Przegląd
O tym Klubie
- Co nowego w tym klubie
-
Rekord wpisow....
Rysiu J odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
Halo czy jest tu ktos -
Rekord wpisow....
wykrot odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
-
Rekord wpisow....
Aga J.G odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
Widzę że Redakcja szuka zabawowych Forumowiczów, a nie tylko bardzo poważnych inwestorów -
Rekord wpisow....
Rysiu J odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
Czesc tu ojciec zalozyciel pozdrawiam wszystkich hej -
Dzien dobry, Posiadam działkę 1850m2, przyl lesie. wiekszość terenu to las i linia zabudowy od lasu. Jednak wystarczy żeby postawić dom. Jest kwadrat 20x20, wiec zmieści sie to co chce, czyli dom max 120m2, parterowy najlepiej. Mam inne pytanie, chodzi mianowicie o minimalna intensywność zabudowy. W planie zagosp znalazłem takie oto informacje: 3. Ustala się następujące parametry i wskaźniki kształtowania zabudowy oraz zagospodarowania terenu: 1) maksymalna wielkość powierzchni zabudowy – nie więcej niż 25%; 2) maksymalna intensywność zabudowy – nie więcej niż 0,6; 3) minimalna intensywność zabudowy – nie mniej niż 0,3; 4) minimalny udział procentowy powierzchni biologicznie czynnej w odniesieniu do powierzchni działki budowlanej – nie mniej niż 70%; 4. Ustala się, że powierzchnia nowo wydzielanej działki budowlanej nie może być mniejsza niż: 1000 m2. czy to oznacza, ze nie mam wyjscia i musze zbudować dom o wielkości niemalże 600m2... Tzn wiem co to jest intensywnosc zabudowy i wielkosc powierzchni zabudowy.. Tak czy inaczej, poza definicjami, czy w takim wypadku mam jakąś możliwość wybudowania domu ok 120m2? Razem z kostką i dojazdem do garażu i tak nie przekrocze 200-250m2. Czy fakt, że blisko jest last i linia zabudowy pochłania ponad 65% działki ma wpływ na inne regulacje? Nie wiem nic o tym , a stoje przed podjeciem strategicznej decyzji. Prosze kogoś mądrego o pomoc. Byc może jest tu jakiś praktyk lub ktoś kto miał podobną syt? Pozdrawiam, Krzysiek
-
Rekord wpisow....
Redakcja odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
To był piękny dział. Może reanimujemy rekord wpisów? -
Rekord wpisow....
Redakcja odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
Rekord wpisow....
Rekord wpisow....
stukpuk odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
Ale tu cisza............... -
Rekord wpisow....
garu1 odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
Witajcie, Poszukujemy wykonawcy domu wedlug projektu Tytan, biura projektowego mgprojekt . Dzialka znajduje sie w Pierwoszynie, gmina Kosakowo. Ponizej link do projektu: http://www.mgprojekt.com.pl/tytan Termin realizacji j wrzesien 2017. Interesuje mnie Stan Deweloperski. Firmy zainteresowane wykonastwem bardzo prosze o kontakt mailowy: [email protected] Z gory dziekuje i pozdrawiam. -
Rekord wpisow....
garu1 odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
Witam Mam pytanko, czy ktos ma jekies doswiadczenia z firma ABIKON http://abikon.com/ Jestem na etapie wyboru ekipy budowlanej! dziekuje za info -
Rekord wpisow....
Whisper odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
No to i ja żyję. -
Rekord wpisow....
Teska odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
i ja żyję -
Rekord wpisow....
inż. Mamoń odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
Dzindybry - ja żyję -
Rekord wpisow....
stukpuk odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
Ktoś tu jeszcze żyję? -
Rekord wpisow....
Drodzy, będzie Tomek1950 na Spotkaniu Forum 26 września! Ponawiamy zaproszenie dla Szanownych Rekordzistów forum -
Rekord wpisow....
kzzzzzo odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
Odswiezam by temat nadal zył. Ciekawe zjawisko -
Rekord wpisow....
Chyba zdechł? -
Rekord wpisow....
aniawmuratorze odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
czesc stuk ciekawa bylam czy watek zyje -
Rekord wpisow....
aniawmuratorze odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
czesc stuk ciekawa bylam czy watek zyje -
Rekord wpisow....
Może jakaś gorąca czekolada? -
Rekord wpisow....
Juskra odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
to już pobiliśmy rekord ? -
Rekord wpisow....
beatagl odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
jest jest -
Rekord wpisow....
puk puk jest tu ktoś? -
Rekord wpisow....
przemez odpowiedział Rysiu J → na topic → Rekord wpisow.... Rekord wpisow.... Topics
Dawno mnie nie było. Pozdrawiam