoś polecić?
-
Witam, Poszukuje opinii o wykonawcy tynków wewnętrznych firmy Pana Piotra Kostyry (firma STUKADOOR). Czy ktoś miał do czynienia z nią?
-
Witam na forum Pragnę podbić wątek i uprzejmie proszę o namiary na architekta do zaprojektowania domu jednorodzinnego - projekt indywidualny. Proszę o spostrzeżenia ze współpracy (umowa i jej realizacja, pomysłowość i zaangażowanie, wsparcie w procesie budowy - odpowiedzialność i nadzór etc). Pozdrawiam
-
Witam, poszukuję kogoś solidnego do zrobienia łazienki (płytki, elektryka, karton gips, malowanie), okolice Andrespola. Proszę o polecenia.
-
Polecam Paweł Surowiec 668663209, nam wybudowali cały.
-
Witam ponownie Czy ktoś z Forumowiczów mógłby mi polecić osobę, która wykona projekt podciągnięcia prądu od skrzynki (skrzynka już jest) do domu. Z góry dziękuję i pozdrawiam
-
Witam Szukam tartaku gdzie mogę kupić w miarę tanie kantówki, słupki, itp. do siatki leśnej. A może macie namiary nie na tartak a na kogoś kto się zajmuje robieniem takich słupków. Sad będzie w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
-
Poszukuje kontaktu do sprawdzonego Cieśli - stolarza Musze wymienić słupy tarasowe PILNE
-
Witam, w tym wątku dzielimy się informacjami o: danych kontaktowych i lokalizacjach składów budowlanych, hurtowniach, sklepach, itp obsłudze w danym punkcie dobrych (i złych) cenach na materiały, rabatach, ile da się utargować, jaki VAT, itp UWAGA !!! Wątek dotyczy tylko osób z "grupy łódzkiej". P.S. Jest to mój pierwszy post na forum więc witam wszystkich serdecznie.
-
Witam, Poszukuję fachowców do 2 prac - okolice Andrespola i Justynowa 1. Mniejsza sprawa - Mam do ogarnięcia zatynkowanie rur po wymianie przez hydraulika i położenie płytek. 2. Większa sprawa - Mam garaż którego dach jest tarasem, który niestety przecieka. Potrzebuję ekipy, która zaproponowała by rozwiązanie tego tematu i podjęła się solidnego wykonania tak żeby nić mi nie przeciekało w przyszłości. Liczę na wsparcie Forumowiczów Z góry dzięki
-
Szukam sprawdzonej i uczciwej ekipy do budowy SSO domu pod Łodzią (okolice Andrespola i Justynowa). Ktoś może kogoś polecić?
-
Witam Poszukuje sprawdzonej ekipy do wykonania twardych tynkow gipsowych diamant "pod malowanie" - podobno i tak sie nie da idealnie wiec nie wykluczam wykonczenia gładzią. Zalezy mi na naprawde dobrych fachowcach Budowa w Jordanowie pod Łodzią, okoloce Andrespola, Janówki, Justynowa. Z gory dziekuje za namiary
-
Sam poszukuję, więc jeszcze nie polecę. Dlaczego musi być biologiczna? Zależy Ci na bardzo dobrym doczyszczeniu czy teren byle jaki? Ja przymierzam się do tunelowej.
-
Witam. Poszukuję solidnej i sprawdzonej ekipy do montażu oczyszczalni biologicznej. Możecie kogoś polecić?
-
Ad 4 i Ad 5) Polecam Mielczarka ze Zduńskiej Woli
-
Mam wielką*prośbę o polecenie sprawdzonego wykonawcy (dostawcy) w zakresie: 1) wykonania ogrodzenia (najlepiej od razu z materiałem) 2) zewnętrznej instalacji gazowej (od skrzynki gazowej do domu) 3) sprzedaży i montażu sauny 4) bramy garażowej 5) drzwi zewnętrznych Z góry bardzo dziękuję!
-
Którą firmę od okien alu ew pvc polecacie? Izoplast - będę wdzięczna za ew uwagi z doświadczeń z nimi.
-
Witam, Poszukuję kierownika budowy, najlepiej z uprawnieniami konstruktora. Budowa Czyżów, gmina Kleszczów.