Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Halinów k. Warszawy
Bepo odpowiedział Bepo → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
Poszedł na priv. -
Halinów k. Warszawy
sobmir odpowiedział Bepo → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
Proszę o namiary na tego glazurnika, może się dogadamy Pozdrawiam -
Halinów k. Warszawy
sobmir odpowiedział Bepo → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
Taras deską kompozytowa W kwestii kontaktu to proszę o numer telefonu Pozdrawiam -
Halinów k. Warszawy
Bepo odpowiedział Bepo → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
Dysponuję numerem do dobrego i bardzo dokładnego glazurnika. Nie wiem tylko, jak u niego z terminami. -
Halinów k. Warszawy
AdamoZ odpowiedział Bepo → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
glazurnik? dzwoń do mnie lub pisz na priv, taras to z drewna? -
Halinów k. Warszawy
Witam, Jakoś forum przycichlo a fachowcy ciągle poszukiwani. Może może ktoś polecić sprawdzoną ekipę do wykonania tarasu , glazurnika i ekipy do ogodzenia murowanego -
SAM-BUD Mariiusz Orczyk
Raf_brz odpowiedział Raf_brz → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
nie żartujmy sobie. koleżeńska przysługa i próba ocieplenia wizerunku. chętnie podzielę się zdjęciami super wykonania Pana Mariusz O. dodam, że człowiek będzie mieć sprawę w sądzie za to partactwo. wyłudził pieniądze, oferując pomoc i poprawienie tynków, po czym znikł, nie odbierając telefonów. zainteresowanym udostępnię zdjęcia, żeby nie być gołosłownym. -
SAM-BUD Mariiusz Orczyk
domywilanow odpowiedział Raf_brz → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
Nie zgadzamy się z opiniami zamieszczonymi na tej stronie !!! Pan Mariusz zrealizował dla nas na przestrzeni kilku lat tynki + szlichty w 3 dużych domach i nie było żadnych problemów ani z ekipami ani z jakością. Na jednym z budynków odbiór tynków dokonywany był przez uprawnionego inspektora, który mierzył kąty i płaszczyzny ścian ... nie wniósł żadnych zastrzeżeń !!! W tym roku również Pan Mariusz realizował dla nas tynki i szlichty, wszystkie prace zostały wykonane terminowo, sprawnie, bardzo rzetelnie. My polecamy Pana Mariusza do realizacji tynków i szlicht ... Pan Mariusz nigdy nie zawiódł naszego zaufania i zawsze dotrzymał danego słowa. Jeżeli ktoś z Państwa życzy sobie zobaczyć właśnie wykonane (3 tygodnie temu) tynki oraz szlichty dzisiaj zakończone, to serdecznie zapraszamy na spotkanie, aby mogli Państwo zobaczyć wysoką jakość realizacji tynków i szlicht wykonanych przez ekipy Pana Mariusza. POLECAM !!! piotr -
ZAPRASZAMY! Wydarzenie Szkoła Muratora odbędzie się w sobotę, 18 listopada w warszawskim Hotelu Bellotto przy ul. Senatorskiej 13/15. To pierwsze tego typu spotkanie redakcji oraz ekspertów MURATORA z osobami, które planują budowę lub są w trakcie. Wydarzenie organizują wspólnie redakcje: Muratora, Muratordom, Murator Projekty i Murator Finanse. Uczestnicy będą mogli skorzystać z wykładów oraz bezpłatnych, indywidualnych konsultacji na tematy architektoniczno-budowlane. Podczas spotkania eksperci odpowiedzą na najczęstsze pytania - jak rozplanować budowę domu, jak obliczyć koszty, jak załatwić formalności, jaką wybrać technologię, na jakie zdecydować się materiały. Pomogą wybrać projekt domu dostosowany do warunków działki i stylu życia rodziny. Swoją ofertę zaprezentują także producenci materiałów budowlanych. Każdy uczestnik otrzyma prezenty i kupony rabatowe (m.in. na projekt domu). W jednym miejscu ogromna dawka wiedzy o budowie domu! Zapraszamy do udziału w spotkaniu! Udział w wydarzeniu jest bezpłatny po dokonaniu rejestracji. Wystarczy wypełnić formularz na stronie: FORMULARZ TUTAJ Zapraszamy wszystkich aktualnych i przyszłych inwestorów! Weźcie ze sobą mapę działki, projekt, decyzję o warunkach zabudowy itp. Prosimy też o przekazanie tej informacji Waszym budującym znajomym. Informacji o Szkole Muratora i formularz także: TUTAJ http://cdn25.muratordom.smcloud.net/s/file/09/44/4a/09444a1fcc8dec46.jpg
-
Halinów k. Warszawy
interona odpowiedział Bepo → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
Potrzebuję*fachowca do wykonania podbudowy z klinkieru do ogrodzenia. Słupki będą*metalowe. Ok. 25mb. Macie kogoś godnego polecenia? Nie chcę*przypadkowych wykonawców od wszystkiego, potrzebuję*prawdziwego fachowca z doświadczeniem. -
Halinów k. Warszawy
Piotr- 691 590 811 -
Halinów k. Warszawy
samboman odpowiedział Bepo → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
