Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Gliwice i okolice !!!
EcoCats odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Hejka! Poszukuje DOBREJ/NIEPIJĄCEJ ekipy z okolic rudy śląskiej do gruntownego remontu mieszkania ze stanu surowego. Miło by było jak by do ekipy dołączył też architekt- najlepiej który miał już doświadczenie ze stylem skandynawskim. Czuwać! Julia! -
Gliwice i okolice !!!
Zulekk odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Witam, jestem tutaj nowy. Pewnie jeszcze będzie kilkanaście moich postów, z racji tego, że właśnie zaczynam budowę. Pierwsze moje pytanie dotyczy projektu i ceny. Dom dwurodzinny, ale nie bliźniak. Częściowo podpiwniczony, dwie kotłownie, dwa niezależne garaże. Jedna częśc tylko parterowa ma zawierać dwie sypialnie, salon, kuchnię i łazienkę. Druga część na parterze tylko salon, kuchnia i łazienka, z tej mniejszej częsci domu, schody na górę i cała góra należeć ma do tej "mniejszej" , "drugiej" częsci domu. Dach czterospadowy. Garaże na wysokości piwnicy. Wiadomo, że cięzko jest znaleźć gotowy projekt takiego domu, więc trzeba liczyć się z projektem indywidualnym. Może orientujecie się ile to możesz kosztować? Byłem u architekta i wstępnie powiedział mi ok. 7500. To dobra cena? Pozdrawiam -
Gliwice i okolice !!!
kanalia odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
witam gliwiczan i okoliczników. buduję w gliwicach -ostropie,właśnie wchodzę w etap stropu.oby starczyło zapału i kasy............. -
Gliwice i okolice !!!
Klaudka92 odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Cześć! Szukam dobrego i niedrogiego architekta z Gliwic. Kogo polecacie? -
Gliwice i okolice !!!
desmont odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
a ja polecam elektrykow 509743756 fajne chlopaki -
Gliwice i okolice !!!
KrulÓbó odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Czy ktoś może polecić dobrego kafelkarza z okolic Gliwic? Buduję w Smolnicy k. Sośnicowic, więc fachowcy z dalszych okolic pewnie nie będą chcieli dojechać -
Gliwice i okolice !!!
wojciech1 odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Witam. ODRADZAM KORZYSTANIA Z USŁUG FIRMY AQUAINVEST - MARCIN BUJAK Z OPATOWA, ZAJMUJĄCEJ SIĘ MIN. SPRZEDAŻĄ I UKŁADANIEM KOSTKI BRUKOWEJ, ODWODNIENIA, WYNAJEM SPRZĘTU BUDOWLANEGO. FIRMA PO SPARTACZENIU ROBOTY OCZYWIŚCIE UNIKA ODPOWIEDZIALNOŚCI I WYKONANIA POPRAWEK. WŁAŚCICIEL NIE ODBIERA TELEFONÓW I UNIKA KONTAKTU. Pozdrawiam forumowiczów. -
Witam Przez rok czasu miałem upatrzoną działkę w Bojkowie środkowym na ul Zielnej (fajna mogę dać namiary). W tym rejonie nie ma szkód górniczych. Ale strzeżonego P. Bóg strzeże... wysłałem pismo do urzędu górniczego. dostałem odpowiedź po 3 miesiącach w której było napisane, że do 2020 nie planują wydobycia jednak na tym terenie są niewydobyte złoża węgla i po 2020r. mogą byś eksploatowane. Co za tym idzie nikt mi nie zwróci nakładów poniesionych na wzmocnienie budynku bo szkód teraz nie ma, ale nikt mi nie zagwarantuje że ich nie będzie. To przepełniło kielich goryczy (który był już napełniony brakiem kanalizacji i wysokim poziomem wód gruntowych) Kupiłem działkę w Nieborowicach zaledwie 3km dalej, brak szkód i mam wszystkie media w granicy za niższą cenę. Autobus czerwony 500m, a jak dobrze pójdzie będzie w przyszłości przejeżdżał koło domu (ul. Dworcowa).
-
Gliwice i okolice !!!
