Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Szukam ekipy ktora moze pochwalic sie doswiadczeniem w budowie domow w stylu warminskim. Do roboty: - okolice olsztyna. - rozbiorka domu siedliskowego do fundamentow, ok 180m2 - wybudowanie na fundamentach budynku w nowej technologii, parter + poddasze uzytkowe, dach dwuspadowy - elewacja z cegly rozbiorkowej Na pewno chcialbym zobaczyc wczesniejsze prace w takim stylu i porozmawiac z poprednimi inwestorami. Zapraszam do kontaktu. Kalreg.
-
pozdrawiam
Katarina Ols odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
dawno mnie tu nie było:), pozdrawiam starych i nowych budowniczych -
pozdrawiam
Marcysiowa odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
Witam serdecznie. Bardzo chętnie dołączyłabym do Państwa grupy. Na koniec 2015roku rozpoczęliśmy budowę naszego wymarzonego domku w Stawigudzie. Od razu chciałabym spytać na jakie okna się Państwo zdecydowali i dlaczego? Pozdrawiam -
oddanie budynku
patrykolopr odpowiedział patrykolopr → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
Prawda jest taka że nikt z PINB nie przyjedzie do Ciebie na budowę aby sprawdzić jeśli Twój kierownik podpisze dokumenty o zakończeniu budowy,ale to raczej widzę problem z kierownikiem. Nie wszyscy oddając domy do użytkowania mają 100 % zakończonych prac -
przygotowanie trawnika
batoslaw odpowiedział batoslaw → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
Rozumiem że nikt na tym forum nie jest w stanie mi pomóc, nikt się nie budował i nie przechodził przez opcję zakładania trawnika??????????? -
pozdrawiam
teka odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
zapraszam do obejrzenia filmu wykonujemy posadzki maszynowe -
witam wszystkich , mam do was pytanie może wydawać się błahe ale nie wiem jak podejść do tego tematu, mianowicie chcę oddać dom do użytkowania mam wykończony parter, a poddasze tylko ocieplone i zamontowane grzejnik, czy w takiej sytuacji muszę oddawać częściowo czy mogę całość, mój kierownik przez tel mówi że to częściowy odbiór ale wiąże się to z kontrolą z PINB-u, pozdrawiam
-
pozdrawiam
Beata Mariusz odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
Witam. Przyjmiecie do grupy przyszlych budowniczych z Olsztyna? Planujemy budowe w Jonkowie. Jestesmy na etapie poszukiwania ekipy do SSO. Mozecie polecic jakas sprawdzona? Prosze o info na forum lub na [email protected]. Z gory sliczne dzieki i pozdrowionka!! -
pozdrawiam
agalawicka odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
witam! czy ktoś może wspołpracuje z panem Przemysławem Barczakiem- inżynier, kierownik budowy, firma usługi dla budownictwa, prosze o pomoc -
pozdrawiam
K Rosenkiewicz odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
Witam budujących na wymarzonym terenie i dopiero zastanawiających się nad preferowaną formą i okolicą. Zapraszam do wypełniania moich ankiet doktorskich na temat: "Zamieszkanie, jakiego sobie życzę." Można nieco popuścić wodze fantazji, ale i sprecyzować zamiary budowlane. Ankiety są anonimowe - na cele naukowe. Uwaga - szczególnie poszukuję osób spoza środowiska architektów, urbanistów, zawodowych "budowlańców". Mile widziani Państwo bez wyższych studiów. Ankiety nie wymagają żadnej fachowej wiedzy. Oto odnośnik: http://www.ankietka.pl/ankieta/113821/zamieszkanie-jakiego-sobie-zycze-2.html pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie, Krzysztof -
pozdrawiam
gosik102 odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
Witam, również szukam kogoś sprawdzonego do wykonania kuchni w nowym domu, a także schodów wewnętrznych. Pozdrawiam serdecznie Gosia -
pozdrawiam
STEFAN_BR odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
Witam. Szukam wykonawcy mebli kuchennych. Może kogoś polecicie. -
pozdrawiam
aneska odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
Cześć, jeśli jeszcze nie znalazłeś ekipy, napisz na priv - dam ci namiary. Pzdr -
pozdrawiam
Karmelita odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
Witajcie, Mam do polecenia bardzo sumienną ekipę z okolic Olsztyna. Budują u mnie na ul. Klonowej za Tęczowym Lasem. Teraz zatrzymał nas śnieg, bo czekam jeszcze na położenie dachówki. Ekipa rewelacja, a co najważniejsze bez niespodzianek podczas budowy. Z czystym sumieniem polecam P. Mirka i jego chłopaków.691-214-049. -
pozdrawiam
piotrv odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
Witam, Planuję budowę na wiosnę 2013 - jeśli jesteście zadowoleni z ekip budowlanych dajcie namiar mój e-mail [email protected] na początek szukam ekipy do Stanu Surowego Otwartego -
pozdrawiam
igipigla odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
Witam potrzebuje namiary na dobrego architekta do adaptacji projektu.A tak przy okazji moze polecicie ekipe budujaca?pozdrawiam -
pozdrawiam
agatka2106 odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
Witam. Jeżeli możecie pomóc to poczytajcie o spalonym domu naszej forumowej koleżanki Nelli, każdy grosz się przyda. -
pozdrawiam
coperek odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
zdjęcie agregatu http://images35.fotosik.pl/1606/42bbf6cddf390abc.jpg jak kkkk coś jeszcze podeśle to wrzucę -
pozdrawiam
kkkk-kp odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
Właśnie wracam ze swojej budowy. Zginął agregat prądodtwórczy KIPOR, spalinowy świder do gleby i kosa spalinowa. Póżniej wkleję zdjęcie agregatu (teraz jeszcze się we mnie gotuje, a muszę zdjęcia poszukać). I kilka jeszcze innych strat. W cuda nie wierze, ale jakby ktoś dostał propozycje zakupu agregatu lub świdra w niejasnych okolicznościach to proszę o wiadomość na priv. -
pozdrawiam
aneska odpowiedział Katarina Ols → na topic → A może grupa olsztyńska A może grupa olsztyńska Topics
Hejka może spróbujemy trochę rozruszać na nowo naszą grupę? również serdecznie pozdrawiam -
Hej, pozdrawiam wszystkich starych znajomych:)