Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Andrzejup, wybacz, ze trochę zdublowałam twoją ankietę, ale nosiłam sie z zamierem utworzenia podobnej tylko nie zdażyłam (po to prosiłam właśnie o 16 opcji admina ) Zamieściłam ja w podforum "przedstaw się , jeśli chcesz...", mam nadzieję, że mi wybaczysz, Twoja ankieta jest "klubowa", a moja "administracyjna"
  3. a moze by tak kazda grupa zrobiła takowa mapkę, redakcja je skleciła razem...i juz byłaby mapa calej Polski... co wy na to ????
  4. a Szczecinska ma swoją mapkę....
  5. Uuuu... mało coś tych Innych. Prawie tylko ja tu taki odmieniec?
  6. Andrzejp, tylko nie głosuj podwójnie
  7. To znaczy, ze zrozumialam intencje tej zabawy, zaglosowalam poprawnie
  8. Podział został zrobiony wg istniejących grup - uznałem, że skoro forumowicze założyli np. grupę podkarpacką a nie rzeszowską to ja nie będę świata naprawiał . Tak naprawdę, chodziło mi o sympatyków poszczególnych grup regionalnych istniejących na Forum. Więc chyba też o to, gdzie się budujemy - a nie skąd jesteśmy . Ale to tylko zabawa, więc nie ma złych odpowiedzi.
  9. No własnie Andrzej gdzie mam się wpisać???
  10. Ojej,a aj nie zuważyłam kampinoskiej i się wpisałam jako warszawską,bo to faktycznie to samo.
  11. Andrzeju, skad jestesmy? Czy tez gdzie budujemy? Czasami bywaja to dwie rozne sprawy
  12. A nie lepiej było zrobić podział według województw. Teraz brak sporo rejonów np Rzeszów, Koszalin, Zielona góra etc
  13. To już było - podawaliśmy informacje do mapy, która nie powstała. Tutaj będziemy mogli zobaczyć w jakich rejonach aktywność forumowiczów jest największa. A mapa - pomysł bodaj Frankaia - może kiedyś powstanie . Przepraszam, ale grup mamy więcej niż można ustawić opcji w ankiecie. Nie chciełem dyskryminować grupy otwockiej ani też Nieporętu i Legionowa ale ktoś musiał "wypaść".
  14.  

• Dodaj nową pozycję...