Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Witam, czy ktoś budował według tego projektu w okolicach Olsztyna? Pozdrawiam. Tomasz
  3. Szukam ekipy ktora moze pochwalic sie doswiadczeniem w budowie domow w stylu warminskim. Do roboty: - okolice olsztyna. - rozbiorka domu siedliskowego do fundamentow, ok 180m2 - wybudowanie na fundamentach budynku w nowej technologii, parter + poddasze uzytkowe, dach dwuspadowy - elewacja z cegly rozbiorkowej Na pewno chcialbym zobaczyc wczesniejsze prace w takim stylu i porozmawiac z poprednimi inwestorami. Zapraszam do kontaktu. Kalreg.
  4. Witam, szukam solidna ekipe budowlana, ktora rozpoczela by budowe wiekszego domu w stylu dworkowym (okolo 500m2) w okolicach Jezioran.
  5. dawno mnie tu nie było:), pozdrawiam starych i nowych budowniczych
  6. Witam serdecznie. Bardzo chętnie dołączyłabym do Państwa grupy. Na koniec 2015roku rozpoczęliśmy budowę naszego wymarzonego domku w Stawigudzie. Od razu chciałabym spytać na jakie okna się Państwo zdecydowali i dlaczego? Pozdrawiam
  7. Prawda jest taka że nikt z PINB nie przyjedzie do Ciebie na budowę aby sprawdzić jeśli Twój kierownik podpisze dokumenty o zakończeniu budowy,ale to raczej widzę problem z kierownikiem. Nie wszyscy oddając domy do użytkowania mają 100 % zakończonych prac
  8. Rozumiem że nikt na tym forum nie jest w stanie mi pomóc, nikt się nie budował i nie przechodził przez opcję zakładania trawnika???????????
  9. proszę was o pomoc, jaka kolejność prac zastosować żeby mieć pięknyhttp://poczta.wp.pl/d612/indexgwt.html#md,uid=25401 trawnik przed domem, stan obecny to łąka z dużymi kępami trawy a w środku mój dom, proszę was o rady co po kolei.
  10. zapraszam do obejrzenia filmu wykonujemy posadzki maszynowe
  11. witam wszystkich , mam do was pytanie może wydawać się błahe ale nie wiem jak podejść do tego tematu, mianowicie chcę oddać dom do użytkowania mam wykończony parter, a poddasze tylko ocieplone i zamontowane grzejnik, czy w takiej sytuacji muszę oddawać częściowo czy mogę całość, mój kierownik przez tel mówi że to częściowy odbiór ale wiąże się to z kontrolą z PINB-u, pozdrawiam
  12. Witam. Przyjmiecie do grupy przyszlych budowniczych z Olsztyna? Planujemy budowe w Jonkowie. Jestesmy na etapie poszukiwania ekipy do SSO. Mozecie polecic jakas sprawdzona? Prosze o info na forum lub na [email protected]. Z gory sliczne dzieki i pozdrowionka!!
  13. witam! czy ktoś może wspołpracuje z panem Przemysławem Barczakiem- inżynier, kierownik budowy, firma usługi dla budownictwa, prosze o pomoc
  14. Witam budujących na wymarzonym terenie i dopiero zastanawiających się nad preferowaną formą i okolicą. Zapraszam do wypełniania moich ankiet doktorskich na temat: "Zamieszkanie, jakiego sobie życzę." Można nieco popuścić wodze fantazji, ale i sprecyzować zamiary budowlane. Ankiety są anonimowe - na cele naukowe. Uwaga - szczególnie poszukuję osób spoza środowiska architektów, urbanistów, zawodowych "budowlańców". Mile widziani Państwo bez wyższych studiów. Ankiety nie wymagają żadnej fachowej wiedzy. Oto odnośnik: http://www.ankietka.pl/ankieta/113821/zamieszkanie-jakiego-sobie-zycze-2.html pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie, Krzysztof
  15. Witam, również szukam kogoś sprawdzonego do wykonania kuchni w nowym domu, a także schodów wewnętrznych. Pozdrawiam serdecznie Gosia
  16. Witam. Szukam wykonawcy mebli kuchennych. Może kogoś polecicie.
  17. Cześć, jeśli jeszcze nie znalazłeś ekipy, napisz na priv - dam ci namiary. Pzdr
  18. Witajcie, Mam do polecenia bardzo sumienną ekipę z okolic Olsztyna. Budują u mnie na ul. Klonowej za Tęczowym Lasem. Teraz zatrzymał nas śnieg, bo czekam jeszcze na położenie dachówki. Ekipa rewelacja, a co najważniejsze bez niespodzianek podczas budowy. Z czystym sumieniem polecam P. Mirka i jego chłopaków.691-214-049.
  19. Witam, Planuję budowę na wiosnę 2013 - jeśli jesteście zadowoleni z ekip budowlanych dajcie namiar mój e-mail [email protected] na początek szukam ekipy do Stanu Surowego Otwartego
  20. Witam potrzebuje namiary na dobrego architekta do adaptacji projektu.A tak przy okazji moze polecicie ekipe budujaca?pozdrawiam
  21. Witam. Jeżeli możecie pomóc to poczytajcie o spalonym domu naszej forumowej koleżanki Nelli, każdy grosz się przyda.
  22. zdjęcie agregatu http://images35.fotosik.pl/1606/42bbf6cddf390abc.jpg jak kkkk coś jeszcze podeśle to wrzucę
  23. Właśnie wracam ze swojej budowy. Zginął agregat prądodtwórczy KIPOR, spalinowy świder do gleby i kosa spalinowa. Póżniej wkleję zdjęcie agregatu (teraz jeszcze się we mnie gotuje, a muszę zdjęcia poszukać). I kilka jeszcze innych strat. W cuda nie wierze, ale jakby ktoś dostał propozycje zakupu agregatu lub świdra w niejasnych okolicznościach to proszę o wiadomość na priv.
  24. Hejka może spróbujemy trochę rozruszać na nowo naszą grupę? również serdecznie pozdrawiam
  25.  

• Dodaj nową pozycję...