Przegląd
- Co nowego w tym klubie
-
Andrzejup, wybacz, ze trochę zdublowałam twoją ankietę, ale nosiłam sie z zamierem utworzenia podobnej tylko nie zdażyłam (po to prosiłam właśnie o 16 opcji admina ) Zamieściłam ja w podforum "przedstaw się , jeśli chcesz...", mam nadzieję, że mi wybaczysz, Twoja ankieta jest "klubowa", a moja "administracyjna"
-
a moze by tak kazda grupa zrobiła takowa mapkę, redakcja je skleciła razem...i juz byłaby mapa calej Polski... co wy na to ????
-
a Szczecinska ma swoją mapkę....
-
ZNowu w mniejszości ....
-
Uuuu... mało coś tych Innych. Prawie tylko ja tu taki odmieniec?
-
Andrzejp, tylko nie głosuj podwójnie
-
To znaczy, ze zrozumialam intencje tej zabawy, zaglosowalam poprawnie
-
Podział został zrobiony wg istniejących grup - uznałem, że skoro forumowicze założyli np. grupę podkarpacką a nie rzeszowską to ja nie będę świata naprawiał . Tak naprawdę, chodziło mi o sympatyków poszczególnych grup regionalnych istniejących na Forum. Więc chyba też o to, gdzie się budujemy - a nie skąd jesteśmy . Ale to tylko zabawa, więc nie ma złych odpowiedzi.
-
No własnie Andrzej gdzie mam się wpisać???
-
Ojej,a aj nie zuważyłam kampinoskiej i się wpisałam jako warszawską,bo to faktycznie to samo.
-
Andrzeju, skad jestesmy? Czy tez gdzie budujemy? Czasami bywaja to dwie rozne sprawy
-
A nie lepiej było zrobić podział według województw. Teraz brak sporo rejonów np Rzeszów, Koszalin, Zielona góra etc
-
To już było - podawaliśmy informacje do mapy, która nie powstała. Tutaj będziemy mogli zobaczyć w jakich rejonach aktywność forumowiczów jest największa. A mapa - pomysł bodaj Frankaia - może kiedyś powstanie . Przepraszam, ale grup mamy więcej niż można ustawić opcji w ankiecie. Nie chciełem dyskryminować grupy otwockiej ani też Nieporętu i Legionowa ale ktoś musiał "wypaść".