DorkaŁukasz odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Mam do zbycia stemple budowlane: dł. 2,8m po 4,50 zł dł. 2,5m po 3,90 zł deski szalunkowe ( długie i krótkie ) - cena do uzgodnienia Lokalizacja - Mysłowice Wesoła. tel 535 202 059 tel 606 210 918 -
Gliwice i okolice !!!
gremar odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Witam Firma GRE-MAR wykonuje głównie adaptacje poddaszy jak również pozostałe wykończenia wnętrz. Zapraszam na http://www.gre-mar.net -
Gliwice i okolice !!!
Qni odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
del. -
Witam serdecznie Zamierzamy kupić działkę budowlaną w Gliwicach albo najbliższej okolicy. Nie za daleko, gdyż działka powinna być w jak to się mówi "zasięgu czerwonego autobusu". Niestety ceny ziemi w granicach miasta, akceptowalne są tylko w Bojkowie, który przynajmniej w części narażony jest na skutki szkód górniczych. Również w okolicznym Knurowie ceny przy granicy z Gliwicami są znośne, ale KWK Knurów i KWK Szczygłowice fedrują pod miastem. Stąd moje pytanie i prośba do Was: Czy możecie powiedzieć w których miejscach Bojkowa i Knurowa występują szkody górnicze, a które obszary są od nich wolne. Czy kopalnie planują rozszerzanie pola działań, a co za tym idzie rozszerzanie terenów podatnych na szkody? Z góry dziękuję. P.S. Mamy wstępnie upatrzone dwie działki W Knurowie, jedną przy samej granicy Gliwic, druga na Krywałdzie
-
Gliwice i okolice !!!
Katti odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Jak można wrzucać wszystkich do jednego worka?? Znam ekipę - GÓRALI właśnie, która śmiało mogłaby wpisać się na listę: REWELACYJNI! Godni polecenia, jak żadna z ekip, która u mnie pracowała. -
Gliwice i okolice !!!
H i W odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Budujcie Góralami, budujcie a w Waszych sklepach to będą chodziły barany. Na poprawki po Góralach nie wchodzę!!! -
Gliwice i okolice !!!
stibdom odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Sprzedam za polowe ceny pustak stropowy Teriva, okolo 30 szt. pozostałość po budowie, Gliwice-Brzezinka. Zainteresowanych proszę o kontakt 601 88 52 86. Sprzedam też drewno po budowie - na opal lub na odzysk -
Gliwice i okolice !!!
gyna odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Witam !!! Za dużo zmówiłem tynku : Caparol silikonowy ,kolor Grenadin 65 -4x25kg. wydajność-2,7kg/m2 do tego 1 wiadro podkładu-cena do uzgodnienia(nr Tel.:509982411) .Tynk do odbioru w Rudzie Śl.Jak ktoś będzie chciał widzieć kolor (mam już na domu)to wyślę na maila foto.Pozdrawiam. -
Gliwice i okolice !!!
iskierka2004 odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Witam,poszukuję dobrej solidnej i uczciwej ekipy do tynków i wylewek.Pozdrawiam -
Gliwice i okolice !!!
barteek odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Witam, Sprzedam stemple budowlane (70 szt. x 2,65 cm). Odbiór w Gliwicach. -
Gliwice i okolice !!!
robertsz odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Elektryk z Gliwic, chętnie podpowiem, podłącze, pomierzę. -
Gliwice i okolice !!!
minertu odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Niedawno założyłem firmę handlującą kotłami i nie tylko.Jak już się wybudujecie i zechcecie czymś ogrzewać to proszę o kontakt. -
Gliwice i okolice !!!
dawo25 odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
ja tez zaczynam budowe..hmmm mysle ze w sierpniu... mały domek parterowy.. w ostropie.. poprosze o namiary na ...Gorali... -
Gliwice i okolice !!!
basiab67 odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Nie wiem czy jeszcze aktualne ale moją ekipę mogę polecić, jeżeli jesteś zainteresowany to pisz. -
Gliwice i okolice !!!
tom003 odpowiedział EcoCats → na topic → GLIWICE I OKOLICE !!! GLIWICE I OKOLICE !!! Topics
Hej, wątek taki nudny? Czy nikt nie buduje? udzie dajcie jakieś namiary na dobrych wykonawców.