Podrzucicie jakiś kontakt do sprawdzonej osoby od gładzi szpachlowej? -
Halinów k. Warszawy
AdamoZ odpowiedział Bepo → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
jasne 604315823 Leszek -
Halinów k. Warszawy
Hej, znacie jakąś rzetelną firmę, która robi studnie? Od marca nie możemy się dogadać z Wodexem, panowie na działce pojawili się raz, wywiercili 0,5m dziurę i powiedzieli, że nie da się wiercić. Najpierw ziemia była za mokra(wiosna), teraz jest za twarda... Pomocy. Musimy mieć studnię -
Halinów k. Warszawy
okolice Halinowa i Sulejówka. czy ktoś jest chętny do zatankowania płynnego gazu do własnej butli? w tym tyg cena 1,18zł ale jak się łącznie zbierze od 4 tys litrów to będzie po 1,15zł/l - jeśli w naszej okolicy rozładujemy samochód to jeszcze taniej. chętni? tel.579637676 -
Halinów k. Warszawy
domofon i napęd bramy sam mogę Ci założyć, ew. doradzić. dzwoń -
Halinów k. Warszawy
interona odpowiedział Bepo → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
Polecam kontakt do pana Pawła, tel.503-779-111, doradzał mi właśnie w tych sprawach, a za miesiąc będzie montował ogrodzenie i napęd. Pozdrawiam -
Halinów k. Warszawy
justo odpowiedział Bepo → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
Poszukuję sprawdzonej, dobrej ekipy od zabudowy poddasza - płyty gk, ocieplenie wełną itd. Pomożecie ? -
Halinów k. Warszawy
barej86 odpowiedział Bepo → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
Witam wszystkich, Może ktoś podać namiary na jakiegoś sprawdzonego elektryka w Halinowie? Robię ogrodzenie i potrzebowałbym dopytać się w sprawie przyszłego podłączenia domofonu, napędu bramy itp. Dzięki wielkie. -
Halinów k. Warszawy
chiczek odpowiedział Bepo → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
Pan Janusz, jeden z lepszych który u mnie pracował, sporo doradził i pare rzeczy zrobił w gratisie. Na koniec pożyczył mi piłę do paneli na miesiąc nie chcąc nic w zamian. Zrobił wszystkie ścianki i podwieszane sufity, półki, schodek betonowy w kotłowni, wszystkie kratki wentylacyjne, kominek, gips na parterze. Robi też malowanie oraz dekory Naprawdę polecam Tel. 504-076-565 można się powołać na Adama i Anie. -
Halinów k. Warszawy
chiczek odpowiedział Bepo → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
Witam, do sprzedania skrzynka - prowizorka budowlana z licznikiem i przewodem 35m. zapraszam! https://www.olx.pl/oferta/skrzynka-elektryczna-prowizorka-budowlana-z-licznikiem-kablem-i-noga-CID628-IDmc6xs.html -
Halinów k. Warszawy
[sprzedane] Mam do sprzedania garaż blaszany 3x5. Ma rok. Cena 1050 zł. Halinów, trzeba rozkrecic i przewieźć we własnym zakresie, zapraszam https://www.olx.pl/oferta/garaz-blaszany-3x5-halinow-jak-nowy-CID3-IDm9ppy.html -
SAM-BUD Mariiusz Orczyk
Raf_brz odpowiedział Raf_brz → na topic → Halinów k. Warszawy Halinów k. Warszawy Topics
Witam wszystkich. Potwierdzam. Niestety za późno przeczytałem te wiadomość. Ja na szczęście wymusiłem na nim wykończenie piaskiem i doprowadzenie ścian do porządku, nie płacąc całości. Choć i tak zostało kilka poprawek dość kluczowych jak katy ścian i poprawki krzywizn. Tego Orczyk już nie dokończył. Straszny z niego partacz i nierzetelny człowiek. Oszukuje na materiałach budowlanych, nie stosuje sie do przyjętej technologii i próbuje wyłudzać pieniądze, za niezakończone prace. Przestrzegam przed jego zdolnością do zawyżania metrów wykonanego tynku czy elewacji. Zarzeka sie na swoje nazwisko a później nie odbiera telefonów. Oby zniknął z branży. Zdecydowanie nie polecam oszusta! -
Halinów k. Warszawy
No cóż. Z czystym sumieniem mogę odradzić tego Pana. Nie dość że kłamie to jest niesłowny. Umówiłem się z nim na konkretny dzień i konkretną godzinę na oględziny, nie przyjechał, a na pytanie czemu, odpowiedział, że nie dostał ode mnie sms z adresem (sprawdziłem, dostał). Wysłałem drugi raz, odpisał że już ma adres i że przyjedzie następnego dnia o tej samej godzinie. Znów nie przyjechał i kiedy zadzwoniłem powiedział że jest w drodze i będzie za pół godziny. Po 2,5 godziny odrzucał połączenia. Następnego dnia telefonicznie stwierdził, że rozbił samochód i jak kupi nowy to przyjedzie (wtf?). Moja irytacja nie była by tak duża, gdyby nie to, że dwa razy fatygowałem sąsiada, aby przyjechał na swoją działkę żeby wspólnie wybudować ogrodzenie. -
Halinów k. Warszawy
Witam, ponawiam pytanie, może ktoś chętny na gruz do utwardzenia podjazdu? Oddam, transport w zakresie odbiorcy, kontakt na priv.