Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przegląd

1. Co nowego w tym klubie
  2. Szczęściarze! Ale moja działka, choć pod Krakowem jest tak duża (prawie 2 ha), że czuje sie jakbym gdzieś wyjechała, no i sąsiaduje z lasem
  3. to dokladnie jak ja : urlop spedze (jak go dostane) nad morzem, na wykonczaniu domku,
  4. Widzę, że ze wszystkich forumowiczów moja sytuacja przedstawia się najlepiej działka 2 km w lini prostej od morza, 1000m od jeziora, 300m od lasu tak więc budując będę jednocześnie nad morzem-jeziorem-lasem i na kochanej budowie
  5. Powiem Wam, że nawet mi nie żal, że nigdzie nie pojedziemy ze względu na budowę (w przyszłym tygodniu wchodzi ekipa robić dach). Może ze mną coś nie tak, ale ja jestem tak zafascynowana budową że odpoczywam organizując ją i decydując o tych wszystkich sprawach. Zobaczcie, na początku mamy tylko kawałek ziemi a potem "tworzymy" coś z niczego (w pewnym sensie). Piękna sprawa!
  6. Widzę, że jak większość będę trzymać rękę na pulsie!
  7. ja w tym roku na budowie.....ale takie jednodniowe wypady nad morze bedą..
  8. Taka opcja też jest przewidziana w ankiecie. To tak jak ja , tylko że raczej na rozpoczynającej się wykończeniówce.. A dzieciaki chciałyby i chyba powinny nad morze i też jeszcze nie w tym roku . Ale może przynajmniej na kilka dni pojedziemy na wieś ( rowerki, grzybobrania - też jest super ) , nasza córka już tam wakacjuje. Pozdrawiam. B.
  9. Zaznaczyłem w górach, chociaż tak na prawdę będzie to na budowie i troszkę w górach.
  10. A co to urlop Będę musiał siedzieć w pracy a odpoczne pewnie na emeryturze
  11. Prawdopodobnie na rozpoczynającej sie budowie, ale wolałabym w górach
  12. Ojejku, jak dużo nie jedzie na wakacje. My mimo wszystko wybieramy sie nad morze.
  13. Sezon urlopowy ruszył pełną parą. Jestem ciekawa jak zamierzają go spędzić Furumowicze.
  14.  

• Dodaj nową pozycję...